ClinSin Med - вашият надежден спътник в грижата за дишането

• 5 442
  • 181
  •   1
Отговори
# 105
Дс, цялото семейство страдаме, малко да се застуди и ни удря там. Всеки път купувам нещо препоръчан и до сега не съм открила нещо, което да ми помага дългосрочно.

# 106
Пролет и есен задължително аз и малкия сме със запушен нос. Даже аз сега съм със запушен нос, ужасно е. Ползвам морска вода, а когато не помага - правим нагревки.

# 107
Детето ми всяка зима е със течащ или запушен нос. Лекувам я със спрей със солен разтвор, капки за нос и таблетки.

# 108
  • Другата България
Да, страдам постоянно, защото съм с алергичен ринит.
Не съм запозната с продукта. Ще се радвам да го направя.

# 109
Аз не, но малката да. Малко да захладнее и секрета от носа започва да тече.

# 110
Често имам проблеми, да, особено сега през есенно-зимния сезон. Носът ми се запушва често, имам сухота, задна хрема. Не съм намерила много начини за справяне.

# 111
Аз не страдам, но дъщеря ми-често. Справяме се с инхалации и промивки.

# 112
Да, страдам, особено в по-студеното време. Пръскам изотоничен разтвор, правя нагревки на синусите с морска сол, но понякога не минава и се налага и употреба на деконгестанти. Отдавна чета и все се  каня да изпробвам ClinSin.

# 113
  • Бургас
Да, при вируси и настинки. Пробвам както с капки за нос, така и алтернативи, като разтвор от луга, мед, сок от лук и други.

# 114
  • София
Моят съпруг страда от хроничен синузит.А като захладнее децата имат хрема .Такива мед. продукти са много оборотни в нашето семейство.

# 115
  • Пловдив
Проблем със синусите имам през зимните месеци. Справям се с проблема с ползването на инхалатор, спрей за нос и перорални  таблетки с етерични масла.

# 116
Положението е непоносимо. Мисля, че вече съм пробвала почти всичко на пазара. При всяко разболяване хремата ме държи минимум 10 дни, като поне 5 от тях са в тежка форма. Промивам често носа, капя всякакви капки, прави инхалации.

# 117
Постоянно и аз и дъщеря ми сме със запушен/течащ нос заради безбройните алергии от които страдаме.

# 118
През есенно-зимния сезон често съм със запушен нос.

# 119
Да, доста често съм със запушен нос. Правя инхалации, пръскам със спрей за нос.

Общи условия

Активация на акаунт