🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 2 (11.09 - 19.09) 🐄

• 23 195
  • 450
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Киро се разкри малко по-нататък. Станислав лъсна в самото начало.
Кирил ми беше анти от самото начало.

Да. Но в началото го възприемахме повече като работяга чешит. После настана някакъв ужас.

# 286
Еее, ся лисичи номера Иванкини! Ние ядеме доматите с колците ли, та ги пробутва тия коментари? Тя искала те да се изявят, моля ви се. Trollface Ма каква добра жена!

# 287
Точно пък Коко е най-непростото парче от всички, май.

# 288
Обаче е факт, че трябва някой (дори да е като Петър) да ръководи този отбор. Да познава силните и слабите им места и да ги разпределя.

# 289
Иванка се опитва да прави тактиката да се скатава в игрите и ако не победят тя да няма вина, но се вижда че не е така. А зелените са тъпи да не видят че тя е слабото звено. Иванка с нейната стратегия ми напомня на една състезателка от предишните сезони , но нещо не се получава.

# 290
Коко или Нанси като бивши спортисти би трябвало да са естествен избор за негласен капитан. Не мога да разбера защо никой не поема инициативата. Ясно е, че позицията е ветровита, но ще окапят като гнили круши, ако продължават така.

# 291
  • България
Коко или Нанси като бивши спортисти би трябвало да са естествен избор за негласен капитан. Не мога да разбера защо никой не поема инициативата. Ясно е, че позицията е ветровита, но ще окапят като гнили круши, ако продължават така.
На теория - да, но на практика и двамата са крайно вятърничави и нямат капацитета за водачество.

# 292
Въобще не е прост Коко, но Станислав и Иванка как ме дразнят.

# 293
Станислав прилича на малко петле, което се мъчи да се перчи, но само когато големите петли са до него да го пазят. Комплексар и холерик. Дано поне свърши една добра работа и разклати зеления отбор.

# 294
  • Разпиляна във въображението
Елбетица се справиха много добре. Просто сложиха точния човек, където трябва. Канатица сгрешиха там. Иван им подсказваше от самото начало, но те не слушаха и се провалиха. Ще си стоят в Ада.

Играта ми хареса, но си искам коването и цепенето Simple Smile

# 295
Коко изглежда прекалено мекушав за лидер.

# 296
С една дума-Иванка трябва да се избере за инд-но състезател та да види самата,че е само вървежна в нейното село,където в кръчмата с дедовци и се възхищават и боготворят,но извън селото е кръгла фукла и нула....та коя е Иванка та не можете да си кажете-право куме в очите...какво страх ви е да и го кажете ли...божеее не ви разбирам,а всички сте уж големи ,олегнали и прочие хора...ми не сте бе...и затова ще си натискате философията в АДА.....не ви виждам да преминете оградата с тези разсъждения....Иванка ви прави на зелени калинки...к'во лъжа ли е...фактите ,че пак сте в АДА  си е факт....

# 297
  • София
В Канатица няма изявен лидер, нито един мъж не е с толкова голямо его като Петър, че да поведе отбора, а явно в началото имат нужда точно от твърда ръка, ако щете срещу която да се обединят след известно време. Иван и Коко са добри играчи, силни са, имат хъс за победа, но не се мислят за повече от другите, както Петър в другия отбор. Иванка се замопровъзгласи за капитан, но и никой не й опонира на решението. Тя обаче забрави, че освен привилегии, капитанът има и отговорности. А те очевидно не са й по силите, простовато момиче е, но ще изгърми.  Никой не минава между капките.
Хареса ми, че Коко си каза нещата директно и на подскачащото човече от другия отбор (Не му помня името), и на Ваня.

Не ми допада любовния сюжет при зелените и двамата главни герои не са ми симпатични.

# 298
Тая Гергана е толкова, толкова най-неподходящият избор за водещ!
Тя дали научи вече имената на играчите, че снощи постоянно наричаше единия мъж "Кенал". И това да застанеш пред мишените не е сладурско, а е идиотско. Не че очаквам голям капацитет под овчата коса.

# 299
  • София
Ния ухажва Георги, той си чопли зъбите. Фермерска романтика. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт