🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 2 (11.09 - 19.09) 🐄

• 23 202
  • 450
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Тая Гергана е толкова, толкова най-неподходящият избор за водещ!

# 271
А моят мъж чува от спалнята и ме пита кой плаче и говори (като слуша Гергана когато говори Laughing ). Андрей отново е щедър на гадни коментари, ама този път си ги заслужиха. Иванка ми се струва, че във всичко ще е провал, щото няма много мозък.
Станислав е един малък Киро. Същият противен, мърляв, злобен и грозен тип.

# 272
  • София
Киро се разкри малко по-нататък. Станислав лъсна в самото начало.

# 273
  • София
Теди, която отказа да е капитан, ли бе тази която участва в  мъчението за кръста (20 мин непрекъснато навеждаше и вдигане на  плочките)?

# 274
  • София
Да.

# 275
Понеже обсъждаме вкъщи. Колко са високи Иван и Андрей според вас. Андрей май е 172. Някой да ги е виждал на живо?

# 276
Теди, която отказа да е капитан, ли бе тази която участва в  мъчението за кръста (20 мин непрекъснато навеждаше и вдигане на  плочките)?
Да.
Обаче... ми нали знаят какво е в тая игра Фермата. Къде са тръгнали с болни кръстове и други болежки?!

# 277
Не стигаше Андрей с неговия постоянен негативизъм като черна станция, а сега трябва да слушаме и Гунчева.

Пьепи Сьекса сега съвсем ще си повярва колко са дОбри.

Червените са като хванати от пътя, нулева организация, обща безотговорност. Много напомнят на Безнадеждните от миналия сезон.

# 278
  • България
Опосумите искат да си осакатят участниците тази година, да опухат червения отбор докрай и после да гледаме ергенът и момата и скандали в зеления отбор.

# 279
Киро се разкри малко по-нататък. Станислав лъсна в самото начало.
Кирил ми беше анти от самото начало.

# 280
  • София
Да.
Обаче... ми нали знаят какво е в тая игра Фермата. Къде са тръгнали с болни кръстове и други болежки?!
е не знам, има си цедка в началото предполагам. Иначе може да ги съдят.
Но ето, че опасенията ми за травма от глупавата игра (поздрави на Ники...) се оказаха реални Sleepy

# 281
Коко е много готин, обаче! Иван е малко мърморко, ама иначе ми се струва и той хубав човек.
Ники не е човекът за избор на тия игри! Той е куче, ще издържи всичко. Как си представя тия торби или кашкавали да издържат неговите възможности?! Направо си е недомислица това от ИвАндрей.

# 282
  • Велико Търново
Diavolo, миналата седмица смятах, че не съм разбрала, но сега вече съм сигурна. Елиминационният дуел, който наблюдаваме в понеделник, за тях е в деня, когато играят играта за привилегия. Съвсем се обърках за съответствието снимачен - телевизионен ден. Със сигурност обаче не са 5 снимачни събрани в 4 телевизионни.

# 283
Ако съдим по последните думи на Иванка преди малко - три дни ще са в Ада с идеята на четвъртия да са в Рая.

# 284
  • Варна
За мен Кантица бяха много добри в стрелбата и т.н.
Иванка е ужас.
Каква наглост само!
Другите са много свестни.
Как се издържа такова нахално и безочливо животно.
Ужас!

Общи условия

Активация на акаунт