🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 2 (11.09 - 19.09) 🐄

• 23 204
  • 450
  •   1
Отговори
# 255
Пълна безсмислица е играта с плочките да е 30 минути.

# 256
  • Велико Търново
Двама от трима познах за елиминационния дуел, но явно Елбетица не знаят, че Иван не е във форма.

Продукцията издевателстват над тези хора. Как може да ги карат да обръщат плочки цял половин час!? Наистина ли не се усещат, че даже и 20 минути са много. Пък и от телевизионна гледна точка хич не е добре.

# 257
  • България
Тази игра ми е много объркана - какво се случва тук, има 10 души на арената?

# 258
Стискам палци за ЧЕРВЕНИТЕ,тъй като ми са противни ЗЕЛЕНИТЕ започнати и не довършени сексидоли

# 259
  • Велико Търново
ferencliszt, един, когото наричат "капитан" виси на въже над земята. От останалите всеки един минава по трасето.
Първо стреля, после минава по един дървен мост, спуска се по гофрирана тръба и после повдига саксии със своя цвят кято трябва да откриват еднакви плодове/зеленчуци. Капитанът има задача да ги насочва кои саксии да вдигат. Всеки отбор има право да завърта капитана на противниковия отбор с цел да го обърка или пък да завърта масата, на която са саксиите.

Аз не разбрах от Елбетица участват ли всички. Защото те вече са с трима повече.

# 260
Много зле заснета игра.
В първи епизод исках да ги похваля как доста явно ни показаха какъв дразнител ще е Петър.

# 261
Не знам защо играят едновременно или защо са на една маса, толкова е объркано всичко. Червените не знаят какво правят или по-точно Иванка не знае. Ще си стоят вечно в Ада. А зелените ще се на@кат с тая победа.

# 262
Голямо мъчение е да се гледа тази битка, а Иванка колко е зле...

# 263
  • София
На мен много ми харесва, че Теодора е доста по-уверена вече.

# 264
  • Велико Търново
dia4ti, тя целта е точно тази - да се объркват. Нищо, че на Иванка само червени саксии да бяха, пак щеше да е същото. Охххх.... то ябълка, тя праскова вика...

Доста ме изненадва, че различните видове стрелби са основен елемент в болшинството от игрите дотук. В същото време няма нито една с фермерски умения. Определено си личи, че ги е мислил човек, който никога не е имал общо с Фермата.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 22:42 от DamaPika

# 265
Моят мъж ми се смее. Ние се възмущаваме от Иванка, пък аз все още не мога да запомня участниците.

Дано (тя) поне им е запомнила имената.

# 266
  • Велико Търново
На Иванка балонът се спука. Голям провал.

# 267
Аз вече съм на %%% ПРОЦЕНТА сигурна,че продукцията си е избрала отбор любител и червените са само като гарнитура на формата...ми загубиха ме/не че съм кой знае какво де / но такива фалшиви формати не ми се гледат,а и тая с русата къдрава грива ,която дори не крие предпочитанията си не ми допада...нито като жена,водеща и прочие...всичко за формата е секс,лИбов и до там,но не фермерско...ми не ме грабва и това е .

# 268
Много приятно се изказа Мартина (не влагам ирония).

# 269
  • България
Тия пък Андрей и русата рошава овца не можаха ли да не са толкова груби към загубилите? Супер лошо отношение от продукцията. Стегнете се, опосуми!

Общи условия

Активация на акаунт