За мъжете и жените

• 9 117
  • 210
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз пиша Здравей. Честно. После той Как си. Аз: Супер. И забиват до там! 🤣
Щом не им стига акъл за повече - в коша.

# 76
Аз пиша Здравей. Честно. После той Как си. Аз: Супер. И забиват до там! 🤣
Щом не им стига акъл за повече - в коша.

На мен любимо ми беше - Здрасти, абе аз тебе те познавам от някъде?.....

# 77
  • Далечният изток
Обикновено аз питам Познаваме ли се? Нито един отговор не ме грабна, така да ми отговори, че да стане лаф...

# 78
Броят на жените и мъжете в по-млада възраст е приблизително еднакъв. От една възраст нататък мъжете започват да се "преселват", а жените остават повече.
Тоест, в общия случай наистина за всеки влак си има пътник, защото ако има мъж без партньорка, то има и жена без партньор.
Само трябва да се прецели в жена, която да му върже, като използва правилния подход за омайване на такива жени.
Елементарно бе, Уотсън, само се концентрирай върху задачата.

# 79
Очевидно.
Достъпът на куцо, кьораво и сакато до интернет не води до нищо добро.
За обща култура се опитвам да следя някой и друг женомразец влогър - ми той пуска клип как някаква 40годишна *аси лъснатата мадама с кариера, кинти и пр.реве, че от 20 години попада на мъже боклуци и никой не иска връзка, семейство и пр., и почва да я храни как била пример за прекалена претенциозност.
Та и автора така.
За опитите за следене на влогърите женомразци - не успявам. В някакъв момент ми идват яко в повече.

# 80
Лошото е, че понякога това е и проблемът: Един много успешен мъж и особено жена, красиви, с пари, но сами.
Защото отсрещната страна се чувства не достатъчно добра и директно търси по-ниско ниво.
Познавам няколко такива жени и един мъж.
Хората не обичат да се чувстват по-нискостоящи от партньора.

# 81
  • Агент под прикритие
Лошото е, че понякога това е и проблемът: Един много успешен мъж и особено жена, красиви, с пари, но сами.
Защото отсрещната страна се чувства не достатъчно добра и директно търси по-ниско ниво.
Познавам няколко такива жени и един мъж.
Хората не обичат да се чувстват по-нискостоящи от партньора.
Това е по-характерно за жените. В общия случай, колкото повече пари вади мъжа, толкова по-малко го интересува колко прави тя. Докато болшинството жени търсят някой на тяхното ниво (в т.ч. и финансово) или по-високо. Изключения има и за двата случая, но недостатъчно за извадка.
И "проблема" не би бил в мъж, който се "чувствал по-ниско", а в жена, за която този мъж е практически невидим, ако въобще може да се нарече проблем.

# 82
  • София
Липсата на (много) пари сама по себе си не може да направи мъжа невидим. Липсата на пари съчетана с липса на други важни качества обаче, да. Ако се прибавят и неадекватни на този фон претенции, от невидим направо става отблъскващ.

Успешните жени могат да си позволят да подбират по други качества и да не придават такова значение на парите. Те обаче не зависят по същия начин от мъжа и съответно държат на неща, които една жена без възможности може и да преглътне, за да си осигури покрив и стандарт.

# 83
Много ми е смешно как някакви тумбаци и грозофили искат мацките да ги харесват. И такива дето си купуват любовта с пари,ама си въобразяват ,че ги обичат заради самите тях. Ами пич,погледни се,виж как изглеждаш и какъв човек си и си намери подходяща. Или,ако имаш възможност си купи такава ,каквато искаш ,но не изисквай и не очаквай от нея непременно любов
Точно е така. Човек трябва да избира от набора хора, които може да срещне на неговото ниво. Като под "ниво" имам предвид и по външност, и по пари, и по социален статус.
Аз, примерно, съм средностатистическа и винаги съм си избирала средностатистически мъже. И ми е невъзможно да си се предствв с беден или с богат. Просто няма да ни паснат световете.

# 84
Точно е така. Човек трябва да избира от набора хора, които може да срещне на неговото ниво. Като под "ниво" имам предвид и по външност, и по пари, и по социален статус.
Аз, примерно, съм средностатистическа и винаги съм си избирала средностатистически мъже. И ми е невъзможно да си се предствв с беден или с богат. Просто няма да ни паснат световете.

А акъл, възпитание и култура защо изпускаш? Wink

# 85

А акъл, възпитание и култура защо изпускаш? Wink
Да, автоматично гомпричислих към социален статус. После се усетих, че пе не е баш, ама беше късно Joy 10х

# 86
  • Агент под прикритие
Липсата на (много) пари сама по себе си не може да направи мъжа невидим. Липсата на пари съчетана с липса на други важни качества обаче, да. Ако се прибавят и неадекватни на този фон претенции, от невидим направо става отблъскващ.
О, да, това в общия случай е вторично, преди това има други по-важни неща, като привличането на чисто физическо ниво, само има една мъъъъничка подробност: няма как някой, който на първо четене ти е невидим (в общия случай, защото не е издържал т.нар. визуален тест), внезапно да ти стане отблъскващ, освен ако не си от тези, на които им е перманентно скучно и си търсят драма. Grinning

Успешните жени могат да си позволят да подбират по други качества и да не придават такова значение на парите. Те обаче не зависят по същия начин от мъжа и съответно държат на неща, които една жена без възможности може и да преглътне, за да си осигури покрив и стандарт.
... и ударението на цялото това пада върху "могат". Могат, но в повечето случаи не го правят, а търсят "някой на тяхното ниво"

# 87
Значи аз от цялата тая работа разбрах, че всяка яка мадама не трябва да има ама никакви критерии и да иска да се метне на всеки беден дебел и т.н. но това за мъжете не важи - те трябва да си имат "критерии" и да спят само с принцеси и красавици? Нали тъй?

# 88
Значи аз от цялата тая работа разбрах, че всяка яка мадама не трябва да има ама никакви критерии и да иска да се метне на всеки беден дебел и т.н. но това за мъжете не важи - те трябва да си имат "критерии" и да спят само с принцеси и красавици? Нали тъй?

Правилно си разбрала, Ариел. И аз така разбрах. Мижай там и се хващай с коремести бедняци.

# 89
Какво, какво за визуалния тест при жените??

Общи условия

Активация на акаунт