ClinSin Med - вашият надежден спътник в грижата за дишането

• 5 636
  • 181
  •   1
Отговори
# 90
  • Лясковец
Имам алергичен ринит и често носът ми тече като централен водопровод или е запушен като шахта след буря.Миналата седмица отново протече и после запуших евстахиева тръба,все още не мога да оправя ни едно от двете,ползвам спер за нос,но често лигавицата на носа се пристрастява към него и после зор докато ги спра.

# 91
  • София
Аз не, но две от децата ми страдат редовно заради алергии и се налагат чести промивки.

# 92
  • София
Да, страдам заради алергия. Капя капки, пия хапчета.

# 93
За съжаление, страдам, предимно през есента и зимата.

# 94
Да, при настинки  и алергични реакции. Справям се с капки за нос.

# 95
Страдаме цялото семейство от запушен нос, особено зимния период, когато децата носят вируси от градина и училище. Справяме се с инхалации. Бихме изпробвали и вашите продукти.

# 96
  • Пловдив
Сравнително често. Използвам назални разтвори с морска сол.

# 97
Почти при всяко разболяване, което ми е засегнало носа, справя синузит. Честно казано до момента най-много ми е помагала затоплена морска сол в торбичка от плат и сложена на синусите. Майка ми също цял живот страда от синузит и би ми било интересно да изпробваме този продукт.

# 98
Почти постоянно съм със запушен нос. 😓 Много е неприятно. Справям се със спрейове.

# 99
  • Елхово
Страдам постоянно, заради алергия..

# 100
Рядко съм хремава, но се оправям с памуци с ракия в носа Wink и вдишване на запарки.

# 101
Почти постоянно запушен нос и синузит. Вече и промивките не помагат.

# 102
И аз и децата често имаме някакво неразположение, винаги започвам с чести промивки с морска вода/ физиологичен разтвор. Ако не помогне при яхвам до капки и спрейове.

# 103
Ох, да, писнало ми е от този хроничен синузит. Физиотерапии правя. Промивам с физиологичен разтвор, спрей за нос по-рядко.

# 104
  • Пловдив
Синът ми, 13 годишен, има от 4 годишен, доказан със снимка, синузит. Започне ли зимата, започва и задна хрема. От усложнения го спасява редуването на Геломиртол, Синупрет и Силулан.

Общи условия

Активация на акаунт