🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 2 (11.09 - 19.09) 🐄

• 23 149
  • 450
  •   1
Отговори
# 60
  • Велико Търново
То така все някой ще нацели.
При 4 възможни отговори и 3 състезателки не е гаранция.

# 61
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Имам чувство, че дори и с привличането на Ники Мартинов към екипа
няма да помогне. Много ми е скучна битката, ъпгрейд на "бързи, смели, сръчни".
Гунчева ми се губи, продължава да бъде все така несигурна, притеснена, но с присъствието
и е нарушен и баланса между Иван и Андрей и лафовете им даже вече не се получават.
В опита си да копират ИВ и да се доближат до техния рейтинг шоуто губи все повече от
автентичността си и това, заради което феновете го обичат и гледат.

# 62
  • Велико Търново
Докато тримата водещи гледаха как Ния размотава веригата, както си бяха скръстили ръцете пред гърди, много ми приличаха на оная снимка, дето един ко́па, а отстрани го наблюдават сума ти шефове. Joy

А Гери с това рокленце... другия път може и юрган да си донесе.

# 63
То така все някой ще нацели.
При 4 възможни отговори и 3 състезателки не е гаранция.

Да, така е, но шансовете да уцелят са много големи.

# 64
Стискам палци на червения отбор. И поотделно симпатизирам на хора само от червените (хайде, ще напиша Канатица, с риск да объркам името) - Теодора, Иван и Костадин. Отбелязах един глас и за Станислав обаче, човекът поне си каза мнението за Петър Laughing

# 65
Е на най-смотаната дадоха първата игра за финал... Прецаква ги отвсякъде!

# 66
ЧАЛГАТА да не си счупи цървените нокти /и тая ми била във фермата/ дано не е причина за загуба.Като гледам резултата -червените губят...то чалгата половината време отне за една стълба...абе дано си тръгне и без това файда няма от нея.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 22:33 от Еди-коя си@!?

# 67
Айде червените ще си ходят

# 68
Неделина и Цветина какво изобщо правят във Фермата? Тотал щета са и двете!

# 69
якото силиконово дупИ ша си оди изглежда,а дано

# 70
  • София
Размина и се на Цвети този път. 😃

# 71
  • Велико Търново
Радвам се, че мнозинството, с което Канатица отстраниха Неделина, беше стабилно. И че съвпада с моето мнение за нея, макар че миналата седмица не гледах чак толкова внимателно. Накрая на лицето на Цветина се прокрадна лека усмивка. Струва ми се, обаче, че ще изгуби самоувереност,

# 72
Очакваше се Лина да си ходи. Въпреки гротескната й визия и много слабо представяне на игрите, като личност ми беше симпатична.

# 73
Гласуването си беше чисто по симпатии, не по заслуги. Все ми е тая коя щеше да си отиде, защото и на другата ще и дойде реда скоро, но беше редно Цвети да си отиде първа. Такава рядка некадърност...

# 74
  • София
Чудих се, чудих дали да се включа, но реших да дам и моите 5 лв по темата и аз да запея в хора. Гледала съм 2 сезона на Фермата до сега, този мислех да е 3-ти, но съм много разочарована. Не толкова, че ми липсват фермерските задачи или игрите са променени, а основно заради неравнопоставеното разделение на хората в отборите. Зелените са предимно активни спортисти (поне жените), червените са обикновени хора, дори ми се струват и по-възрастни. Да сложиш в един отбор учителка, мис България, оператор в кол център - хора, които никога не са били професионални спортисти, а в другия - фитнес инструктор, балерина, художествена гимнастичка и да направиш битки ала Игри на волята с елементи на Сървайвър... ами неравнопоставено е и някак настройва и зрителя, като чета мненията. Много крайни, рядко от първа седмица е имало такова разделение на зрителите.

Общи условия

Активация на акаунт