СЪРБИЯ, Белград, Ниш, Златибор и всичко останало…/Тема 3/

• 44 500
  • 637
  •   1
Отговори
# 435
  • София
А минаването през Трън, не знам как точно се води този пункт, дали е по-удачно? Миналата година ме разубедихте да си празнувам рождения ден в Сърбия, но тази година твърдо съм решила да сме там. Grinning

# 436
  • София
А минаването през Трън, не знам как точно се води този пункт, дали е по-удачно? Миналата година ме разубедихте да си празнувам рождения ден в Сърбия, но тази година твърдо съм решила да сме там. Grinning
Стрезимировци. И оттам се научиха да минават мустакатите западноевропейци, но е в пъти по-малко навалицата.

# 437
  • София
Отдавна не сме минавали през Стрезимировци и може да има промени, но беше само едно гише и при повече коли се обезсмисля. Освен това сърбите и в двете посоки се заяждаха, макар и безрезултатно. На Калотина никога не сме имали проблеми.

# 438
  • Пловдив
Едно гише е и сега. Не са се заяждали, но ако се струпат 5-10 коли със сигурност ще има забавяне.

# 439
Кои авиокомпании летят от София до Белград?

# 440
Директно само България Еър и Еър Сърбия

# 441
Някой летял ли за уикенда примерно, има ли удобни сутрешни полети, как се придвижвате от летището до центъра...
Решили сме август да отскочим за 3-4 дни до Белград.

# 442
  • София
Миналата година ме разубедихте да си празнувам рождения ден в Сърбия, но тази година твърдо съм решила да сме там. Grinning
Здравейте, предстои ни пътуване до сръбския курорт Сокобаня в края на юли от петък до неделя.
Има ли много чакане на сръбската граница?
Днес поглеждали ли сте камерите на Калотина/Градина от Сърбия към България? Joy Страшно е! Joy

# 443
  • In transit
Таня, всяко лято по това време е страшно. Миналата и по-миналата година сме чакали между 1 и 3 часа докато минем. Затова решихме това лято да не си го причиняваме. Лошото е, че белгуните се изхитриха да минават през Румъния и там е ужасно. Един приятел се прибра от Германия през Румъния за Варна преди дни, каза, че е стоял 2 часа в задръстване около Сибиу. Тези на Калотина са основно за Турция.

# 444
  • София
Това е повече от 3 часа чакане. Joy Спомням си как на един 1 октомври бяхме изненадани и чакахме 3 часа, за да се върнем в България, а колите не бяха толкова много. Joy

Скрит текст:
Аз така се зарекох за Турция. По-миналото лято чакахме 6 часа на турско-гръцката граница и екранът на лаптопа ми, който беше в куфара се отлепи от високата температура.

# 445
Здравейте, някой скоро минавал ли е Ниш- Връшка чука- Видин- София... Много ли е зле пътя?
Налага ми се да пътувам и от сега се чудя как ще се върна до София.

# 446
  • София
Нищо му няма на пътя.В пиковите дни в сезон е чудесна алтернатива.Зависи откъде идвате.Разбира се по-обиколен е.НО поне се движите.От Видин през Петрохан  сте за 3 часа в София.

# 447
Благодаря за отговора...
 Днес беше ужас на Калотина посока България и на Хоргош посока Сърбия. Имаше километри опашки в колони дори на путарината на Суботица.
Обмислям Стрезимировци. Ще следя камерите в движение и ще решаваме в последния момент.

# 448
  • Пловдив
Защо се изненадвате,сега е сезонът на турските пътешественици?Ние снощи се прибрахме от Албания през Гърция,на отиване(29.06.) минахме през Сърбия(бяхме 1 седмица в Черна гора и 1 седмица в Албания).

# 449
Аз гледах камерите малко по-рано днес.
На всички БГ граници е нещо страшно.
  На Калотина опашката е километрична като гледам камерата за влизане в България.
На Малко Търново и на Капитан Андреево е още по-зле.

Общи условия

Активация на акаунт