💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 24/

• 43 080
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Дилеми, много ти благодаря за репортажа Simple Smile Да ти кажа много ми липсва, че не гледаш ДЧ. С огромно удоволствие бих гледала и за него, такива репортажи. Дано следващият проект те грабне Hug

Имам доста забележки към екипа на Обичащите се, но не мога да им простя, в какво обличат Атеш и Лейла. Ясно, че в турските дизита, всички секрекарки, бавачки, асистентки и т.н. ходят с по 10см токчета, 2см поли и евентуално някое бюстие, но все пак.
Лейла с последната лилава рокля, все едно е тръгнала за плажно парти. Атеш все в едни убити сиво-бежови цветове. А може да излгежда толкова добре

# 511
Инфо:
Най-обсъжданите герои на седмицата (14-19 септември)

Sunglasses
"Лелята" си намери бързо нова работа Wink

Керем с фен:

P.S.
Алекс, досега Ханде не е била.
Да допълня, според Гугъл:
Скрит текст:
Pembe top:
Берен Саат
Бергюзар Корел
Синем Кобал
Елчин Сангу
Йозге Йозпиринчджи
Бенсу Сорал
Неслихан Атагюл Доулу
Демет Йоздемир
Пънар Дениз
Джансу Дере

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 14:48 от mi_si

# 512
  • Кърджали
Миси, значи се бъркам. Здраве да е... Догодина

# 513
  • София
От "Друг човек".

# 514
Omar Ayyashi в Инстаграм стори
https://twitter.com/i/status/1704462860552724645

"Instagram история на Керем Бюрсин, 20.09.2023 г. - репост на публикацията на сдружение Ювам Дуня с коментар „Това ме накара да се замисля...“

С фен Wink

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 15:23 от mi_si

# 515
Избързах с поздравленията за Ханде.😊
За да съм коректна:-Честито на Джансу Дере!

Скрит текст:
"Розовата топка отново ще излезе на терена в мача Анадолу Ефес СК – Реал Мадрид на 12 октомври 2023 г., за да ви напомни още веднъж за животоспасяващото послание за ранна диагностика. Известната актриса и модел Джансу Дере ще скача с Розовата топка."
          Turkiye gazetesi

Проект "Розова топка на терена" - представители:
2014 г.    Beren Saat
2015 г.    Bergüzar Korel
2016 г.    Sinem Kobal
2017 г.    Elçin Sangu
2018 г.    Özge Özpirinçci
2019 г.    Bensu Soral
2020 г.    Neslihan Atagül
2021 г.    Demet Özdemir
2022 г.    Pınar Deniz

В същия вестник днес:

"Сериалът на Tims&B Productions на FOX , „Bam Başka Biri“, с участието на Ханде Ерсел (прокурор Лейла Гедиз) и „Виктор Кенан Йозтюрк“ на Бурак Дениз , излезе на екран с втория си епизод.  Сериалът, който удвои успеха си с първия си епизод, се превърна в най-гледания сериал за понеделник с рейтинг от 4.53 на  Total , 4.91 на EU и 5.31 на ABC 1.  Ерчел, която беше във фокуса на критиките с играта си в първия епизод на сериала, получи положителна оценка от публиката с представянето си във 2-ри епизод.

След Бергюзар Корел, Ерчел, която известно време беше в центъра на критиките, получи подкрепа от режисьорката на сериала Неслихан Йесилюрт."
Известният режисьор Yeşilyurt сподели снимката на Hande Erçel в профила си в Instagram и написа : „Страхотно е забавно да следвам история и да се бия с теб.“

........
Бергюзар Корел, която беше първата, която подкрепи Ханде Ерчел, каза : „Вашето уважение към вашата работа, вашата упорита работа, вашата дисциплина, вашата красота. Скъпа моя „Ханде“, нека вашият път тече като вода, нека вашият път е като вашия сърце."

Нека пътят ви тече като вода, прекрасни момичета!💙

# 516
Новината е тръгнала от тази жена:

Феновете са ядосани, защото жената била от екипа на "Розовата топка" и така излиза, че умишлено използват името на Ханде Ерчел за безплатна реклама и вдигане на шум в социалните мрежи.
Просто не е коректно.. според мен

# 517

Розовата топка, която се превърна в символ на ранната диагностика на рака на гърдата в Турция, се готви да излезе на терена за 10-и път. Тазгодишният доброволец поддръжник на проекта Розова топка на терена беше успешната  актриса  #CansuDere . 💖

Поздравления за любимата ми турска актриса Джансу Дере, следвам я и ми е фаворитка от 2006 година, от ролята и на Съла в сериала "Sila" / "Завръщане" !

https://x.com/TelevizyonGaze/status/1704411121782821020?s=20

Добро настроение и усмивки! Sparkling Heart

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 15:56 от didi54

# 518
Журналистът Дениз Турал:
Ханде Ерчел учи с Ибрахим Чичек, един от директорите на "Craft Tiyatro", по 10 часа седмично в продължение на 1 година за обучение по актьорско майсторство. Актрисата, която също ходеше на уроци по пеене, дикция и език на тялото, също посещаваше онлайн уроци на някои чуждестранни играчи.
#HandeErçel междувременно се представя много добре в #BambaşkaBiri . Не мога да кажа нищо, всеки си има мнение, но бих посъветвал тези, които критикуват, да гледат изпълнението й във 2 епизод.

Аз съм казвала и преди, че от актьорско майсторство не разбирам. По тази тема отбягвам да коментирам, защото ми харесваше как играе Ханде и преди, дори в предния им проект с Бурак, който бил "еманация на бездарността й". Laughing Признавам се, че в първи епизод ми беше малко трудно да я възприема в тази роля, но определено във втори я гледам с други очи, може би започвам и да свикам. Новото ни начинание изисква да гледам всяка сцена по 5 пъти, не е шега работа. Joy  

За втори епизод - първият един час ми дойде скучен да ви кажа, но след това...леле-мале. Grinning Който не е сменил канала, е бил късметлия. Бяха оставили най-хубавото за финала на епизода. Страхотно изпълнение на Бурак, нищо не мога да кажа. Наистина стана "някой съвсем различен"... Flushed
Обаче във фрагмана изглеждаше така все едно Идрис дърпа конците, а в епизода се оказа, че изобщо не е така. Поне така го представят засега, играе го малко "гласът на разума", почвал да се притеснява, че тази работа няма да свърши добре, че полицията можела да го хване, но в същото време съвсем спокойно помага на Доан. 🤔 Казаха, че спират засега с убийствата. Нека Лейля и Кенан да се потрудили малко. Върху какво ще се трудят? Чакат от тях да открият причината за тези убийства, какво лошо са извършили тези хора, за да бъдат убити ли?
Бащата на Лейля страда много, майката каза, че го били принудили да направи каквото там е направил. Не мисля, че ще е лош човек. Но да прикриваш престъпление, също е престъпление...
Малко тежка ми дойде тази серия, много рев, и аз като Благи не съм фен. Grinning
Детенцето, което играеше Доан като малък, беше много сладко и се справи страхотно. Не казаха каква му се пада това момиченце Зейнеп, но май са били приятели, а не роднини.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 16:50 от mikipoli

# 519
  • София
още кадри от 11-ти епизод на YCS: Sunglasses

Лейля: Какво от това, което преживяхме, беше истина за теб, Атеш?

Защото аз не мога да спра да мисля за това. Когато ми предложи да бъда твоя любима, не мислех, че ще е така.

Атеш:  Когато ти предложих да станеш моя любима, аз също не знаех, какво ще преживеем. Всичко беше истина. Първата целувка...

Когато казах, че те обичам...беше истина.
Лейля: Добре, а кога се отказа да ме обичаш?

Атеш: Това е трудно за мен...

Лейля: А, Атеш, виж...Отново на правилното място, в правилното време. В ярки цветова, виж.

Червени светлини, толкова е хубаво тук. Виж, моят любим цвят.

Хайде и ние да си направим снимки. И ще ги покажем на децата.
Атеш: Хайде.
Лейля: Да вървим.

Атеш: Недей, аз ще направя. Това е празник.
Лейля: Снимай мечетата също.

Атеш:  Готово.
Лейля: Много красиво, нали?

Блага, и аз съжалявам, че не гледам с вас, но приключих с този жанр филми преди няколко години. Smirk
Ще ви чета, ще гледам снимките,  ще се ровя в архивите и ще чакам новият проект на Керем.  Stuck Out Tongue Closed Eyes Надявам се да е съвсем скоро! Smiley

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 16:44 от Dilemi

# 520

Стори от Бурак

# 521
Ново от Ханде:
https://twitter.com/allaboutercel/status/1704534627283509538

Gift Heart

От днес - Керем с фен

# 522
Днес не трябваше ли да има снимки и Озет на "Ако обичаш силно"?

# 523
Инфо:
От Адба
"Обявени са най-популярните мъжки актьори на екрана! (13-19 септември)"

Лейла – Кенан/Доан  &  Хаят - Мурат

Purple Heart

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 524

Общи условия

Активация на акаунт