💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 24/

• 42 980
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте Animal Bee

Коко, заповядай в моята къща да почистиш, няма да те върна! Grinning Grinning
Да, ние така се писахме в първи епизод, за втори забравихме да го сложим, концентрирани бяхме върху по-важни неща. Grinning Не искахме да има никове, имена, нещо по-общо, но да не пише и bg mamma, че ще ни намерят и тормозят всеки ден "готов ли е преводът?" Joy Joy

Видяхте ли онази част, която ви посочих? Явно Доан е бил активен и преди? Защо казва на Ирфан , че е причинил всичките му болки? Малко по-рано Ирфан казва, че е страдал достатъчно. Видяхме, че е просяк, от улицата го хвана. Явно Доан го е докарал до просешка тояга и запалването беше вече черешката на тортата. Ако е бил активен и преди, защо чак сега е започнал да убива? Каза ни "поблъскайте си главите" и ние ги блъскаме, ама нищо не разбираме. Joy Интересно ми е за момента. Показвайки от първа серия Доан като убиеца, все едно почнахме книга от последната страница, въпреки това има интрига и е интересно. Sunglasses

# 631
Излезе рейтингът на СОМЕРА, катастрофален за нас ( .. даже не попадаме вътре.. )

За първи път ми се случва откакто следя рейтинги такова нещо...
Поне в MevcutBilgi сме добре

Хектор е на сета:

Gift Heart

# 632
# 633
  • Плевен / София
здравейте момичета,
Прибрах се от село и сядам да се насладя на превода на ДЧ. Благодаря на екипа от за положения труд...С риск да ме обвините, че оказвам влияние на стройните ви снаги черпя за доставеното удоволствие....
Скрит текст:

# 634
Инфо:
По данни на MevcutBilgi
"Най-обсъжданите продукции за седмицата (16-23 септември)"

Скрит текст:
"Най-популярните двойки за седмицата (16-23 септември)"

"Най-обсъжданите актриси на седмицата (16-23 септември)"

"Най-обсъжданите актьори за седмицата (16-23 септември)"

Yellow Heart

От Ханде:
"„Един ден един уморен режисьор и Niebla с безкрайна енергия се събраха.“ 🎥🐶

Simple Smile

# 635
От сета

https://twitter.com/ErcelMiss/status/1705919959770026150

Почиваме си, как я мисли той, че от вторник отново сме на работа. Satisfied

# 636
От стори на Ханде

Приятен ден ви пожелавам.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 16:58 от azisiq

# 637
Едно слънчице

И още една щастлива фенка

# 638
Ново от сета

# 639
# 640
Нови снимки с Керем

# 641
# 642
Още нови снимки.

# 643
Миси, по темата си. Днес цял ден се обсъжда в туитър колко хубаво целувал Керем колежката си. С това ще се запомни сериалът - не със сюжет, актьорска игра или нещо друго, а с това как Керем целувал Хафса. 🤦‍♀️ За мен Керем заслужава повече. Всички знаем , че е талантлив и се справи чудесно с ролята си, но тя не беше професионално предизвикателство за него. Имам големи очаквания за "Необичайна история", дано се оправдаят. Blush

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 21:23 от mikipoli

# 644
Мики, напълно си права. Керем заслужава уважение, с това поведение, така наречените му фенки освен, че го унижават, както него, така и таланта му, му правят мечешка услуга.
Ако ги накараш да направят кратко резюме на епизода, ще е пълна трагедия.
Имам чувството, че не го харесват като актьор, а като обект на желание, колкото и грубо да звучи. И повечето от тях искат сцени 18+, отколкото да видят актьорските му умения..

Общи условия

Активация на акаунт