💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 24/

• 43 124
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Музиката, която пускат, когато се появи Доан или има убийство, направо ми се забива в мозъка.
Тина, не е Доан, Кенан беше със същата прическа, когато го викнаха за извънредния ефир, с нея влезе в телевизията и после беше зализан вече в ефир.

# 421
Здравейте, момичета прекрасни!
Невероятен екип сте!
Благодаря ви за всички "репортажи" и преводи по "Ако обичаш силно"  и изцяло преведеният епизод на "Друг човек"!

Гости, още много рожденни дни да посрещате с мама!  Да е здрава, горда и щастлива с вас.

"Другият в мен"

Кенан и Доан си приличат в желанието да бъдат герои раздаващи истина и справедливост.
В Идрис има нещо дълбоко мрачно и зловещо. Изключвам роднинска връзка с Доан. По скоро е бивш служител в детския дом и е станал свидетел на издевателствата над децата, бил е техен изповедник. Може да не е физическият убиец, но е поръчителят, мозъкът в тези убийства. Доан е само маша в ръцете му. Това закъсняло възмездие не е водено от чувство за справедливост, а е лично отмъщение за разяждащи го болка, унижение, вина.
Интересно ми е дали съзнанието на Доан при "завръщането" му е на малко дете, зависимо и лесно управляемо. Кое е по престъпно - да се възползваш от психиката или от тялото на беззащитно същество за да осъществиш мерзките си желания?
Съвсем умишлено Идрис включва в отмъщението и Кенан, правейки го не само тялото, но и гласът на убиеца. Какво цели - сблъсък, самоунищожение, нечие надмощие? Възможно ли е двете "аз" в едно тяло да се "срещнат"? Няма ли да се обърне всичко срещу манипулатора?....

И на този проект харесвам постерите. ☺Идеята за втори постер ми се струва много оригинална и в тон с идеята на филма.

Горди, независими, еднакво упорити и непреклонни, равностойно  противостоящи.

Но свен личностно отстояване танцът може да е крехка близост, лека усмивка, топла прегръдка, забава, страст, удоволствие, приятно  общуване.

Dancing stars
Всички ние сме звезди в собствения си житейски танц. А "нашите" герои започнаха. интересно.

Приятно гледане!

# 422
Готино интро имахме. С кадри от първи епизод. И на мен мелодията при появяването на Доан ми харесва много.

Youtube спря. Ах, този Фокс. Satisfied
Друг линк.

https://www.canlitv.contact/fox-tv-canli-hd-5

Много е добър Бурак. Май, май ще започнем да симпатизираме на Доан.

Силве Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 20:51 от midnight__sun

# 423
Това сестричката на Кенан ли беше?

# 424
Май първото убийство е било срещу насилника на сестричката му.

Тези от Фокс са много несериозни...

# 425
Аз съм фенка на Доан.
Много драматично, детенцето играеше много добре. Защо Доан изпраща имейли на Кенан.
Този изрод  е заключил децата и ги е запалил? Защо? Ужас!
Бурак е просто удоволствие за гледане! Все по-голям фен му ставам.
Бащата вече е сигурен, какво се случва.
И да видим противното семейство на Лейла, какви ще ги натворят.

Бащата на Лейла явно наистина е познавал този, когото убиха в първи епизод.
Охо, познава го и още как, но много неумело лъже. Дали няма да се окаже в списъка на Доан.
Брат на Лейла:Това е моят приятел, запознахме се с него в затвора. Много добър човек. Joy Какъв да е, ако не добър. Две коли охрана с тях, някой семпъл ще да е.

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 21:07 от Бл@гуна

# 426
Братът на Лейла май ще излезе чист убиец, няма да е било нещастен случай.  Като дават сега с какви хора се е забъркал , е много съмнителен.

# 427
Кенан от първи епизод доста симпатизира на убиеца и някак предвижда как ще продължи, вътрешният му глас явно нещо му нашепва.
Айде, Лейла стана комшийка на Кенан. Ще има вечерни питиета по съседски преполагам, но пък Лейла като нищо може да види Доан, как се измъква или се прибира. Още по-интересно става.

Брата два пъти са го ранявали в затвора, свестен е много. Бащата никак не е доволен от новия приятел, още по-недоволен е от снимката, дали не говори с третия от снимката? Много подценява дъщеря си като мисли, че няма да има никакви проблеми.
Изобщо, където и да бръкнеш, излиза мръсотия.

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 21:22 от Бл@гуна

# 428
Тази вечер снимат на басейна 😎 Явно общото съоръжение е влязло в употреба.
Доан дали пази "сувенири" от жертвите си?

# 429
Сега пък за какво го арестуваха Кенан?

Ахахахах, това не го очаквах! Joy Joy Лейла му го върна.

# 430
Сега пък за какво го арестуваха Кенан?

Ахахахах, това не го очаквах! Joy Joy Лейла му го върна.
Посмях се. Добре са го измислили. Satisfied
Стресираха го.

# 431
Шегичка 😉
Очаквай неочакваното 😎

# 432
Все повече започвам да ги харесвам двамата.

# 433
Посмях се. Добре са го измислили. Satisfied
Стресираха го.

И мен ме стресираха! Реших, че Доан или Идрис са се застраховали, ако не прочете писмото да му направят някаква мизерия.

Нямам търпение да разбера, как се активира Доан и съзнателно ли се измъква само вечер.

Уууу, майката лесно забравя всичко, на синчето прощава, мъжа си кара да забрави, какво е направил. Явно е нещо много сериозно, щом бащата пак инфаркт получи. Няма ли един свестен освен Лейла в този филм?

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 21:43 от Бл@гуна

# 434
С бг. суб. ми се струва, че серията ще е много добра

Сега някой моменти ми се губят.

Общи условия

Активация на акаунт