За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 108

• 34 311
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Момичета  януари  месец  момченцето ни става на 1 годинка и реших  да използвам и втората  година  майчинство.
Въпросът ми е съответното приложение  за втората година  майчинство  може ли да попълня по-рано от датата, на която става на 1 година детето  и да я предам на работодателя си примерно  декември  месец  още.

# 601
Здравейте,следващата неделя живот и здраве ни предстои да ходим на коледен бал ,в който участва малкия. Има дълга косичка ,не искаме да го подстрижем заради студеното време за това се разрових из нета и се оказа,че съществува бебешки гел,някой ползвал ли е ,мога ли да намеря такъв в дм или лили дрогерия ?

# 602
  • до най-прекрасния мъж
Момичета  януари  месец  момченцето ни става на 1 годинка и реших  да използвам и втората  година  майчинство.
Въпросът ми е съответното приложение  за втората година  майчинство  може ли да попълня по-рано от датата, на която става на 1 година детето  и да я предам на работодателя си примерно  декември  месец  още.
Може, те ще си я подадат, като му дойде времето.

# 603
Нормално ли е след прием на Клацид веднага да спре кашлица и на детето да му се доспи

# 604
Здравейте, моля за съвет: бебето ми на 29 дни вече над 30 часа няма изхождане. На смесено хранене е, като АМ е на Хип НА1 Комбиотик. Давам биоамика и омнибиотик. Според педиатъра няколко дни било нормално да няма изхождане, но така се свива и реве и коремът й е твърд, освен масаж на коремчето и свиване на крачетата, с какво друго мога да й помогна?

# 605
До 7 дни е нормално. Сигурно колики го мъчат мъничето. Гушкане, успокояване и всичко ще е наред Simple Smile

# 606
Здравейте! Мамчета искам да попитам какво ползвате за тялото на бебето след къпане с какво го мажете.
И мажете ли лицето с нещо през другото време защото нашето лице е доста сухо и има малки пъпчици.

# 607
Мажа тялото с крема на klorane а лицето за сега с тестери на адерма и очаквам някой да даде резултат преди това слагах  колд крема   на uriage ,но ефект от него нямаше при нас пари на вятъра ,ако някой знае крем за суха кожа ,атопична моля да напише с какво да го мажа и за лицето и тялото,защотото пъпките тръгнаха и по тялото

# 608
  • София
Миналата зима бузите на малкия се зачервяваха от студа и се усещаха леко груби. Купих на Мустела едно кремче за лице. Пробвах го и на мен, много леко и приятно и хидратиране добре.
Иначе и wooden spoon имат едно, но се води устни и бузи. То е доста мазно. Аз сега го ползвам, че моите се цепят до кръв и съм супер доволна. Но този мазньоч на бузите не бих сложила.
За тяло пак на wooden spoon има. Води се зимно масажно масло. Мажа го от дъжд на вятър (след плуване), но си хидратира достатъчно.

# 609
  • до най-прекрасния мъж
И аз ползвам на Мустела Колд кремчето, много хубаво ухае и предпазва идеално лицето. Понеже е мазно, може да се ползва и като спешна помощ за намазване на ударено, за да не става синьо или джонга.

# 610
Здравейте, искам да подаря АМ , къде бихте ме съветвали да се обърна?

# 611
Някоя група в фб бебе продавалник или нещо подобно
Здравейте, искам да подаря АМ , къде бихте ме съветвали да се обърна?

# 612
Здравейте, нашето момченце  е на 10 месеца и от няколко  дни едното му оченце постоянно  сълзи.
Почиствам и двете  очички с физиологичен разтвор, но днес сутринта  имаше засъхнало жълто като секрет под самото око.
Във вторник  сме на очен лекар, но до тогава се притеснявам дали е достатъчно да почиствам с физиологичен разтвор.
Чистя по 2,3 пъти на ден.
Някой с такъв проблем при бебенце?

# 613
  • Бургас
Здравейте! Мамчета искам да попитам какво ползвате за тялото на бебето след къпане с какво го мажете.
И мажете ли лицето с нещо през другото време защото нашето лице е доста сухо и има малки пъпчици.
След къпане, мажем с Uriage бебе.
Ако е с много суха кожа, може да пробвате с A-Derma Exomega Control.

# 614
  • София
Аз в началото купих на Uriage балсама, но се появиха сухи и зачервени участъци на сгъвките на глезените и зад коленете.
Купих на a-derma exomega, не помогна, после взех мустела емолиент + мустела душ гел пак някакъв по-специален, който беше по скоро като крем и не правеше пяна, пак нямаше резултат, накрая взех La Roche-Posay Lipikar AP+М към него имаше и душгел в комплект и съм много доволна, оправиха се сухите места, мажа и лицето с него.
А с душгела четох, че може и косата да се мие помага и за крусти, преди това ползвах на мустела крема за крусти и пяната, от крема главата миришеше доста неприятно, а и нямаше кой знае какъв ефект, сега доста му намаляха, а и сякаш косата започна да расте.

Общи условия

Активация на акаунт