СЪРБИЯ, Белград, Ниш, Златибор и всичко останало…/Тема 3/

• 44 502
  • 637
  •   1
Отговори
# 420
  • In transit
артемида, стана ми интересно защо наричате словенците - злобенци? За мен от страните в бивша Югославия, това са най-приятните, спокойни и услужливи хора.
За сръбско-българската и хърватско - сръбската граница никога не ни се е случвало да си искат, само ни питат дали носим цигари. Така или иначе не пушим, но това, което пише jijo90 е доста смущаващо.

# 421
  • Пловдив
Mikkey,злобенци си го "откраднах" от колежка(хърватка),в интерес на истината за мен лично са такива,мога да дам и лични негативни примери,но в тази тема пишем за Сърбия.

# 422
В повечето случаи, обект на такива искания са шофьорите на тирове.

# 423
Здравейте, търся българи, които живеят в Будва, Нови Пазар...

# 424
  • София
Търся идеи и препоръки за кратко бягство и спа.Мисля си за Соко баня че там не сме били.Идеята няколко дни на басейн че,разходки някъде ,градски и природен туризъм .Какво бихте препоръчали като програма и места за посещение в района?Тънката подробност е е имал намерение да пътувам с куче.Та и това трябва да съобразим-за настаняване, заведения и места за посещение..

# 425
  • София
Здравейте, Сокобаня или Златибор? Моля за мнения на тези които са посетили и двете места. Питам за едноседмична почивка, без деца, благодаря на всеки които ми даде информация.

# 426
  • Пловдив
Златибор бих избрала.

# 427
  • Бургас
Здравейте. Ще пътуваме юли от Бургас за рафтинг на река Тара. Понеже пътя е дълъг мислим да направим една нощувка в Ниш. Препоръчайте хотел с паркинг близо до центъра. Колата е фирмена, фирмата е на мое име, но ще шофира сина ми. Пълномощното на негово име ли трябва да е. И на какъв език. Ще минаваме две граници. Сръбската и тази на Босна и Херцоговина. По границите много ли се чака края на юли?

# 428
Здравейте, предстои ни пътуване до сръбския курорт Сокобаня в края на юли от петък до неделя.
Има ли много чакане на сръбската граница?

# 429
  • софия
Препоръчвам да ползвате приложението BorderWatcher. Има камери от границите.

# 430
  • София
Препоръчвам да ползвате приложението BorderWatcher. Има камери от границите.
А вижда ли се реалната картина или отново показва положението между двете граници, както е тук например https://kamere.amss.org.rs/? Лъгали сме се, защото решаваме, че все пак количеството коли е приемливо, а на място се оказва, че умишлено не допускат да има струпване между двата пункта.

# 431
  • софия
Нямам идея. Това е в момента
Скрит текст:
Когато пътуваме го ползваме и не съм забелязала разминаване на камери и реално положение. Отделно има и чат, в който пишат хора, които са на място

# 432
  • In transit
И аз не мисля, че има голямо разминаване от камерите и на живо. Ползваме ги всяка година и са добър ориентир. Двата линка, които сте дали по-горе са сходни. Този, който Таня е посочила е официалния на сръбската митница.

# 433
Зависи от късмета. Ако попаднете на някоя група от мустакати, ще чакате.

# 434
  • София
Има разминаване. В общи линии не допускат между двете граници да има повече коли от тези, които са на дясната снимка на Звънче. За мен толкова коли са в рамките на разумно чакане. После обаче се оказва, че колоните са извън участъка, който е показан на камерите.

В случая дясната снимка на Звънче е съвсем реална, защото е изцяло в Сърбия. Проблем е лявата, която в момента също показва реалното положение (празно е). Обаче ако на нея има повече коли, то почти задължително има висене на българска територия.

Общи условия

Активация на акаунт