🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 2 (11.09 - 19.09) 🐄

• 23 187
  • 450
  •   1
Отговори
# 300
  • Велико Търново
Ако съдим по последните думи на Иванка преди малко - три дни ще са в Ада с идеята на четвъртия да са в Рая.
Което означава, че са три снимачни, което щях да приема безрезервно, стига да нямаше толкова битки обаче. Защото ако са три, това означава, че всеки ден имат битка. Но някак ми се струва, че в деня след снимките на елиминационния дуел им дават да си поемат дъх. Все пак снимките продължават до ранните часове. Та затова си мисля, че са 4 снимачни дни, просто ги вместват в три телевизионни - вторник, сряда и четвъртък и вече в понеделник дават елиминационния.

# 301
  • България
Ния ухажва Георги, той си чопли зъбите. Фермерска романтика. Simple Smile
Честно казано те ми изглеждат по-естествената свалка при зелените, и Георги е симпатичен.

# 302
DamaPika, денят, в който ги оценяват за свършените задачи, дали не е ден без битка (снимачно, не монтажно)?

Ния ухажва Георги, той си чопли зъбите. Фермерска романтика. Simple Smile
Той нали във визитката обясняваше, че само жена му липсвала. Явно е ръждясал. 😂

# 303
Не че очаквам голям капацитет под овчата коса.
Това пък що за тъпотия е? Тия с къдравите коси сме с плосък мозък, а тия с правите сте къдрави отвътре ли?

# 304
Като дават двете двойки, започвам да въртя очи. 😁🙄 По-силно е от мен. 😁

# 305
  • София
Струва ми се, че в живия живот Ния даже не би погледнала Георги. Ама тук……

# 306
Може на кастингите да са им палнали фитила, че би било хубаво да се преплетат освен нишки и други ралти. 😁

Моника така изкуствено се мята на врата на Пепи Гела, все едно търси камерите с очи.

# 307
Това пък що за тъпотия е? Тия с къдравите коси сме с плосък мозък, а тия с правите сте къдрави отвътре ли?
значи, че не ми харесва прическата й и как я носи. Това че сте къдрави не ви освобождава от грижи, поддържане и приличен външен вид.

# 308
тетка Дешка казва "водя ви феновеѝ'" та чудя се тая уж баба ,ако червените някога са в РАЯ ,как ще се държи с тях....много ми е душиш тая тетка дет я наричт баба..гледам и не вярвам на очите си,колко са плитки всички в този формат.ЦИРК!

# 309
  • Велико Търново
DamaPika, денят, в който ги оценяват за свършените задачи, дали не е ден без битка (снимачно, не монтажно)?
Да, да, това имах предвид под "дават им да си поемат дъх".

# 310
значи, че не ми харесва прическата й и как я носи. Това че сте къдрави не ви освобождава от грижи, поддържане и приличен външен вид.
Бре, сефте чувам, че къдравата коса е поради липса на грижи и е "неприличен външен вид"! Съвсем изперка народа вече.

# 311
Бре, сефте чувам, че къдравата коса е поради липса на грижи и е "неприличен външен вид"! Съвсем изперка народа вече.
И аз за сефте чувам жена да се прави на неразбрала какво значи поддръжка на коса Simple Smile Спирам с офтопика.

# 312
Гунчева е като лошата лелка в детската градина. Много назидателно ги хока, а опитите й за сарказъм и ирония са  тотално нескопосани. Ужасна е. Мисля, че е злобарка по характер. Андрей и той е мрънкач, но на него съм му свикнала и не ме впечатлява.

Иванка беше тотал щета и първосигнално много ме изнерви колко е ....некадърна, обаче после като връщаха кадрите на обсъжданията, ми се струва че никой не искаше да поеме отговорност да стане капитан. Нанси защо не изяви желание като е голямата лидерка ? Теодора пък голяма памет имала, обаче кръста я болял. Сега колко месеца ще се оправдава с този кръст ? Моника и тя обръща плочки, но не е легнала да умира. Да седиш във въздуха не видях да е толкова натоварващо и животозастрашаващо. По - скоро въртенето беше неприятно, така че и Теодора се ската в случая. Иванка ги провали, обаче колкото и да ме изнерви, мисля че  вината е на целия отбор, защото не взеха обмислени решения.

# 313
Защо не избраха Карин. Тя поне познава някои игри от Сървайвър.

# 314
  • Варна
Косата ѝ наистина изглежда много зле.
"Болезнено" суха и/от ужасното русо (да, къдравите коси често са сухи,но тук не е това проблемът).
Предвид тъпите ѝ включвания,навярно още повече дразни Sweat Smile
Та не е проблемът къдравото де,ама като ти е анти,как да не я наречеш овца .То само си излиза Sweat Smile

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 01:19 от gali-presi

Общи условия

Активация на акаунт