За мъжете и жените

• 9 105
  • 210
  •   1
Отговори
# 60
Няма нищо по-противно от мъж, който излиза и казва "аз съм толкова добър, толкова мил, жените не го оценяват". За мен самосъжалението е супер отблъскващо, а вярвам и за повечето жени.

Когато някой притежава дадени позитивни качества - той не чувства нуждата да ги изтъква, хората така или иначе ги виждат. Също така, никой не е длъжен да дава шанс на когото и да е било, особено когато липсва привличане, не харесваш самият човек...до каква връзка ще доведе това? Всъщност, всеки ден виждаме до какво води хора, които са се "примирили" и са решили, че само и само да не са сами са съгласни да си изживеят живота по един доста тъжен начин.

Колкото до чатове, за мен е смешно, съжалявам. Да си тийн - разбирам, но зрели хора да ми спамят с "хей, здравей, как си"...ми първо въобще няма да се стигне до приемане на покана за приятелство, че после до чат. Всеки с вижданията си, естествено.

# 61
Олеле, кога превъртяхте
 бързо до общо домакинство!
Човека от темата още на среща се бори да излезе...
Доколкото разбирам, той се бори, като напише "Здравей", и някой да му отговори "Здравей".
Не за среща.
Не знам какво му е на неговото "Здравей", та не се котира... освен да го адресира към първите в класирането за Мис Свят.

# 62
имам правило - пише ли 'здравеи' не е за мен

# 63
  • София
Аз не съм мис свят и не кълва на “здравей”.
Ми, мижав интерес, не мога на всеки да му галя чувствата с отговор.
Е, един от сутринта ми пише ?!, явно чака да му отговоря на третото “здравей”, като не съм намерила потребност и на първото още. Смях ме напуши.

# 64
  • Агент под прикритие
Проблемът не е в материализма на жените.
Ц. Има ли материализъм, особено краен такъв, винаги е проблем. Без да визирам пол. Като сложим в уравнението и нереалистични очаквания (в редки случаи, дори абсурдни такива) и мазаното става пълно, но винаги е по-лесно проблема да е някъде другаде.

Авторе, на твое място не бих се занимавал с жени, които явно ми демонстрират, че не ме харесват по един или друг начин, а бих си потърсил на друго място. В по-голямата част от случаите става така, че просто търсиш грешните хора по грешните причини. Това, което трябва да разбереш, е че привличането не подлежи на преговори (или го има, или го няма) и за него НЕ се преговаря В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ, освен ако не искаш да се правиш на нещо, което не си...

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 13:59 от Phoenix Wright

# 65
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Авторе, на твое място не бих се занимавал с жени, които явно ми демонстрират, че не ме харесват по един или друг начин, а бих си потърсил на друго място. В по-голямата част от случаите става така, че просто търсиш грешните хора по грешните причини. Това, което трябва да разбереш, е че привличането не подлежи на преговори (или го има, или го няма) и за него НЕ се преговаря В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ, освен ако не искаш да се правиш на нещо, което не си...
Е той иска Майбах, но може да си позволи Мазда. И това го напряга.
Така ми изглежда.
И наш Гришо се пробва със щерката на милионер, ама не стана.

# 66
  • Агент под прикритие
Така ми изглежда.
Забавно и едновременно с това нелепо (но повече нелепо) е когато жените казват на мъжете да не гледат на тях като обект на еди-какво-си, но те самите нямат особен проблем с това да правят подобни сравнения на скъпи с евтини коли, намеквайки, че едните са по-хубави, защото са по-скъпи. Тоест, сами да се поставят в позиция на обект...
Особено когато някой говори какво може даден човек да "си позволи" и какво не, сякаш е в магазина и не му стигат няколко лева да си купи последния модел iPhone (примерно)...
Както обичам да казвам, ако ги нямаше двойните стандарти, някои хора нямаше да имат никакви стандарти.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 14:24 от Phoenix Wright

# 67
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Така ми изглежда.
Забавно и едновременно с това нелепо (но повече нелепо) е когато жените казват на мъжете да не гледат на тях като обект на еди-какво-си, но те самите нямат особен проблем с това да правят подобни сравнения на скъпи с евтини коли, намеквайки, че едните са по-хубави, защото са по-скъпи.
   Забавното е, че сме в 21 век, и имаме мнение, и право да го заявим.
Нелепо е, че има мъже, които все още се опитват да казват на жените какво може да мислят, и да казват/пишат.
 И Мазда съм имала, и съм карала на познати, има още какво да се желае. Пари за Майбах нямам, но не мрънкам на никого, че не шофирам такава машина.
 Но по същество, ако автора на темата наистина е с ниски доходи, не особено привлекателен, а като му чета и писанията, не е много начетен, не разбирам защо се жалва, че не му връзват "горещи мацки".
 В общи линии, най много ги е страх да не се минат тия дето нямат какво да дадат, което е забавно.

# 68
  • Агент под прикритие
И аз не разбирам защо се жалва. По-често да избегнеш т.нар. "гореща мацка" е като да избегнеш куршум, особено ако е от тези с фалшивите части.

# 69
Мога да се съглася със женската част от мненията, няма как автора да иска топ мацки ако той е дебел с кофти визията, не особено успешен професионално ( демек няма кинти) и не е някой супер забавен тип да ги омайва с приказки. И няма нищо лошо или необичайно в което. Както и готин тип няма да се хване с крокодил или глиган, ако въпросния няма нещо друго изключително качество, и пак е трудно. Всеки се хваща с човек близко до нивото му, така работи системата. Вече който няма реална преценка за себе си, бива често отхвърлян и наритван или просто използван и захвърлян, независимо от пола, но там проблема си е лично негов, не на противоположния пол

# 70
  • Далечният изток
Авторът даде съвет на жениТЕ, жениТЕ трябва да му дадат шанс, както и на всеки, който им напише Здравей, как си.

# 71
  • София
Много ми е смешно как някакви тумбаци и грозофили искат мацките да ги харесват. И такива дето си купуват любовта с пари,ама си въобразяват ,че ги обичат заради самите тях. Ами пич,погледни се,виж как изглеждаш и какъв човек си и си намери подходяща. Или,ако имаш възможност си купи такава ,каквато искаш ,но не изисквай и не очаквай от нея непременно любов

# 72
Тук съм за коментарите...
Не майтапя се... Пич звучиш много отчаяно наистина. Само за писане говориш?! Какво е това писане? Остави си телефона поне за малко и излез в релния живот. Никоя не е длъжна да отговаря на едно "здравей" на непознат само и само да не му нарани чувствата и да не го комплесира. Аз даже съм си направила месинджъра да не приема съобщения от хора, които не са ми в приятели. Ходи някъде, запознавай се с хора.

# 73
  • София
Ей сега, само да изтрезнее...

# 74
  • София
Ако жените даваха шанс на всеки, който им пише "Здрасти", той сигурно пак нямаше да се класира, защото все някой щеше да го изпревари със "Здрасти"-то, и мацката заминала. Това жените да нямат критерии, пак няма да реши проблемите на неизбраните, просто ще доведе до това други да не са избрани - в случая, по-бавничките, срамежливи и смотани, които и сега не са на върха на пирамидата. Все пак бройката е ограничена, а един такъв процес на подбор винаги се саморегулира. В днешно време поне имаш избор да си промениш ситуацията като подобриш себе си. Едно време те уреждат с Дебелата Пенка с мустака, и после колкото и да ревеш, цял живот си я гледаш нея.

Общи условия

Активация на акаунт