💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 24/

• 43 102
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
И аз мисля, че със субтитрите ще е супер. За това и не превеждам нищо.
Много ми харесват двамата. Хем ми харесват, хем някак естествено им се получават разговорите. Особено в заведението и с музиката, сега в колата. Heart

# 436
Тина, другата седмица недей да гледаш, направо с превода.
Ще издържиш ли? Satisfied

Харесва ми епизода за момента. Добре върви.

Като чу мелодията от телефона ли се промени ? Друга мелодия, с която звъни Идрис?
Шокирах се. Satisfied

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 23:15 от midnight__sun

# 437
Слънце, ще се опитам 😉

# 438
Хм, как пък звънна телефона точно, когато Лейла си тръгна, но пък Доан се активира веднага. И явно знае точно, какво се случва и си мълчи, щом се дразни на Кенан, че щял да обикаля цяла нощ с Лейла.
Много ми става мъчно, когато гледам някой да плаче. Пфуу, щях да се разплача и аз с тази Лейла.
Много шашав филм, много ми харесва!

# 439
И аз пуснах малко, хванах баш преобразяването от Кенан в Доан. Беше доста психо, не знам колко е реалистична сцената , но беше ефектна. Grinning

Все още не мога да си обясня как Доан знае всичко за Кенан, а Кенан не знае нищо за Доан? Каква е тази психотерапия, която са му приложили като дете? Не знам възможно ли е на практика такова нещо, но филм да става. Grinning

В моите шантави книги, които съм чела, героите страдащи от тази болест,  бяха наясно с всичките си самоличности. Joy

# 440
Явно Кенан е новата личност, щом този го позна по името Доан и каза, че бил болното дете.
Малиииии, яко! Много ми харесва как играе Бурак като Доан, много добре му се получава.
Мечето на дивана. От неочаквано по-неочаквано. Ама много рев, бе! Не издържам аз на такива драми.

Чудя се обаче защо е чакал толкова време, за да започне да отмъщава.

# 441
Бързо се развива действието. И ми се струва , че скоро ще изненадат с нещо, което не сме очаквали 😎

# 442
Доан се появи през деня. Явно е новост за него.

Сега ще дойде тази част с воденето на новините. Баща му щеше да го гледа и май ще улови кой е наистина.

# 443
Ужас! Доан не само се активира през деня, ами е и на работа. Дали ще сътвори някоя беля, дали знае как да е водещ, дали някой
ще забележи?Настръхвам вече с този сериал. Няма ли да пуснат малко реклами да глътна въздух.
Сигурна съм, че накрая и Доан ще се влюби в Лейла Grinning

# 444
Ужас! Доан не само се активира през деня, ами е и на работа. Дали ще сътвори някоя беля, дали знае как да е водещ, дали някой
ще забележи?Настръхвам вече с този сериал. Няма ли да пуснат малко реклами да глътна въздух.
Сигурна съм, че накрая и Доан ще се влюби в Лейла Grinning
И според мен ще се влюби, до такава степен, че да иска да изключи изцяло Кенан.

Доан, четеше писмото, което е началото на епизода изпрати на Кенан.

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 22:37 от midnight__sun

# 445
Само като му видиш очите и усмивката и е ясно кой е на смяна Grinning Как ли ще реагира Кенан, когато разбере, какво се е случило.
Ееее, не! Празен лист. Този филм не спира да ме изненадва.

# 446
Излезе, че всичко на момента е измислял. Мислех, че чете писмото.

Сега май ще е първата среща на Лейля с Доан.

# 447
Доан май се издаде, на листите няма нищо.
Бурак играе много добре, но и Ханде днес се справя отлично.
Много добър и интригуващ епизод.
Доан се влюби в Лейла... горко му на Кенан..

# 448
Епизодът приключи. На мен много ми хареса. Да не казвам голяма дума, но повече от първи епизод.

Фрагманът

# 449
Докато Кенан блее, Доан целува!
Ох, много, много ми хареса епизода. И Ханде се справя супер, за Бурак нямам думи, до тук сценарий, изпълнение, музика, операторска работа, нямам никакви забележки.
Красива целувка им се получи. Сега обаче като се върне Кенан ще е страшно, защото нищо няма да помни.
Защо Доан го е нямало толкова време искам да разбера.
Ще има фраг, май така казаха. Този епизод пак без реклами мина.

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 23:50 от Бл@гуна

Общи условия

Активация на акаунт