🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 10, тема 1

• 38 079
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Ако едвам-едвам се обърнат, е ясно, че ще разкарат участника на следващия кръг. Наистина няма нужда от абсурдни комплименти.

# 331
Дарето си е на място за мен. Може да изглежда хахо в очите на някои, но нюх за таланти  има, а и според мен правилно си отся финалистите 2 сезона, за разлика от колегата си Любо. Иначе много пеещи, но интересни като цялостнен "продукт" са единици.
И в чуждестранни формати вирят крака на бутона и се катерят по столове. И пее журито за шоу. Има и поклони пред участници и всякакви такива. Помня Джеси Джей как на колене се кланя на един и заляга по сцената. Ама тя си е готина, атрактивна... Не ги знам възмущават ли се така феновете на шоуто им.
И Том Джоунс и Дженифър скоро гледах да пеят в паузите.
Нашите просто попиват от всички.

Единствено снощи с това "Слава Украини!" паднах 😮 И последващо тирадата на Мария.
Прекалено беше. Не помня при предния украинец да имаше такива изпълнения.

# 332

Единствено снощи с това "Слава Украини!" паднах 😮 И последващо тирадата на Мария.
Прекалено беше. Не помня при предния украинец да имаше такива изпълнения.

тук превключих. тази мария хич не е на център нещо, много дразнеща особа. мисля, че таиз година няма да продължа с шоуто.

# 333
Аз съм направо отвратена от държанието на журЕто в тазгодишния формат.
Налагат излишна екзалтация и еуфория с възклицанията си при всеки участник, дали са се обърнали или не, но постфактум всяко пеене е осмото чудо на света. Или се тюхкат, че са го изпуснали, или че като са го избрали призът му е гарантиран.
Дайте малко аргументация, дайте малко тежест на статуса си на ментори в момента,... никой не ви задължава да сте като каменни статуи, но можете да бъдете любезни и възпитани  и при цялата категоричност на мнението си да или не!!!
Отпреди съм приела, че Дара е невъзпитана и недорасла за такова мероприятие, но останалите не сте ѝ на годините, а се принизихте до акъла ѝ.

Мария ми е най-анти като присъствие, а снощи с изненадата тип - мистър Бийн си праща сам картички и се изненадва, вече ме довършиха. Припяването, подскоците, кракът върху бутона, тотална девалвация на предаването като качество.
Аз  нямам музикална компетентност, затова искам от тях в края на всяко пеене да получа професионална аргументация, защо става или не става. Затова са там уж, за това нещо им се плаща.
Ако искам цвъртящи пумпали, ще намеря какво да гледам.
Дори по мой спомен,в първите сезони,се обръщаха накрая,когато не са харесали изпълнението и си казваха мнението и съвет към отпадналия и защо не са се обърнали! Мисля в първи и втори сезон.

# 334
Айде и аз тук Simple Smile
Мен тази година ме дразни основно това, че масово се явяват хора, които вече са участвали в предаването. Това ме навежда на мисълта, че явно предаването е започнало да се изчерпва и кандидатити не са били кой знае колко.
Отделно тази година, до момента така и не се появи участник, чието изпълнение да ме "хване за гърлото" и да го слушам със затаен дъх от началото до края. Имам си 5 фаворита 3-ма мъже и 2 жени, но нито един от тях не ми е УАУ.
Само да добавя, че първата участничка снощи - чернокосата пловдивчанка със сините очи е брутално красива.

# 335
На мен това ще ми е последен сезон. Изчерпа се, няма нищо уау, едни и същи муцуни се явяват, журито е досадно. То и формата ми е досаден вече, гледам за фон. Ще догледам този последен сезон.

Журито не е в час. Куми се по бутоните, не знае как да каже защо някой участник не е избран или изпада в дива еуфория от някой, който не е нищо особено. Краката по бутоните и на мен ми правят лошо впечатление. Редом с обувките на Мария, която така или иначе никога не е имала особен усет за обличане. Кофти ми е да го кажа, но ми става малко мъчно, че така трябва да изглежда жената в журито - кофти грим и облекло, абе стил тружрничка. Ами не е гот и със сигурност не е някакво уау сценично облекло и грим, ако това си мислят и двете.

За Украйна пресолиха, нямам нищо против да се каже някоя друга добра дума, но то такъв епос се разви, че и на украинеца сигурно му светна колко е фалшиво. Ако ще казваш нещо от сърце, кажи 1-2 думи, но да са искрени.

Прехласването аууу Жаки, оууу Жаки въобще не я коментирам.

С две думи причината да не гледам догодина е, че вече всичко ми е много фалш - и участниците, и журито, и коментарите, и изненадите.

Последна редакция: пн, 16 окт 2023, 17:28 от Анонимен

# 336
  • София
И аз съм на мнение, че предаването трябва да си почине 2-3 сезона.

# 337
  • IC 1101,Abell 2029
И каква полза?Да не би след 2-3 сезона да ни внесът ментори от чужбина?!

# 338
И каква полза?Да не би след 2-3 сезона да ни внесът ментори от чужбина?!
Не ,но може да сме позабравили магариите на тези.

# 339

Дайте малко аргументация, дайте малко тежест на статуса си на ментори в момента,... никой не ви задължава да сте като каменни статуи, но можете да бъдете любезни и възпитани  и при цялата категоричност на мнението си да или не!!!

Аз  нямам музикална компетентност, затова искам от тях в края на всяко пеене да получа професионална аргументация, защо става или не става. Затова са там уж, за това нещо им се плаща.

В американския формат точно така правят 😁😁😁
Дори и да не натиснат бутона, се обръщат столовете при всеки и дават напътствия на участниците.
Аз този сезон на нашите ще го пропусна, нещо много се напъва журито, трябва да е по-леко и ненапрягащо.

# 340
  • София
Аз напоследък не го хващам навреме и гледам с превъртане само изпълненията на кандидатите. Много ми е добре без излишите лигавщини и пълнежа на журЕто. Странното е, че като музиканти ги харесвам за разлика от Галена, примерно, но тя не ме дразнеше така като поведение. Не мога да повярвам, че го написах даже...

# 341
Николай може би и да пее добре, но с тази песен не си пролича кой знае колко.

# 342
Много ми е скучно. Журито пак се скъсват да се хвалят един друг и да обясняват на участниците какви късметлии са. Участниците пък все някакви професионалисти, искам да забранят с регламент да се явяват такива. Безинтересно е.

# 343
Много ми е скучно. Журито пак се скъсват да се хвалят един друг и да обясняват на участниците какви късметлии са. Участниците пък все някакви професионалисти, искам да забранят с регламент да се явяват такива. Безинтересно е.
+1

# 344
Габриела ме изкефи.

Общи условия

Активация на акаунт