🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 2 (11.09 - 19.09) 🐄

• 23 219
  • 450
  •   1
Отговори
# 195
  • България
Иванка какво декламира като първокласник стихотворение каква била, как Гошо ѝ се доверявал - супер неискрено и фейк.

# 196
Иванка ще се окаже скритият коз на червените.

Коко е голямо бижу, много likeable персонаж, дано да се задържи възможно най-дълго.

# 197
От цялата ферма Коко е най-хубав.

# 198
Благодарение на Моника патиците в стопанството станаха с една повече.

Петър и перфектен 🤣

# 199
"Влюбването" на Моника за мен е чиста стратегия от нейна страна, за да се закрепи и да се прилепи за някой, който да я пази. Изобщо не й вярвам. Да, може да има някакви симпатии, но нищо повече. Видя, че той е "шефа" в отбора и бързо се ориентира, че ще й е най - полезен.

А Нанси започна с леките невинни интрижки да настройва другите срещу Иванка.

# 200
  • Разпиляна във въображението
Ето защо Елбетица не са направили сирене - Иванка ги излъгала за рецептата. Тези пък им казаха за онова дървеното за сирене иначе това на Канатица щеше да е направено на магаре.

# 201
Siska25, Моника не е хитра като Петър. Тя си хлътва по всички правила на изгубването на акъла по мъж.
Петър обаче е съвсем наясно, че любовна сюжетна линия ще го държи дълго във Фермата, а Моника въобще не се сеща от къде е тая негова абсолютна сигурност. А аз не съм сигурна, че той се увлича така светкавично както тя, ами просто се възползва от ситуацията, защото се сеща, че това му гарантира максимален престой заради рейтинг. Петър е хитрец и от всяка ситуация ще се опита да извлече максимална изгода. Най-пресен пример е днешната игра. Благодарение на думите на Гергана (които също не бяха казани пред всички случайно), ще внуши на останалите, които се поддават на това, че са загубили, защото той не е участвал.

# 202
  • България
Моника много нагласено изрежда хвалебствия за Пешо тартора, не ми изглежда убедителна. Криндж двойка са си. Не виждам никакво романтично бъдеще за тях даже в предаването.

За най-хубав мъж като се почнали да ги обсъждате, може би бих определила Иван или Георги Георгиев. Като цяло някои изглеждат по-добре от предишни ферми.

# 203
По-принцип аз имам слабост към високи синеоки мъже и Андрей влиза в това число май. 😄

# 204
А аз съм придирчива. Няма мъж в този сезон, който да ми е по вкуса. Innocent

# 205
Това с Петър и Моника ми идва too much. Не могат да ме убедят че това е истинско между тях. 😶

# 206
  • гр.София
Много се радвам за победата на Канатица. Дано да счупят каръка и да пратят другия отбор в ада. Любопитно ми е да видя как ще им се отразят условията там. Едно е да ходиш нахранен и наспан на дуел, друго е гладен и спал на пружина.

# 207
Оле, тия двамата цял ден се чешат...
......по косите. Другите как ги изтърпяват изобщо. Пепо се прави, че върши нещо, а Монка седи до него, като хипнотизирана.

# 208
  • Велико Търново
Едно е да ходиш нахранен и наспан на дуел, друго е гладен и спал на пружина.
Мотивацията съвсем не е на последно място обаче. И днес Канатица го показаха. Вчера успехът от оценяването на свършените задачи определено им беше много добър мотиватор - направо им даде крила.

Канатица както избраха силните от противниковия отбор, по-полезен ход на Елбетица ще е да посочат тези, които считат за слаби от червените и така евентуално да си гарантират успеха в елиминационния дуел.
Според мен Сергей е много прав, че изборът на Канатица е грешен, ама да видим...

Имам въпрос относно играта с въпросите от Алманаха - винаги ли ще е за 4 точки или има възможност да бъде за 3 или 5?

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 23:01 от DamaPika

# 209
  • София
Затвърждавам си мнението, че отборите са неравнопоставени. Дори Канатица да искаха да изберат по-слаби играчи за дуел, в Елбетица просто на този етап няма такива. А те от своя страна избират Цвети и Емилия я бие без никакъв проблем.
Интересно ще ми е да видя Петър на дуел. Друга е енергията на дуелите от останалите битки, не зная дали психиката му е толкова здрава за сам на арената.

Общи условия

Активация на акаунт