🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 2 (11.09 - 19.09) 🐄

• 23 239
  • 450
  •   1
Отговори
# 165
На мен Елена изобщо не ми е любимка, нито какъвто и да е пример, но ми се струва крайно да се слага възрастова граница от 30 години за развиване на интереси. Това да не се чете като защита на Петър. Не ме интересуват житието и битието му, нито пък попипванията му с девойката.

# 166
Не съм казала, че от 30 и един ден отгоре, и вече нищо не става от теб, ама от 30 до 43 са доста години... Нито, че точно до 30 трябва да си се ориентирал напълно и да си съградил стълбовете на живота - кариера, дом, семейство. Пешо се държи точно като тйин на лагер. Но днешното ни общество е такова, че хората почнаха да узряват късно, да се сещат какво искат късно, да се женят късно, да раждат късно. 50 ги имат за новите 30, ама Природата в крайна сметка не мисли баш така.
Елена е супер неприятна персона, да си кажа.

# 167
# 168
Пфф, не знам какво става ама съм много разочарован от активността в темата и броя гласуващия в анкетите.
Май стигнахме дъното. 😢
Старая се да е интересно ама явно не се получава.
Гледам във Фейсбук, че е още по-зле положението та поне се викам, повредата не е в моя телевизор...

Само преди 2, 3 г. 100 стр. си ги изписахме за добро утро.

Следваща крачка: Правя темата двуседмична. 😞

Аз мисля ,че предаването залезе даже се чудя как все още се излъчва. След ония сезон с Кирчо и ивчо , според мен удариха дъното и трябваше да приключат. Чудят се какви правила да измислят , как да ги разделят , та стари участници , та не знам си какво - смучат си го от пръстите. 🤷♀
Аз лично гледам само битките,а останалото за фон си го пускам да върви
Трябва да разменят излъчването му с това на Ергенът. Ергенът има шанс да бие ИВ.

# 169
  • София
Няма шанс. Simple Smile
Нали им виждам рейтингите. ИВ има поне 3 пъти по-силен рейтинг от Ергенът.

За епизод 6 снощи:

За мен това беше най-добрия епизод от началото на сезона. А и по принцип на мен са ми любими епизодите в които няма игри и има повече време да опознаем фермерите и да видим кой как се сравя със задачите. Много по-интересно ми е кой се е справил по-добре със задачите и кой как ще бъде оценен.
Е, снощи 6 пендари за Канатица и 4 за Елбетица. И мисля, че това разпределение е логично и заслужено с оглед на цялостно свършената работа от двата отбора.

Интересна тактика на Кенан. И правилна, но само ако сработи. Ако ли не, то именно той ще е на пангара. Но по принцип така трябва да се играе, смело и в атака. Защото ако успееш ще си харесван, ако ли не, поне ще излезеш с гордо вдигната глава. Но Кенан все още ми е хлъзгав и това клинчене от задълженията не ми харесва изобщо.

Чаршията на Фермата беше топ. И всичко около нея ми хареса. Целият сегмент.

Иванка е фурия ама социално не се вписва много добре. Поне засега. Но е цветен, интересен образ.

Петър е лъв значи. Нали имаше рожден ден във Фермата, а тя започна в началото на Август да се снима.
Отиват си с Моника, поне визуално. Тя е много красива и нежна жена. Дано не и разбие сърцето Петър, че тя си хлътна сериозно според мен.

Сергей се заяви на масата също като лидер и по-нататък очаквам и той да поеме юздите на отбора за някакъв период от време. Около него може да се заформи групичка. Георги Стоянов и Станислав да са с него например и някоя от жените.
Валерия продължава да ми се издига в очите. Много умело си казва мнението и без да вика, нито да се налага.
Същото бих казал и за Нанси в другия отбор. Много харесвам хора, които говоря правилно и им се разбира всичко. И им тече мисълта.

# 170
Ох, лъв ли е Петърчо? Сега вече поведението му ми е напълно обяснимо... Както и неуадчите му. Той е човек, който смята че знае много, може много и обича да се налага, и единствено той да диктува положението. Наистина не му пука особено какво мислят другите за него, той смята, че е над тях във всяко едно отношение. Склонен е на тарикатлъци, с които да си осигури това, към което се стреми, обаче тези неща обикновено го прецакват. Живее за себе си и не си дава зор хич, но ако нещо му се поднесе наготово, нито за миг няма да се замисли дали да се възползва. Като лъв ще е доволен да има до себе си хубава жена. Но ще я действа и ако тя му угажда, ще върви всичко по мед и масло.
Ще видим дали съм права по-нататък.

# 171
Дано днес червените бият , за да видя дали Петьо и Монка ще са така лудо влюбени в ада в глад и мизерия. 😄.

# 172
  • София
Тази битка ще е утре.
Днес ще е битката за предимство, т.е. кой да избира първите дуелисти.

# 173
  • Sunshine state
И на мен ми е леко несериозно като кажат "търся себе си". Извинение за несериозно поведение, според мен лично. Моника и тя доста вятърничева ми изглежда - била пристрастена към миксираните сигнали. 🤦🏼♀ После искат сериозни връзки. Петър ми изглежда като закоравял ерген-бройкаджия, който не търси сериозна връзка. То само като видиш 43г необвързан и ти светва червената лампа.

# 174
Аз се обърках кой ден какво се прави. Grinning

# 175
  • при късмета
Аз малко като камилчето, дето късно загрява. Даже сега се върнах на първи пост, да не би случайно да е написано, ама не. Та питането ми е как се определя дуела дали да е мъжки или женски? Пропуснах миналата седмица и в описаното от Дяволо не го видях.
Хареса ми вчера епизода, винаги ми харесва като няма нервни изблици и някой агресивен е главно действащо лице. Даже любовните драми не ме дразнят. Ако се харесват ората, да са земат в крайна сметка. За всички сезони, любовната драма, която ме дразнеше беше Валерия и футболиста. Ама това е защото и двамата не струваха, не за друго.

# 176
  • Sunshine state
Любовната драма на Валерия и футболиста беше толкова тегава и изтерзана, че отрови целия сезон по мое мнение. Беше трудно за гледане..

# 177
  • София
По спомени Иван им каза, че ще е женски. Пропуснала съм, ако се е определяло по определен начин. Според мен освен мъжки, ще има и смесен.

# 178
  • София
Ма Ко
Продукцията казва какъв ще е дуела. Иван и Андрей казаха, че първия дуел за сезона ще е женски. И съответно после си избират три жени дуелисти и така.
Предполагам ще има и само мъжки, както и смесени.

# 179
  • при късмета
Благодаря! Значи съм изпуснала просто реплика. Трябваше да се определя по друг начин. На края, когато намалеят участниците може продукцията да определя, случвало се е, но в началото трябваше да измислят механизъм по който да се определя от играта

Общи условия

Активация на акаунт