🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 2 (11.09 - 19.09) 🐄

• 23 212
  • 450
  •   1
Отговори
# 225
Всичко тепърва започва. Човекът се е приготвил за главна роля. 😁

# 226
Не мога да се сетя,в първия епизод,как се разпределиха отборите! Спомням си, че И и А подвикваха: ти седни от ляво,ти отдясно , обаче как се сформираха така,че зелените са по силни физически и по бързо реагират в ситуации.Защото ако И и А,са ги разпределяли ,не е ок.......

# 227
  • София
Точно те ги разпределиха.
Първите 7 човека във всеки отбор от продукцията. Или общо 14 човека.
А четиримата последни си ги разпределиха самите отбори. Двама мъже и две жени.

# 228
Не мога да се сетя,в първия епизод,как се разпределиха отборите! Спомням си, че И и А подвикваха: ти седни от ляво,ти отдясно , обаче как се сформираха така,че зелените са по силни физически и по бързо реагират в ситуации.Защото ако И и А,са ги разпределяли ,не е ок.......

Аз снощи се замислих за същото- че те ги разпределяха и в това може да има измама, защото те знаят от кастингите кой как играе. А пък тая Гери как ги хока направо ме издразни.

# 229
Иван и Андрей направиха разпределението в началото - както Дяволо е писал, по 7 човека от всеки отбор са определени от продукцията. Според И и А от показаното на кастингите били равностойни. Не се оказа така на практика. И мен Гергана ме дразни с коментарите си. Би трябвало да стимулира играчите, а тя понякога прави обратното.

# 230
  • при късмета
Хареса ми играта вчера и обрата ми хареса.
Моника може би мъъъъничко преиграва, но все пак има нещо. Петър е по-сдържан, не не и безразличен според мен. Не знам дали някой си мисли, че обвързване с друг участник ще го избута напред, ако е така е грешка. До сега само футболиста буташе Валерия напред, беше станал тартор на групичка и това я спасяваше, докато самия той не отпадна, но по ирония беше на предфиналните битки и тя отиде на финал. В сезон 5 имаше няколко двойки и това не спаси нито Паулина (ли беше), нито Красимира. В 6 тъпото си замина, въпреки, че Червеноско беше хлътнал здраво. Рядко сработва тази тактика
За тъпото ми напомни вчера и Иванка, с това пръскане на панаири и, ако го повтори още веднъж ми влиза в черния списък. Наясно съм, че е простовата и селските лафове са единствените ѝ известни, но до сега поне не ми беше неприятна, защото не е злобна. Ако продължава с тази тъпа реплика, ще ми се промени отношението. И тактиката ѝ да играе и с двата отбора, няма да сработи. Нейните няма да ѝ имат доверие, заради съмнения, че не го прави за отбора, а за себе си, другите ще я мислят за шпионин и от двата стола, ще падне на земята.

# 231
Даяна как почти стигна до финалната седмица. Беше залепена до Данчо. Но тогава правилата бяха различни и единственото което я спаси тогава бяха въпросите за имунитет против ратайство.

# 232
  • при късмета
Даяна как почти стигна до финалната седмица. Беше залепена до Данчо. Но тогава правилата бяха различни и единственото което я спаси тогава бяха въпросите за имунитет против ратайство.
По-скоро Данчо стигна напред благодарение на Даяна. Не е бил някакъв лидер, че да я пази. Други дирижираха кой да е на дуел. Жените се понапазваха от Даяна, хич не беше зле подготвена физически. Невестулката я прати на дуел, като ѝ каза всичко в очите, Даяна на никого не се мазнеше. Нищо общо с Данчо. И на първо място, Данчо беше този, който се залепи за Даяна, а не обратното.

# 233
Може , вече бях забравила какво беше и така си помислих 😄

# 234
И мен Гергана ме дразни с коментарите си. Би трябвало да стимулира играчите, а тя понякога прави обратното.
По-голям гадняр от Андрей на коментирането по време на игри - няма. Той направо ги съсипва с коментари, а не да ги стимулира. И малко да си стимулиран, след коментар на Андрей, направо ще се сринеш.

# 235
И мен Гергана ме дразни с коментарите си. Би трябвало да стимулира играчите, а тя понякога прави обратното.
По-голям гадняр от Андрей на коментирането по време на игри - няма. Той направо ги съсипва с коментари, а не да ги стимулира. И малко да си стимулиран, след коментар на Андрей, направо ще се сринеш.

Да, но той го прави с цел да ги стимулира да се засилят, докато коментара на Гергана за стрелбата на Кенан "ако той успее днес да уцели балон" беше доста гаден. Андрей и Иван си ръсят простотии по принцип, но не засягат като че ли толкова участниците. Иначе снощи цяла вечер не се спряха с простотиите, но пак си ги харесвам Laughing

# 236
Не, не, на Андрей коментарите са отявлено гадни. Иван се шегува обикновено, понякога като коментират двамата с Андрей и той се увлича, но просто тези на Андрей правят впечатление.

# 237
  • София
Забавна игра снощи, по-жива и динамична. Браво на Канатица за първата победа! Но много ме дразнят как глупаво влизат в игрите винаги. Могат да са много по-добри ако само започнат да влагат някаква мисъл в действията си, да си избистрят стратегиите и да коригират по-бързо грешките, които допускат.
Зелените не са ми много симпатични, но не може да им се отрече, че правят нещата с акъл и мислят за всеки детайл.
Любовната нишка ми е безинтересна и кринджава. Някак много бързо се разви тази любовна история и много рязко стана доста интензивна - прегръдки, целувки, обяснения в любов...
Искам довечера Елбетица в Ада, да ги видим как ще се справят. За дуела мисля че ще се спрат на Георги, Кенан и Цвети и Канатица пак ще паднат. Въпреки че зависи и какви са игрите де.
Люлките в Ада са ми страшно зловещи.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 14:34 от Не се сърди, човече

# 238
Промото за довечера
https://fermata.btv.bg/videos/tazi-vecher-vav-fermata-38.html
Не знам кои игри са в него, но там са Цвети, Иванка и Коко.

# 239
  • София
Иванка и Коко участват в играта. Но третата не е Цвети. Нанси е.

Общи условия

Активация на акаунт