🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 2 (11.09 - 19.09) 🐄

• 23 232
  • 450
  •   1
Отговори
# 180
Няма шанс. Simple Smile
Нали им виждам рейтингите. ИВ има поне 3 пъти по-силен рейтинг от Ергенът.

Като цяло е почти невъзможно да намериш истинските рейтинги на предаванията, защото двете основни агенции които ги мерят са платени - едната от едната тв, другата от конкурентната тв. И непрекъснато слушам как и двете телевизии се обявяват за "най-гледани в еди кой си сегмент".
Пълна мъгла, а и никой не следи за гледаемост по интернет, през сайтовете за стрийм в чужбина, дори и за през сателита. А по-младите например гледат само и единствено там.
Пример за непредставителна извадка - В моето обкръжение всички гледаха Ергенът практически без изключение (макар да не спираха да коментират колко долно предаване е), а ИВ не го гледа никой. В моята извадка е 100% на 0% Simple Smile

# 181
В моето ще обкръжение никой не гледа Ергенът.И непрекъснатото сравняване на участниците в него, или в друго предаване , и тези във Фермата е леко досадно.Да, скролвам такива мнения, но се губи идеята за диалог.Сега отивам да търся тази Елена, да видя каква е, за да съм в течение на разговора.

# 182
Съжалявам за спама, но Елена ми е най-дразнещият участник от всички предавания, които съм гледала. И глас, и визия, и маниери, просто ме побъркваше. Шопски не успяваше да ме дразни така. 😁

# 183
  • Велико Търново
"Мъжът" се излегнал като рязан турчин
Тук "като"-то направо си е излишно Grinning

Сякаш в някакво интервю Сашо Дойнов обясняваше, че Станислав играе покер.
И във визитката му го има това.

Аз се обърках кой ден какво се прави. Grinning
Търси го в първия пост в скрит текст под "РЕГЛАМЕНТ по дни / Правилата на сезон 9".

Сравненията с риалитита, които не гледам, не ме дразнят. Чета ги, но само дотам. Просто ги игнорирам и ги забравям.

# 184
Не съм гледала Ергенът, но се потрисам само от мисълта за Шопски.Ама хубав дуел направиха с Димитър.Ще го издиря да си го пусна пак.

# 185
  • Велико Търново
Ето тук започва - https://fermata.btv.bg/videos/?page=465 и продължава на предишната страница.

# 186
  • България
Доста тъпа игра днес!

# 187
На вас па всичко ви е тъпо! Що се мъчите да гледате?
Тия заигравки на Андрей с духането, на друго място щяха да са жестоко санкционирани!
Петърчо как победоносно очаква да се срине отбора без неговото участие и да каже " аз казах ли ви, че без мен не можете". Това поведение ми е до болка познато... И саркастично към Станислав по време на духането "имаш много таланти". Trollface

# 188
Мен пък играта откровено ме забавлява днес, като изключим тъпашките подмятания на Таньо Киряков от АлиЕкспрес.

# 189
  • България
Петър си мисли, че слънцето изгрява след него и залязва преди той да заспи - супер арогантно отношение. Без теб отборът ще се чувства много по-добре.

# 190
И на мен ми е интересно днес. Станислав доста се раздаде, Нанси е супер.

# 191
Иванка е много права. При Зелените виждам два лагера от мъжете. Андрей, Сергей и Станислав и Георги пълничкия срещу останалите.

# 192
Готина е играта , радвам се, че най-накрая Канатица спечелиха. Очаквано Петър си повярва, че загубата е благодарение на неговото отсъствие в нея. Отвратителен ми е...

# 193
  • Велико Търново
Еее, най-накрая счупиха каръка Канатица.

А Петър пък... голямото самочуствие, че е "натрил носовете" на съотборниците си. Само дето не може да се каже със сигурност дали ако той участваше, щяха да спечелят. Можеше пък и 5 яйца да не вземат даже. Ако/като загубят някоя игра въпреки неговото участие, какво ли ще измисли в свое оправдание, ми е любопитно...

# 194
Еха, каква победа, браво! А се отчаях от началото на играта на Канатица.

Общи условия

Активация на акаунт