💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 24/

• 43 082
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Мики, ⚘
"Ако обичаш силно" , еп 12, фраг 1, бг. суб.
http://ok.ru/video/6759356369419

# 496
  • София
Кои казват, че Ханде не можела да пресъздава болка и тъга? Че плачела изкуствено...

# 497
Значи детето преди осиновяването се е казвало Доан, а след това са му дали име Кенан. Дали правилно съм разбрала?! Хм... Много тежък проблем зачекват... Дали животът в дома се отразява по някакъв начин, дори и в крехка детска възраст, на личностното развитие след време и дали дава своя отпечатък върху цялостното формиране на един човек.. ?! Щекотлив въпрос, болезнен... На мен малко сериалът ми идва садистичен, предвид сцената с подпалването на човека.. Но пък, както казах, актуален с проявленията на една личност - скритите страсти и външният публичен облик, който човек изгражда пред обществото. Както и преди съм казвала, Бурак е идеален за тази роля с полюшващата си походка, която е още един симптом на неуравновесеност и дисбаланс, перфектно подхождащи за впечатлението, което трябва да излъчва като битуващ между двата свята - на Доан и Кенан... По принцип такива филми със садистични елементи привличат турската аудитория, затова не се учудвам, че рейтингът е такъв.. Само си мисля по какъв начин ще избелят образа на Кенан по-нататък и дали любовта ще бъде цяр и лек за него, защото остава някак горчиво чувство от цялостното му възприемане като образ, па било то и  като човек, който не знае за съществуването на другия човек вътре в него.. Или ще наклонят везните към хорор филм /?!/- предстои да видим...

# 498
Днес в Туитър се появи информация, че пожарът в сиропиталището , от епизода снощи, е по действителен случай  от септември 95 г. в Гърция. Бяха приложили и снимки от пресата по него време. Имало е 14 загинали деца.
/ не успях да прикача линка, за което се извинявам/

# 499
Привет, момичета!

Много усмихващ фрагман на "Обичащите се".
Оракул Берит: - И ние ще си останем брат и сестри, и вие - любим и любима.

Снощи гледах "Друг човек" от преобразяването на Кенан в Доан и решението му да прочете писмото в ефир. Толкова впечатлена бях от видяното, че два часа след като си легнах се събудих и изгледах началото. Луда работа! Аз още повече!

А какви ги мислих вчера! Усещането ми за героите се мени като действието и обратите в сериала. Кой с кой "танцува" и защо?  Онзи Идрис дето вчера изкарах зъл гений май ще е само зъл. 😏 Лейля е праволинейна, отговорна и отдадена на работата си. Носи някаква болка от миналото си. Проблемът със семейството е че си е вършила работа: - вместо да прикрие престъплението на брат си, го е тикнала в затвора. Сподред мен бащата е свидетел на нечии престъпления и е премълчал. А на Доан му харесва вниманието и светлините на прожекторите. В миналото на баш прокурора също има нещо тъмно.

Интересен сценарий, добра режисура, оригинален операторски поглед, плавен и логичен преход между действията, впечатляващ монтаж и добра актьорска игра. А Бурак? - Бурак е хамелеон!

И аз не виждам химия между Лейля и Кенан, но мисля че е рано.
Успех на целия екип! С всяка серия да надграждат! Пожелавам и на тях, и на нас,  достатъчно на брой  смислени, професионално направени, вълнуващи серии.

Хубава вечер!

# 500
Като стана въпрос за химия между героите да си кажа и моето мнение 😉
Между Лейла и Кенан - много слаба засега, но
Между Лейла и Доан - е уауууу 🔥
Екипът на сериалът е страхотен и дано проектът е добре замислен. Има огромем потенциал 😎

# 501
Привет! Тази вечер ми остана време да остана сама със себе си, да изгледам епизода и да прочета внимателно всичко, което сте написали. Мога да започна с това, че не помня нещо подобно, което да поставя толкова въпроси и събира толкова мисли в главата, че чак да не знам откъде да започна да пиша.
Подкрепата на всички и публичната похвала на известни колеги като Еда говорят достатъчно. Поощряването в интернет пространството дори на Ханде, за която всички сме чели колко е “бездарна”също говори достатъчно. Покачилият се с единица рейтинг…
Само едно може да се обърка оттук нататък - да се успокоят след всички тези прекрасни критики и да не се стараят толкова, колкото досега. Надали биха способни да го направят, защото за да сътвориш нещо толкова уау…. Дори за интрото отново са вкарали мисъл, замисъл, символика. Дори двата така закъснели постера, заради които ги критикувахме имат смисъл. Споменали сте няколко пъти музиката дори само тя ме кара да настръхвам, точната музика в точния момент… Актьорска игра, режисура… наистина сериалът няма слабо засега. Да не им е уроки Flowers Four Leaf Clover
Вкарването на хумор и закачки - женското отмъщение на Лейля Joy също е пореден плюс. Замислете се коя част от драмите успяват да вкарат и друг жанр макар и за няколко минутки в епизодите си. Повечето избират праволинейната драма и това е.
Много история и много болка се опитват да ни покажат, разказвайки цялата история. Поука, че независимо колко отдавна нещо ти се е случило, сърцето и мозъка не забравят и пораженията им са вечни. Те са някъде там в съзнанието ти. Един ден нещо се случва и съзнанието ти си спомня за тях. Интересно какво се е случило в Кенан, че Доан се е събудил… дали е видял нещо в бащината си къща, на улицата, или пък на работното място? Все пак е известен журналист, и както Лейля снощи му сподели, че е видяла какви ли не жестокости сред близки хора, ами и той не е видял малко… всичко лошо, което се случи и му се дава гласност, минава през Кенан, за да стигне до народа.
Идрис ми е най-трудно разплитащата се нишка, все още не му намирам смисъла, всички казват, че е от тъмната страна, аз все си мисля, че ще се окаже от светлата, и при двата варианта като си ги наредя в главата все нещо не ми се връзва! И откъде се познават с бащата на Кенан ми убягва?! Споменавайки Туран много е тъжно човек да вижда как най-големият му страх се сбъдва и как отчаяно се опитва да разбере по всякакви начини, но не мога да не вмъкна ужасът в очите на майката на Кенан, която гледайки сина си на телевизора осъзна, че не гледа него, а някой друг (евала и на тези двама актьори 👏 )
Семейството на Лейля засега са ми противни всички до 1 и даже не ми се коментират, но е ясно, ще продължават да създават бели. И е ясно, че баща и е замесен в пожара, сънуваше огън и говореше на сън, че май не заслужава да живее, май така разбрах? Дано рядко разплакват Лейля(За пръв път виждам Ханде да плаче чак по такъв начин, хейтърите да видим какво ново ще измислят, разбира се, че беше въздействащо Broken Heart ) Приятелят на брата на Лейля според мен ще бъде засегнат по-нататък, много му натъртиха присъствието.
Бурак …… хамелеон определно е право в десетката на определение за него. Само Бурак може да влезе в лош човек, убиец, който плаче и те кара да плачеш за него, въпреки, че е лошият, а не добрият… Доан че ще мъсти, ще мъсти, ама ще вземе и да се влюби в нея и какво, двама в едно тяло, влюбени в Лейла? Joy то че красива, красива, ама…. Егати любовния триъгълник, ето това вече наистина не сме гледали досега, триъгълник, ама дефакто не JoyLaughing
След колко ли убийства Доан ще разбере, че Кенан не е виновен, че е щастлив и че всеки заслужава втори шанс? Дали това не е поредният им скрит замисъл?
Поли, може би изобщо няма да се стигне до психолог? Или поне няма да е в началото според мен, а ще е вече когато миш машът е пълен. Коя ли бомба ще избухне първа не знам, коя ли подред бомба ще е Лейля да види по съседски смяната между Кенан и Доан… то направо като в “Шахмаран” стана, само змийската кожа са забравили Laughing
Слънце най-правилно го е описала Scream
Скрит текст:

Дали случайно или не:

Който преоткрие Бурак, втората снимка е от “Марашлъ”
Спокойна нощ, момичета Purple Heart

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 01:34 от Cocodoggo_mom

# 502
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Yellow Heart

Gift Heart

# 503
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

от сета на YCS: Sunglasses

Smiley

Лек ден ви желая!

# 504
Здравейте, 🌞

Пишат, че Ханде ще е "представителят на Розовата топка" тази година?

Знаете ли за какво става дума?
Хубав ден на всички!

# 505
  • София
Кадри от 11-ти епизод на YCS: Sunglasses

Лейля: Къде са децата?
Ългаз: Отидаха да си легнат, реших да ви изчакам, за да говорим.

Атеш: Добре.
Лейля: Ще говорим.
Атеш: Добре ли си?

Ългаз: Нямате право на това...Илтер беше всичко в тази къща, той напусна задари глупавите ви игри.
Лейля: Игри?
Атеш: Игри? Няма игри...

Ългаз: За дете ли ме мислите? Играете си на женена двойка пред нас в тази къща.
Атеш: Ългаз, в същност...

Ългаз: Ако не беше за Берит, не бихте дори спали заедно. Тя вярва, но ние не.
Атеш: Ългаз, преувеличаваш. Ти се здържиш така  дори пред брат си и сестра си, помисли малко за децата.

Ългаз: Дори няма нужда да казвам нещо, всеки знае всичко. Илтер разбра всичко това, просто му писна от вас.
Лейля: Ългаз, има причина за това...

Ългаз: Например? Като например? Все още ме лъжете в лицето. Ако няма нищо между вас, прекратете тази игра. Ако има, дръжте се като женена двойка. Не очаквам никакво обяснение, просто искам да разберете.

Атеш: Все още не мога да повярвам, че Илтер си тръгна.
Лейля: Той не искаше да тръгва, мисля, че трябва да го върнем обратно.

В къщата е объркано, така че той няма да се върне. Трябва да направим нещо.
Атеш: Права си, права си. Играта започва да наранява всички.

Satisfied

# 506
Привет, прекрасни момичета!
Набързо(в работно време)...

pembe top sahada

Проекта"Розова топка на терена" се реализира в сътрудничество с Anadolu Health Center и Anadolu Efes Sports Club и стартира 2014 г, за да повиши осведомеността на жените относно борбата с рака на гърдата.
Провежда се октомври, който е известен като „Месец на осведомеността за рака на гърдата“ по цял свят.

Розовата топка е символ на ранната диагностика. Всяка година се избира представител, който открива баскетболен мач на Анадолу Ефес.
Миналата година представител беше Пънар Дениз.

Поздравления за Ханде Ерчел - 10-я представител на Пембе топ.

# 507
Здравейте Animal Bee

Тина, свързано е с ранната диагностика за рак на гърдата. Някаква тяхна инициатива е. Всяка година играят мач с тази топка, като различна известна личност прави първият изстрел.

Дилеми, Hug

Илтер и Ългаз са най-разумните, здравомислещи и прозорливи герои в този сериал! От самото начало до самия финал, страхотни персонажи! Останалите обаче ги направиха голям буламач...Финалът е очакван мисля от всички, сякаш със самия старт се очакваше да е нещо кратко. Децата се справиха страхотно с ролите си, особено Лара Аслан, това й е първа роля и направо...уау! С удоволствие ще следя кариерата й в бъдеще! Blush Берит е голяма сладурана, но е мъничка и на нея като на Мая/Кираз, им пожелавам повече време да изживеят детството си.

# 508
Дами, благодаря за информацията ⚘
Но сега излезе инфо,  че няма да е Ханде,  а Джансу Дере.

# 509
  • Кърджали
Да, сега и на мен ми излезе информация, че е Джансу /Ханде не беше ли в годината, в  която излъчваха Почукай на вратата ми или аз се бъркам/

Общи условия

Активация на акаунт