💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 24/

• 42 969
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Коко, споко. В момента тече обучение на колектива. Joy Всяка от нас да може да прави всичко - превод, тайминг, сливане. Поточната линия не е за нас, защото ако на един човек му излезе нещо спешно и не може да се включи, процесът прекъсва. Сега се учим всички на всичко и така ще можем да се заместваме при нужда. Blush

Спойлер за тема 25:

# 691
Нося ви едно сладурче

# 692
Миси, посмях се. Flowers Hibiscus
Аз съм За да изпишем темата. От вас зависи колко сте активни. Satisfied
За превода мисля, че щом сме се хванали ще издържим докрай. Те само хубави епизоди да ни дават, че да ние кеф да превеждаме.

# 693
Цял ден се надбягвам с времето, за да успея за довечера. От време на време влизах да хвърля по едно око. Но хич не можах да се изкажа по темите Grinning което е огромна загуба Joy

Миси, казвала ли съм ти, колко ме кефят твоите мемета? Мноооого! Чок! Hug
Само в първото изречение давай жокера, за да знам и да не ям и пия, докато чета,  защото става страшно.
И ако не е много нахално, слагай по-често, моля!
Аз съм ви казвала, че първият ми турски сериал в живота е Вратата, няма да казвам, за колко дни го изгледах. Любовта не разбира от думи също ми е от любимите, но по-тъп финален епизод едва ли има. Любов под наем съм го гледала сигурно 100 пъти. Е, не целия сериал естествено. Любими откъси и сцени. Два сериала съм гледала на Ханде и двата са ми харесали супер много, сега и този. На Бурак съм гледала и Шахмаран, просто ми влезе в листа на А групата. За съжаление последния избор на Керем още не мога да го преглътна. Той си знае, каква е причината, а аз се надявам скоро да го гледам в нещо, което си струва.

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 17:37 от Бл@гуна

# 694
От профила на Фокс

# 695
Почнах да гледам 12та серия на "Ако обичаш силно",  първият половин час го минах, но ми излезе друга работа. Не знам дали ще успея да го догледам днес, но какво се случи дотук...
Скрит текст:
Децата са изключени от училище за 1 седмица, заради абсолютно нелепата случка от предната серия. Момче на 16-17г се заяждаше с Ългаз, че се хванала с шофьора, била същата като брат си - забърква се с персонала. Тя не си оставя коня в калта, отвърна му, Айдос го заля със сокче и този младеж изведнъж стана много стресиран от ситуацията. Не искал да ходи на училище, страх го било, от момиче и брат й на 9г ли? 😳 По-нелепо нещо не бях чувала. Момче да се оплаква , че момиче го тормози, когато той е този, който се заяжда. Joy Поне да бяха избрали някоя девойка вместо момчето, да има малко повече логика, но да не се спирам повече на това. Родителите на децата и те имат голям проблем, че Атеш се е хванал с бавачката, не им давал хубав пример wtf. Joy Бащата на момчето провокираше Атеш постоянно, той не се сдържа и така децата са отстранени от училище.
Това пък е добре дошло за лелята, която веднага се обади на адвоката да подготвят документи за отнемане на децата. Подадоха жалба или нещо такова, не ми стана ясно, може би към "закрила на детето" , попечителството да бъде прехвърлено към Умут, заради случката с училището.
Майката на Лейля подписа договор с Арджалъ, който облагодетелства изцяло Фюсун, да ползвали нейни дизайни, да получи голяма част от печалбата и разни такива.
Лейля каза на Мерием , че Фюсун е намерила майка й и я изнудва. Мерием каза, че трябва да направят всичко възможно сами да открият майката на Лейля.
Якуп се обяди на Фюсун да й иска пари, щом информацията дадена от него й е помогнала, ама тя го отряза.
Лейля предложи на Атеш да заведат децата на почивка, щом няма да са на училище, да не се депресират вкъщи.
Последно гледах 5 минути някакви групави и ненужни сцени между Мерием и шофьора...

Ако успея да догледам, ще резюмирам за тези от вас, които вече се отказаха...

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 17:53 от mikipoli

# 696
Хаштагът на епизода тази вечер: #bambaşkabiri

Мики, Hug

# 697
В Туитър днес пак има драма.
Режисьорът на Обичащите се е публикувал снимка на руска актриса, която днес е била на сет. Феновете се изнервиха, защото май Атеш ще има афера с нея. А все пак е последен епизод и никой не иска драма, а любов и разбирателство.
Та е възможно да презаснемат сцени..

# 698
В Туитър днес пак има драма.
Режисьорът на Обичащите се е публикувал снимка на руска актриса, която днес е била на сет. Феновете се изнервиха, защото май Атеш ще има афера с нея. А все пак е последен епизод и никой не иска драма, а любов и разбирателство.
Та е възможно да презаснемат сцени..
Скрит текст:

Как ще има афера с нея? Нали е женен. Satisfied Или да е там някоя навита на Атеш, но той да не се даде. Satisfied
Милият Керем, с какво ли нетърпение чака да приключи?

# 699
Може би ще има някакви сцени с нея, но не вярвам да е любовен триъгълник , няма за кога вече. Сигурно ще има 3 минутно участие в епизода, ама да се похвали.Joy

# 700
Ще е яко да вкарат палава рускиня във финалния епизод. Може да има скокове във времето. Не един, а няколко. Ей, така новаторски да подходят. Може да се окаже сестра на Лейла. Grinning В крайна сметка се разбра, че майкатя я е зарязала заради любовниka си, който не искал детето, но бащата къде е в цялата картинка не помня. Казаха ли?

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 18:52 от Бл@гуна

# 701

Purple Heart

Фокс се връщат в играта Wink
Скрит текст:

и един Керем за баланс Stuck Out Tongue Winking Eye

# 702
Благи, сега като попита се сетих, че още нещо се случи в първите 30мин.
Скрит текст:
Майката на Лейля отиде при бившия си да му търси сметка защо е казал на Фюсун. Той се скара на жена си, че не е трябвало нищо да казва. Фирузе му каза да не й се меси в живота защото пак ще подаде жалба срещу него. Жена му нямаше идея за какво говорят. Фирузе й каза, че изобщо не знае какъв човек всъщност е съпруга й.

# 703
Бамбини, време е за парти Tropical Drink

Малко преди началото на епизода, ето и линкове към Фокс:

https://www.fox.com.tr/canli-yayin

https://www.canlitv.today/fox-tv-1

https://canlitvizle.com/fox-tv-hd-full

https://www.canlitv.online/fox-tv-33

https://www.canlitv.me/fox-canli-izle

https://www.canlitv.legal/fox-tv-canli-tv
Към момента онлайн-каналът на Фокс в Ютуб не е активен. Май и тази седмица няма да ни огрее ...

Purple Heart

# 704
Благи, сега като попита се сетих, че още нещо се случи в първите 30мин.
Скрит текст:
Майката на Лейля отиде при бившия си да му търси сметка защо е казал на Фюсун. Той се скара на жена си, че не е трябвало нищо да казва. Фирузе му каза да не й се меси в живота защото пак ще подаде жалба срещу него. Жена му нямаше идея за какво говорят. Фирузе й каза, че изобщо не знае какъв човек всъщност е съпруга й.
Отишла е при бившия, заради който е изоставила Лейля ли? После я е търсила, но не я е намерила? Освен че превеждаме по-точно от рускините, бихме написали и по-добър сценарий от тези сценаристи. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт