💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 24/

• 43 086
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus
От прочетеното до тук разбрах, че сте доволни от епизода на ДЧ! Grinning
Поздравления за екипа.Sunglasses

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 17:28 от Dilemi

# 481

❤ Кенан

Хектор

# 482
# 483
От хотела са помислили, че Атеш и Лейля са на меден месец, подготвили им стая. Лейля предлага на Атеш да бъдели приятели. Grinning (Сетих се за Еда и Серкан и разговора им на строежа Grinning) Атеш пита на финала: "Госпожо Фирузе, Вие ли сте г-жа Зейнеп - майката на Лейля?"

Не мога да сложа буквичките сега. Малко по-късно. Blush

# 484

Gift Heart

Превод от арабките: ( с Гугъл)
- Подготвили сме много специална стая за вас.
Честно казано, нямаме нужда от специална стая.
- Как е възможно това, сър? Все пак избрахте нашия хотел за вашия меден месец. Разбира се, ще има нещо специално.
- Какъв меден месец? И може би приятелството ще опрости тази ситуация, какво ще кажеш, Атеш?
 - Ние с теб сме приятели!? да Защо не.
- Приятели.
- Приятели.
- Сега сме братя и сестри, братя и сестри ще си останем. И ти, любими, ще останеш любим.
 - Г-жо Фирузе, чудя се дали вие сте г-жа Зейнеп, майката на Лейля?

# 485
# 486
# 487
"Ако обичаш силно" , еп 12, фраг 1, бг. суб.

http://ok.ru/video/6759356369419

Hug

# 488
Благодаря за линка.

# 489
Привет, момичета!🌺
Благодарение на линковете на Бл@гуна 💗 успях да изгледам епизода не само с картинки. 😀
Поздравления за целия екип за чудесно свършената работа!👏
Определено втори епизод ми хареса повече от първия / и се сетих за Маргаритка,  която не гледа първите епизоди на сериалите😉/.

На първо четене се чудя, каква е възможността Лейля да е осиновена по настояване на бащата и това да е обяснението за студеното отношение на майката. А дали това не е Зейнетп, спасена от пожара от бащата? Може би баща й е могъл да предотврати пожара, но не го е направил и за това да е чувството му за вина?

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 19:43 от Snimi

# 490
  • София
Още кадри от 11-ти епизод на YCS: Sunglasses

Атеш: Да, Илтер...Да говорим.
Илтер: Г-н Атеш, трудно ми е да говоря за това. Но аз си тръгвам, г-н Атеш.

Атеш: Какво? Къде отиваш?
Илтер: Напускам. Не мога да живя повече в тази къща.

Атеш: Илтер, не говори глупости. Няма да ходиш никъде. Ще ми обясниш ли какво се случва?
Илтер: Решението ми е окончателно, г-н Атеш.

Г-н Атеш, живях в тази къща много години. И си мислех, че съм важен, поне малко, за вас.
Атеш: Разбира се, че си важен за мен.

Илтер: Но не сте го оценили твърде много, за да ми кажете какво се случва тук. Г-н Атеш, оказа се, че сме живели в тази къща със семейство измамници. И вие не сте ми казали. Научавайки за това, не мислех, че бихте приели това положение.

Но после, спомняйки си какво казахте на г-ца Лейля на сватбата, всишчко си дойде на мястото. И съм много, много...И съм много изненадан.

Атеш: Илтер, съгласен съм с теб, но аз току-що разбрах. Аз също не знаех.
Илтер: Тогава защо не ги изгонихте? Как смеят да се връщат обратно. Добре, добре. Възможно е да не са лоши хора и да имат своите причини. Но мислите ли, че тази ситуация създава здрава семейна среда?

Атеш: Илтер, аз също не мисля, че са лоши хора, но...Но аз съм принуден, да съм с Лейля. И съгласно нашето споразумение, те също трябваше да се върнат. Ако редът на децата се наруши, аз ще изгубя попечителството над тях.

Илтер: Зная много добре, г-н Атеш. И аз бях този, който настояваше г-ца Лейля да се върне, но...
Атеш: Да, ето защо ние трябва да се преструваме, че сме женени.

Илтер: Г-н Атеш. Господине, разбирате ли какво говорите? Казвате брак...Семейство...Има само един начин и той е да си влюбен. Г-н Атеш...

Казвате ми, че живеете с жена, която не обичате, само заради децата? Г-не, първо трябва да повярвате в това. Ако ми позволите, отивам да опаковам нещата си.

Мики, благодаря за буквичките на фрага за YCS. Flowers Hibiscus

# 491
Приятен е фрага. Явно няма скок във времето, както предполагаха заради брадата на Атеш.
Берит е най-голямото слдкишче. Не се сещам за друго дете-актьор, което да ми е харесало толкова.
Явно Атеш подозира или знае, коя е Фирузе ханъм (зависи от превода Grinning, в единия я пита, в другия го констатира като факт) Едва ли в последните 2 епизода ще развиват някаква тежка драма, завели са ги на морето, ще има бой с възглавници, идеално за разпускане.

Сними! ама какви идеи имате? Кеф ми е да чета, никога не би ми хрумнало такова развитие. Някакви други идеи да споделиш? Ако не става ясно коментарът ми изразява възхищение. Simple Smile

Като знам, колко пъти ще изгледам епизода на ДЧ, когато започнем да превеждаме и се спирам, за да не го изгледам пак, иначе още сега бих си го пуснала. Ама като се знам, че ще отворя всички налични преводи на английски и руски, и ще гледам, и ще сравнявам и накрая ще го сънувам сигурно.
Признавам си, че на тези сцени ми се прирева, но аз не съм критерии, де, защото много ми влияят чужди емоции. Е, когато са истински.

Добре че, имаше и малко забавни моменти Simple Smile

Лейла я обличат като гледам основно от Зара, харесва ми. Дали не отидох да си търся подобен паталон и жилетка? Ама няма Sad

# 492

На мен на тая снимка Кенан/Доан ми е зловещо усмихнат, очите му са изцъклени.
И аз го гледам по два-три пъти, направо ме побърква смяната в личностите му.
Според мен не е възможно Лейля да е Зейнеп, Зейнеп беше русо дете. Някой снощи беше написал, че това е сестричката му, аз не видях да се говори такова нещо. Hushed А каква е вината на бащата на Лейля ... не е известно. Струва ми се обаче, че и главният прокурор също има някаква вина в случката. От думите на Идрис личеше някаква неприязън.

# 493
Инфо:
Адба обяви кои са най-популярните актриси в социалните мрежи! (12-18 септември)

Sunglasses

Май и Ноче влиза в сериала Simple Smile

Gift Heart

# 494
Flowers Herb Отзив от италианките... Ханде,
Veramente un buon lavoro e un cast bravissimo quando un lavoro è ben fatto è un piacere vedere e hande oltre la sua bellezza è migliorata si vede che lavora con amore e rispetto verso il pubblico e burrak è un attore molto brillante!
Превод : Наистина добра работа и много добър актьорски състав, когато една работа е добре свършена, е удоволствие да се види и освен че красотата му се подобри, можете да видите, че той работи с любов и уважение към публиката, а Бурак е много брилянтен актьор!
Когато работата ти е на ниво ...

Когато партньорството е на ниво...

Общи условия

Активация на акаунт