💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 24/

• 42 944
  • 739
  •   1
Отговори
# 720

Мисля, че не. Не мога да се сетя точно, но мисля,  че беше от сета на някоя реклама. В онзи период на карираните ризи. Joy

# 721
# 722
Турските деца са известни, че и от 8-9 годишни, не само оцеляват на улицата, но и рязко се оказват 30 годишни мултимилионери със скъпи коли, още по-успешен бизнес или са глава на някой мафиотски клан и се връщат, за да отмъщават. Е, наша Лейла станала обикновена крадла, ама какво да правиш.

Ханде щом се е хванала за главата и щом в този вид чака серията, хич не искам да си преставям, какво ни чака.

# 723
Аз в началото си помислих, че е грешка в превода, но вече 2 пъти се спомена, че е избягала от сиропиталището на 13г, значи не е грешка. Grinning

Между другото , когато Лейля говореше с Мерием , че Фюсун знае коя е майка й , беше много развълнувана да я открие, изобщо не беше гневна или ядосана. Сякаш забрави, че е ядосана на майка си. 🤷‍♀️
Любимата ми героиня Милагрос от "Дивият ангел" казваше: "Искам да разбера кой е баща ми, за да го заплюя в лицето." Joy Това е нормалната реакция на едно изоставено дете...

# 724
# 725
Голямо изпитание. (надявам се да е верен превода. Гугълски е Simple Smile )

# 726
Сценаристите на няколко пъти имаха Златния шанс да оправят сценария и да го направят много интересен, обаче не.. забиха го в нищото,  без логично развитие на образите..

# 727
# 728

Мисля, че не. Не мога да се сетя точно, но мисля,  че беше от сета на някоя реклама. В онзи период на карираните ризи. Joy

Тина, излезе ми и на мен. От сета на тюркиш еърлайнс е. С нетърпение очаквала рекламата писало момичето, което го качило. Уж трябваше през септември да излезе. Той месецът мина...

# 729
Сериала с тичащата Лейла по нощница и срещата в асансьора, пародийното семейство на Хасан. Хасан ли беше, Тина? Grinning
С майката и синът мухльо, шефът на хотела, който се прави на интересен, рязко ни насочи към сериал тип комедия. Аз лично във всеки един момент очаквах това. Ако си бяха продължили в този дух, като че ли биха имали по-голям успех. Изведнъж обаче се оказа, че не било комедия, още повече романтична, ами било семеен филм, засягащ важни семейни отношения и проблеми. И това бива, но да имаше някаква последователност и мъъъъъничко логика.
Все едно сценариста на единия епизод, изобщо не е гледал предишния.

# 730
Дано тези дни излезе. То се говореше за 11 септември, че ще я пуснат, но явно се усетиха, че денят не е подходящ за реклама на самолети 😉

# 731
Благи, ти пък комедия си искала. Айде не. Достатъчно опити за комедия имаше, даже ми дойдоха в повече.Joy

# 732
Снимката, на която са Лейла, приятелката й (как се казва? Мики? Grinning ) и Мурат явно е от нейната нова къща и явно там ще се запознаят и ще станат гаджета.
Тази приятелка май е играла в някой друг сериал, но се сещам къде. На някой да му е позната?

# 733
Алпер Бейтекин - Хасан, невероятно добър актьор. Той сериалът тръгна надолу като го махнаха. А можеше да го използват още  в сюжета, ама те си знаят..

# 734
Снимката, на която са Лейла, приятелката й (как се казва? Мики? Grinning ) и Мурат явно е от нейната нова къща и явно там ще се запознаят и ще станат гаджета.
Тази приятелка май е играла в някой друг сериал, но се сещам къде. На някой да му е позната?

Ясемин се казва. Аз пък бях забравила директора на новините - Мурат, ок, записвам си. Научих ги бързо с превода.Joy Да, явно днес ще се запознаят и може да започне и тяхната история.

Не ми е позната актрисата, но е много симпатична.

Общи условия

Активация на акаунт