💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 24/

• 43 099
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Миси, благодаря за информацията. Много добри резулатати, вървят нагоре. На първо място сигурно е Сапфир?

За сравнение с резултата от миналта седмица

Тотал 3.38-4.53
АВ       3.24-4.91
АВС    4.07-5.31

Доволна съм. И рускинте явно много го харесват, всички, които превеждат вече качиха и с дублаж, и субтитри.
Единственото лошо е, че понеделник е много далече.

# 466
  • Кърджали
На първо място е Мастършеф /Турците много си го обичат/. Бамбашкато е втората по гледаемост продукция и най-гледания сериал. Сапфир и Йомер си делят следващите позиции в различните категории.

# 467
Ето ги и социалните рейтинги:
От Адба:

Според DiziWorld  #BamBaşkaBiri е "Най-коментираният сериал в света" с 284K🥇 на 18 септември 2023 г.

Purple Heart

# 468
  • София
Добро утро, момичета!
Всяко утро споделено с приятел е добро начало на всеки нов ден!
С пожелания за много усмивки и слънчево настроение днес !

Нстроението е приповдигнато и от успеха на сериала на Бамби и Бурак. Аз бях убедена, че двамата няма да се изложат. Спомням си, колко много недоверие имаше към тях. Колко много критики имаше особено към Ханде, че не ставала за драматични роли.  Затова сега съм още по-щастлива. Отново се доказват като двойка. Това още веднъж показва, че не всяка екранна двойка може да е сполучлива. Ханде и Бурак отново ни радват от екрана.

# 469
Ето и официалната картинка

Алекс, благодаря за информацията за Мастършеф. Него излъчват ли го, все е на първо място, както и ако има мач.
Много интересни моменти имаше снощи, много дребни детайли, на които наблягаха. С кеф ще го гледам още веднъж със субтитри.
Пак имаше роботче играчка в къщата на Кенан, не знам дали забелязахте, както и статуята или както се нарича, подобна на тези, които бяха в градината.
Искам да видя, какво ще се случи между Лейла и Доан и как ще реагира Кенан като разбере Joy

# 470
Здравейте! Flowers Hibiscus

Чудесен рейтинг. Все така да е.
Адба е ясна, чакам резултатите и от Сомера. Relaxed

Страхотен епизод беше снощи, още съм му под въздействието. Но мисля да обърна сега внимание на интрото на сериала. С две думи...впечатли ме. Снощи го гледах сигурно 50 пъти.

https://twitter.com/bambaskabirinew/status/1703828613249094061

Сякаш са обхванали всичко най-важно в него. Забързаният и оживен Истанбул, град който не спи, но там някъде е и убиецът. И той не спи, и той е на лов за следващата си жертва.

Започвам с Лейля. В един от кадрите се слива със статуята на Юстиция - римската богиня на правосъдието и справедливостта.

"Римляните описват и изобразяват Юстиция като почтена жена със завързани очи, която в дясната си ръка държи меч, а в лявата – везните на Темида. Везните символизират отмерването на истинността на твърденията на двете страни за намиране на вината; завързаните очи са израз на убеждението, че справедливостта е безпристрастна; мечът е символ на авторитет и показва, че възмездието може да настъпи бързо и окончателно."

Такава ще бъде и Лейля или поне ще се опита. Но някъде по пътя, влюбвайки се в Кенан или и в двамата може би, тази борба и чувство за справдливост дали няма да останат назад?

Туран - или ще изгори сина си, или себе си за сина си. Вижда се безпомощността на бащата, който е готов на всичко, за да спаси детето се. Но как ще го спасиш от самия него? Изобразяват везната в един от кадрите и може би нейният смисъл е, че везната винаги ще наклони в полза на сина му. Няма да му е лесно на Туран. Ще изгори.

Кенан / Доан, борещи се най-вече един с друг, в желанието си кой да надделее. Показват травмата преживяна в детството и как Доан е прекъснал връзката със самия себе, за да забрави и да се дистанцира от събитето, което го е стресирало толкова много. Превключването в две отделни личности, всяка отговаряща за себе си и за действията си. Многото врати на съзнанието, които се отварят една след друга и те карат да се чудиш...какво ли ще излезе оттам?

Встрани от Ханде и Бурак, не мога да не похваля екипа за детайлите, символиката, за прекрасната музика.
Филмовият редактор Ömer Cebei си е свършил страхотно работата.

https://twitter.com/OMERCEBEC

Толкова с мислите от мен. Satisfied

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 11:49 от midnight__sun

# 471
  • Кърджали
Благи, мисля че Мастършеф по ТВ 8 го излъчват. Може и да се лъжа де, ама съм останала с впечатление че е в канала на Аджун. То и Сървайвър почва скоро, но Сървайвър почва силно и после губи рейтинг.

# 472
Ето го и рейтингът на СОМЕРА.
Фокс ще са доволни Wink

още малко числа Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
от MevcutBilgi

обобщено от Туитър

Purple Heart

# 473
И Бурак е доволен от рейтингите. Каквото и да се пише, че не е важен, че не се следи, че продажбите определят епизодите, явно не е съвсем така. Остаряла е тази система, но все още много важна за каналите. Не би било редно по нея да се определя кой сериал да спират, но така ще е и занапред.

"Bambaşka Biri" с Ханде Ерчел и Бурак Дениз надмина Ömer и "Safir" по средни оценки.
За всички рейтинги в понеделник, където всички телевизионни сериали леко се повишиха.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 13:12 от midnight__sun

# 474
Много сериозен скок в рейтинга, като се има предвид, че темата е специфична и не на всеки понася да бъде гледана, обмисляна. Браво!
И аз ще отбележа, че режисьорската работа наред със сценария е отлична. И Бурак Дениз, разбира се! Много трудна е ролята му, а лицето и очите му са толкова пластични, че направо приковават вниманието. Браво! Без да ми се сърдите, но успехът на този сериал не виждам да се дължи на химия между него и Ханде. До тук поне...

# 475
Ново:
от Керем:

от Ханде:

Бурак в Туитър:

Simple Smile

Керем с фен

от сета на "Ако обичаш силно"

# 476

Чудесен рейтинг, горди замесени в него, горди фенове… да не им е уруки! Безкрайно съм щастлива, че Бурак добре успява да промени мнението на хората за себе си, че умело са си подбрали проекта с Ханде 💙❤

# 477
Започнаха вече да си търсят нови проекти

# 478
Ще имаме фраг на "Ако обичаш силно"

Yellow Heart

# 479
Супер,
Дано завършат историята правдоподобно 😎

Общи условия

Активация на акаунт