💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 24/

• 42 964
  • 739
  •   1
Отговори
# 645

Снимка от сета днес

Любопитно: днес започва нов проект на ФОКС с Мелиса и с половинката на Бурак: Бестемсу. Сериалът ще се казва”Kirli Sepeti”. Успех! Hug

# 646
  • Кърджали
То повечето в Туитър са тийнове или с непораснал акъл. И основно това искат - целувки, секс и интимни сцени.
И не се отнася само за Керем.  За всички сериали и актьори го наблюдавам това.

# 647
Коко, гледах трейлърите за новия проект на Мелиса, но изобщо не ме грабна. 🤷‍♀️ Дано има успех и рейтинг над 4, че Фокс не си поплюват.

Коко, сега като видях снимките се сетих, че ни бяха дали в описанието на героите, че приятелката на Лейля ще има връзка с приятеля на Кенан. До момента друг негов приятел освен директора на новините не са показали, явно той ще е. Може би ще са второстепенната двойка.

Тина, наистина малко грубо го написа, но и аз съм със същото усещане като цяло.

# 648
Момичета, аз понякога имам чувството, че масата “фандом” основно за това гледат дизита. Тъй като следя и Рибарче, всички бяха всички изключително, ама изключително развълнувани когато ГГ преспаха заедно(то че си отне бая време, отне де Grinning ). Губили интерес, като няма… другата “любима” фенска гилдия са ми тези, които в момента: “Керем, Хафса, оженете се!” Joy

# 649
  • Кърджали

Cocodoggo_mom, ти да видиш какво става във "фандома" на Присъда. Каан е женен и дете чака, но още продължават да реват че го искат с Пънар Дениз. /Сега вярно, двамата заедно са произведение на изкуството, ама и двамата си имат отделни животи, които масата тийнове не могат да разберат....
Та не е нищо ново това с Керем и Хафса. Щеше да е чудо, ако не ги спрягаха.  Това щеше да означава че между тях двамата е нямало грам химия.
Очаквам скоро да се пише по същия начин и за Бурак Дениз и Ханде. На пишман феновете не им пречи това, че и двамата си имат връзки

Аз въпреки, че много харесвам Серкай /допада ми играта му, пък е и симпатяга/, няма да пожелавам успех на новия сериал по лични и егоистични причини  /хаха/.

# 650
Трябва да се има уважение към актьорите, не зависимо дали е Керем, Ханде,  Арфа, Мерт и т.н.

# 651
  • Кърджали
Трябва, ама....трябва да имаш и мозъчни клетки за да го разбереш. По принцип

# 652

Скрит текст:
Cocodoggo_mom, ти да видиш какво става във "фандома" на Присъда. Каан е женен и дете чака, но още продължават да реват че го искат с Пънар Дениз. /Сега вярно, двамата заедно са произведение на изкуството, ама и двамата си имат отделни животи, които масата тийнове не могат да разберат....
Та не е нищо ново това с Керем и Хафса. Щеше да е чудо, ако не ги спрягаха.  Това щеше да означава че между тях двамата е нямало грам химия.
Очаквам скоро да се пише по същия начин и за Бурак Дениз и Ханде. На пишман феновете не им пречи това, че и двамата си имат връзки

Аз въпреки, че много харесвам Серкай /допада ми играта му, пък е и симпатяга/, няма да пожелавам успех на новия сериал по лични и егоистични причини  /хаха/.

Какви са тези лични и егоистични причини? Я кажи, искам да знам. Satisfied Помня, че го гледаше с Мехмет Аслантуг в Невинност. Симпатяга е наистина.

Забелязах как пишат за Керем и се чудя как не им е неудобно? То да са тинейджърки добре, но са жени на години.
Какво да се прави, да си пишат. Само смъкват реномето на Керем.

# 653
  • Кърджали
Слънчице, Присъда. Естествено е, че не искам никой друг да ми се пречка в неделя вечер. Както казах - егоистично.
Иначе Серкай играе много добре, много естестевно /от типа дето забравяш, че играе/. По принцип след Невинност започнах да го следя. Ама неделя си имам друг фаворит, да ме извинява. /а и честно казано, сериала не ме привлече толкова, но по някое време може да го врътна утре с мишката. Заради Серкай./

# 654
Слънчице, Присъда. Естествено е, че не искам никой друг да ми се пречка в неделя вечер. Както казах - егоистично.
Иначе Серкай играе много добре, много естестевно /от типа дето забравяш, че играе/. По принцип след Невинност започнах да го следя. Ама неделя си имам друг фаворит, да ме извинява. /а и честно казано, сериала не ме привлече толкова, но по някое време може да го врътна утре с мишката. Заради Серкай./
Друго си помислих, че искаш да го гледаш в главна роля и затова са тези лични причини. Satisfied Изобщо забравих за Присъда. Не вярвам да имат по-добър рейтинг честно казано, но пък Фокс добре се представи тази седмица. Утре ще видим, но този актьор от Наследство май го тачат много. Satisfied

Приятно гледане на Присъда, висок рейтинг нека има. Да си доволна. Да ти откъснат главата. Satisfied

Сериали колкото искаш.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 21:07 от midnight__sun

# 655
  • Кърджали
Това че искам да е в главна роля, е друга причина... В "Идеалният наемател" се справяше много добре, беше удоволствие да го гледам. Заслужаваше си главната роля /там пък главната героиня беше с шизофрения или нещо такова/.

Аз пак се развихрих с много офтопик, но се вързползвам от последната ми минута живот преди да почне Присъда.

# 656
Алекс , др седмица си записвам петъчния ден за среща с теб по повод Бамбашка. До петък гледай да си приключиш превода на Присъда, да си свободна за консултации. Joy
Приятно гледане! Hug

# 657
Край на снимките в  Къщата Arcalı

Ново от днес:

"Страницата на Htfd Los Angeles споделя друго изображение от присъствието на Керем на турския филмов фестивал през 2019 г."

# 658
Сериалът на Керем няма да го коментирам. Ще си кажа, какво мисля другата събота след последния епизод.
Сега гледам ДЧ. Гледам, че никой не го коментира. Имам още час, но пак да си кажа, че и на 587 гледане пак ми е интересен. Сега гледам цялото, а не на реплика и на сцена. Ми друго си е Grinning
Доста въпроси ми се появиха. Задавам си първата порция, ако някой реши да коментира, другите утре. Та.
Доан в разговорът с Идрис още в самото начало казва:"Този Кенан няма представа, какво преживявам"
После: "Виждам всичко, през което премнава Кенан, но той няма да разбере за мен. Ще остане само огромна празнина"
Тук четох коментар, че ако има психично отклонение винаги има поне една от личностите, която знае за другите. Е, значи при нас това е Доан.
Значи Доан е водещия, стои в сянка по неизвестни за мен причини, Кенан няма идея за него, защо Доан смята, че Кенан никога няма да разбере, че съществува? В крайна сметка, ако Доан се активира често, както в случката с целувакта или с прочитането на писмото, няма начин Кенан да не помисли, че се побърква и да тръгне да рови. Като нищо и запис може да изскочи от някъде.
Останах с впечатлението, че Доан не харесва особено Кенан.
"Не забравяй Идрис, аз съм истинският собственик на тялото, в което живее този човек." Настръхнах просто.

Бащата на Лейла стана ли ясно, с какво се занимава?

Интересно ми е, кой изпрати имейла. Останах с впечатление, че в момента, в който Кенан си отвори пощата и тогава дойде.

Този, когото запали Доан е работил в сиропиталището, той заключи децата, даде сигнал с фенерчето и пристигна реалният подпалвач с тубите. Значи изгарянето на децата не е нещастен случай. Кой запали пожара? Защо?
Доан ни каза, де. Трябва сами да го открием. Joy

# 659
Май от самото начало момчето е Доан, но в един момент му се отключва заболяването. За да се предпази, за да функционира нормално, някак си се изключва Доан и на негово място се появява Кенан. В сцената след като е вече осиновен, става ясно, че той се възприема като Доан. Не иска да ходи на доктор, на него нищо му няма. Не иска да го наричат Кенан. Доколкото си спомням са посещавали психиатър и са мислили, че са се справили с болестта.
Огромен гняв таи Доан към Кенан. Във втори епизод казва: "Трябва да има разплата за това, че е живял там за собствено удоволствие толкова много години."
Излезе, че не го е грижа какви проблеми може да му създаде, след като реши да "прочете" изявлението от убиеца. А и покрай Лейля допълнително ще се настрои. Сякаш само като знае, че Кенан е с нея и ще иска да му заеме мястото.

За бащата на мен не ми стана ясно с какво се занимава.

За писмото си мисля, че е било вече изпратено, още вечерта. А Доан не снима ли изгарянето с телефона на Кенан?

Сами ще трябва явно да открием за палежа, рано е още. Не може за два епизода да узнаем всичко. Но Доан явно се е връщал преди, защото мъжът е останал без нищо. Отнел му го е, станал е бездомник и явно за Доан това не е достатъчно. Обаче какво го провокира да започне да убива?

Надявам се, че все повече от вас ще се включват в обсъждането на епизодите. Ако не, ще сложа парола на преводите и ще видите. Satisfied

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 22:17 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт