🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 10, тема 1

• 37 756
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Това за природата ми звучи много неубедително. Какво, не се къпят и перат, докато текат кастингите ли? Химическото не влияе ли на природата? И дори дрехите да не се перат, как така с една и съща прическа? Това са жени бе, хора, суетни при това! Вижте в следващите предавания как нито веднъж няма да са с един и същ тоалет и прическа, какво става тогава с природата?

Какво означава прослушвания на живо, които са били на следните дати?
8, 16 и 17 април - София – хотел „Хемус“
10 април - Варна - хотел „Амирал“
12 април – Пловдив – хотел “Експо”

Това предварителните прослушвания ли са? И кога имат репетиции преди появяването пред журито?

# 391
Това за природата ми звучи много неубедително. Какво, не се къпят и перат, докато текат кастингите ли? Химическото не влияе ли на природата? И дори дрехите да не се перат, как така с една и съща прическа? Това са жени бе, хора, суетни при това! Вижте в следващите предавания как нито веднъж няма да са с един и същ тоалет и прическа, какво става тогава с природата?

Какво означава прослушвания на живо, които са били на следните дати?
8, 16 и 17 април - София – хотел „Хемус“
10 април - Варна - хотел „Амирал“
12 април – Пловдив – хотел “Експо”

Това предварителните прослушвания ли са? И кога имат репетиции преди появяването пред журито?
Някъде ,в първите сезони съм чела,че тъй като монтират епизодите избирателно,ги задължават да бъдат с едни и същи тоалети,за да няма объркване.Защото точно в първи и втори сезон, гледаме епизод,а журито с различни тоалети.Беше странно.Не че е трудно на човек ,да се сети защо.

# 392
  • Sofia
И според мен е снимано в един ден.
Не са чак толкова много участниците допуснати до кастингите на тъмно.
Това за дрехите и природата беше шега.
Няма ли някой,който е бил в публиката да каже как е било?

# 393
https://m.bg-mamma.com/?topic=1089332.195

Може да погледнете мнение 202 на Smiley.  Линкът на руски език е активен и има обяснение за еднаквите дрехи.
Къпят се, разбира се. Тук суетата и желанието на жените нямат нищо общо. Имат си договори, вярвам за никак не малки суми, които трябва да спазват.

# 394
не се снима в един ден. на всичкото отгоре не плащат обещаното на публиката /тийнове и баби/.

# 395
Да, прочетох - заради монтажа е.

Why do The Voice judges wear the same clothes in the blind auditions?
The judges wear the same clothes for continuity throughout the blind auditions, so that acts from different days can be edited into various episodes. The contestants don't necessarily perform in the order that the auditions air, with the show's editors chopping and changing sections of footage.

# 396
  • IC 1101,Abell 2029
Незнам колко дни текат кастингите,но съвсем не ми се вярва да са няколко,апък абсурдно в един ден.Все пак това си е уморителна работа,най-вече за бенда.Това за дрехите е коментирано много отдавна.Изготвят им се няколко ката едни и същи дрехи които ги сменят.Тъй като монтират епизодите от прослушвания които са били в различни дни,от естетична гледна точка би било доста нелепо ако на всяко прослушване виждаме треньорите в различни дрехи.А пък за прическите не виждам никакъв проблем за различните дни коафьорите да им правят едни и същи такива.

# 397
М,да явно накъде върви предаването щом толкова място се отделя на визията на журито,не че не е важно,но да превъзхожда коментарите за кандидатите ? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 398
  • IC 1101,Abell 2029
Аз доколкото тук четох,кандидатите в този сезон са слаби.Може би най-слабите от всички сезони до сега.То и в калпав формат,да не очаквате да дойдат силни кандидати.Аз ако бях такъв,не бих отишъл.Така че какво има да им се коментира на слаби кандидати.

# 399
  • гр.Пловдив
Цитат
Според мен е пълен абсурд 4 дена да ходят с едни и същи дрехи, пълен абсурд! Аз не ходя с едни и същи дрехи 4 дена на работа, а те ще ми се появяват така в музикално шоу, където го играят звезди. Абсурд! Дори един да има неглиже и да си ходи 4 дена с едни и същи дрехи, за четири човека - не, не и не! И то двама от които наточени мацки, които в ежедневието вероятно сменят поне по два пъти тоалети.

Какъв абсурд и какво цъкане- не ми е ясно?!
Да не са орали и копали,че да не са със същите тоалети,направете сметка на кандидатите на тъмно и броя на участниците за всеки един отбор,,,вкарайте малко математика и разделете сумарно как а джеба ще се изслуша толкова много кандидат, за един ден,,???Недейте да гледате само прословутите тоалети и прически...

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 07:56 от teddynm

# 400
  • Бургас
Аз не толкова за тоалетите, но за тез обеци- "капачки от консерва", не знам как Мария Илиева се е съгласила да носи повече от веднъж Joy  Или нямат стилисти и са ми подбират аутфитчетата?

# 401
Марчето изглежда точно като Марая Кери неадекватна с дрешките! С тия обеци ужасни, с ужасните обуща, и фру-фру роклето, което стои смешно на налятото и тяло... А можеше да изглежда много по-достолепна за имиджа, който си приписва, това че вече е майка на две деца и жена на този мъж, с който е в момента, ама циганията и да е секси парче си я влече, пък с тези неща е смешна.

# 402
Цитат
Според мен е пълен абсурд 4 дена да ходят с едни и същи дрехи, пълен абсурд! Аз не ходя с едни и същи дрехи 4 дена на работа, а те ще ми се появяват така в музикално шоу, където го играят звезди. Абсурд! Дори един да има неглиже и да си ходи 4 дена с едни и същи дрехи, за четири човека - не, не и не! И то двама от които наточени мацки, които в ежедневието вероятно сменят поне по два пъти тоалети.

Какъв абсурд и какво цъкане;че не ми е ясно?!
Да не са орали и копали,че да не са със същите тоалети,хайде малко слезте на земята и направете сметка на кандидатите на тъмно и броя на участниците за всеки един отбор,,,вкарайте малко математика и разделете сумарно как а джеба ще се изслуша толкова много кандидат, за един ден,,???Недейте да гледате само прословутите тоалети и пречески...

Какво цъкане, и аз не те разбрах. И преди да се зъбиш, вземи и прочети какво е писано, преди да се включваш неадекватно. Казала съм, че прочетох, проверих и се оказа, че не е снимано в един ден.

# 403
Аз с удоволствие бих носила обиците на Мария. Различни са и, видно, правят впечатление Simple Smile

# 404
Утре ще готвя грах, дай адрес да ти пратя капачките от консервите. 😁 1:1 са!

Общи условия

Активация на акаунт