💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 554
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 2 310
  • Другата България
Скрит текст:
Крум отговаря на въпроси

Най-близък е с пичуити (самите те вече си се изписват така)
Освен с тях най-близък е с Мастагарков и Цвети.
Личен фаворит за победата освен себе си (защото той е там за победата) - Калоян и Мастагарков
Най-силните играчи на Старейшините: Мастагарков и Момчил
Най-силните от Изгубените: Васил от мъжете и Денислава от жените
Редовно е побеждавал действащи футболисти на спринт (вярвам му, такъв куршум май не сме имали досега)
Тренирал е усилено 2, 3 месеца плуване, което му е слабия елемент от игрите (е, не влиза с жилетка момчето) - ами браво, така се прави!

Ники отговаря на въпроси

Ядосва се, че го изкарват в лоша светлина, защото не е такъв, а е благ и тих човек.
Скрит текст:
Признава, че е употребявал и употребява анаболни стероиди и че ако се използват правилно и със знаение не били опасни (тук не съм съгласен, но карай, сложна тема е)...
И каза, че няма професионален атлет, който да не употребява, но никой не си признава и лъжат масово
Е, мен не можаха да излъжат. То си личи, че е различен.
Благодаря, че сподели.

# 2 311
  • София
От сигурен източник...

Веселина от Изгубените е напуснала заради опасно чревно стомашно възпаление, породено от мизерията и водораслите и раците, които ядат сурови (тъй като не им се дават никакви дажби с храна).
За съжаление и други ще напуснат така...

Т.е. правилно бях написал, че този съвет е цирк и бе излъчен за има няма 5 мин.
И да, само като си спомня измъченото лице на Веси и картинката се изяснява. Ужас. 🤐😢😠

# 2 312
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дяволо, ми те всички си казаха даже като обясняваха защо избират нея, не е като да са се опитвали да ни заблудят. Няколко човека изтъкнаха като причина това, че тя ги е помолила да я номинират, а всички казаха, че има здравословни проблеми, а здравето е най-важно. Та беше ясно, че не е добре физически момичето.

На Николай му личи, че е благ човек, само не знам защо му трябваше да го казва онова за физическата саморазправа. Много грозно беше и си петноса образа.

# 2 313
  • Другата България
То това, че съветът беше цирк го видяхме всички, не е нужно да го пишем, за да е ясно, че Веси искаше сама да излезе. Просто беше очеизвадно. По-лошото е това, че нямало да е единствена.....това си е чиста безотговорност към здравето на играчите, не, че е изненада всъщност.

# 2 314
И аз се изумих като ги снимаха как нагъват сурови миди и раци. Това си е живо престъпление. Никой нямаше да пострада ако имаха дневна дажба ориз и по една ябълка или банан. Пак щяха да са на ръба на глада, но пък рисковете за здравето им щяха да са минимални.

# 2 315
  • Някъде в Матрицата
Скрит текст:
Най-доброто разместване ще бъде, ако сложат всички племена на сгънати листчета в една шапка, ако съберат всички участници и всеки да си тегли на сляпо и  което племе си изтегли, там отива. Стига с тези нагласации.
Не давай идеи на Тупарев и продукцията. JoyJoyJoy
Току виж в следващ сезон и това видим.
Не вярвам.После ще им е по -трудна нагласацията на игрите..

освен ако листчетата не с някакви слаби нюанси, ама така случайно. Trollface

# 2 316
Скрит текст:
Мирела (сезон 4) поздравява приятелката си, сладкото Вики

Вики пожелава успех на Камен в днешния двубой с Андрей

Морунов пожелава успех на своя приятел Андрей

В момента има събитие пред НДК, организирано от ИВ

Ето кои са там да се срещат с фенове и да играят игри заедно (сложили са играта с лъжиците и топчетата + пъзели)

Скрит текст:

Ауткаста с новото си видео

Ваня беше единствената жена, която наистина исках да победи Grinning

# 2 317
  • София
След седмица 2,
плюсчета/минусчета / има ли разместване на прогнозите ми?

Тъй като са четири племена ги подреждам по реда им (Амазонки-Гладиатори-Старейшини-Изгубени)...

++
Радостин и Цецо
Момчил
Въпреки незадоволителната седмица за Ради и Момчи, то те продължават да са ми начело на листата, но вече си имат дружка и това е Цецо - машината от Гладиаторите!
От тримата най-на сърцето ми сякаш е Радостин заради плуването и излъчването си. Рязко се отличава в мъжкото племе. За някои може да е глезльо, но за мен е едно културно и възпитано дете, обичано и обгрижвано от своите родители.

+
Виктория, Ива, Мудева и Оряшкова
Крум, Калоян и Иван Рълев
Васил, Мастагарков и Елвиса
Михаил и Румен Радев

= / +
Цвети, Ситнилска и Теодора
Вальо и Денислава

=
Ники Костадинов
Дунев
Ники Рълев, Никол и Елена

= / -
Моника

-
Гатьо и Даниел
Виолета

--
Нямам!

Това ми бяха прогнозите след премиерната първа седмица:
Скрит текст:
Финалната ми десетка на прима виста:
Момчил, Радостин, Крум, Иван Рълев, Цецо, Калоян, Краси Дунев, Ива, Цвети и Румен Радев
Хайде да видим колко ще се изложа. 😀

Кои са потенциални изненади за финална седмица?
Ами това са Мастагарков, Виолета, Елвиса, Мудева, Ситнилска, Оряшкова, Дени, Мишо и Васко

Кои нямат шанс за финална седмица?
Радосвета, Виктория и Теодора
Гатьо, Даниел и Ники
Вальо и Моника
Елена, Веселина, Никол и Ники Рълев

След още една седмица материал ще направя някои козметични промени:

И така:
топ 10:
Момчил, Радостин, Крум, Иван Рълев, Цецо, Калоян, Краси Дунев, Ива, Цвети и Мастагарков

Потенциални изненади за финалната седмица (т.е. фаворити ''втора ръка''):
Васил, Елвиса, Виолета, Ситнилска, Оряшкова, Денислава и Михаил

Кои нямат шанс за финална седмица?
Мудева, Виктория и Теодора
Гатьо, Даниел и Ники
Моника
Румен Радев, Вальо, Елена, Никол и Ники Рълев

Президента и първата дама ги вадя от списъка, защото не видяхме почти нищо от тях, а за 2 седмици това е много. Явно нещо не е е сработило и не са главните герои, за каквито са били готвени...
Много се акцентира напоследък върху Мастагарков, отделно името му ми изникава на всяко второ стори... Това си е камбанка за финалист в сезона. Така че извадих от там президента. Виолета и Елвиса получават адски много синхрони и това не знам как да го тълкувам. Генчо миналата година не стигна до финалната седмица, но два сезона подред най-даваните хора да не стигнат ме съмнява. Ама кого да извадя от горния си списък? Е, не виждам кого, просто са много добри. А знам, че трябва да има поне 2/3/4 жени за цвят... 4 са много, ама все пак имаме Амазонки този сезон.

# 2 318
Ники отговаря на въпроси:
Ядосва се, че го изкарват в лоша светлина, защото не е такъв, а е благ и тих човек.
Признава, че е употребявал и употребява анаболни стероиди и че ако се използват правилно и със знание не били опасни (тук не съм съгласен, но карай, сложна тема е)...
И каза, че няма професионален атлет, който да не употребява, но никой не си признава и лъжат масово.
Видяхме го Ники, две жени го биха. Надути мускули без никаква сила. Минала година Пух беше същия, не можа да пренесе торба с пясък и след това Елица я пренесе. Дано като ги дават повече тези "мъжаги" анаболната мода да отмине.

# 2 319
  • София
Елица пренесе по-лек чувал. Това ни бе спестено в ефира, но стана ясно от лайфовете.
На Пук се бе извадило рамото или не помня точно какво бе станало. Дали не беше и зверски крамп.
В лайфове разказаха какво се е случило и Пух бе защитен от всички професионални спортисти. И че не е могъл да направи нищо в това си състояние...

# 2 320
  • Sunshine state
Днес съм почти сигурна, че новият участник ще спечели, а Гладиаторите ще заложат на Андрей.
Андрей е един от победителите, които аз НЕ харесвам, за мен е прехвален и лично аз от него не видях кой знае какво.

# 2 321
Между другото, гледах  Борис при Туньо и каза нещо доста логично -че в крайна сметка спортистите/много ‘натренираните’ хора спазват строга дисциплина и постигат тази форма с режим на хранене , респ. Качествена храна, качествен съм и т.н и т.н. Като са поставени в такива екстремни условия и нез храна, те не могат да дадат максимума от себе си и много по-лесно излизат от строя. Не е само до анаболи и добавки, просто гладът, липсата на сън и мизерията им се отразява пагубно.

# 2 322
Това с Веселина и изгубените е престъпно. В Сървайвър винаги имат дажби ориз и брашно, олио. Тук да ги оставят на сурови раци и водорасли. Аз не бих издържала и 2 дни.
Както беше престъпно и да върнат Мудева в игра. Имам чувството, че продуцентите ще се кефят някой да умре на терен, понеже ще генерира интерес.

# 2 323
Особено пък с острова на изгубените е абсолютна гавра. Нито им дават нормални игри да могат да спечелят нещо за хапване, нито имат надежда за резиденцията, защото шансът е 1:8 . Ако са на реката , най-много 3 седмици да стоят, което е 15 дни , а и нали им давали по някоя консерва и банан, и джанки хапват.  И не мога да разбера що за садизъм е това от страна на целия екип, да им размахват пици пред тях, да ги дразнят по всевъзможен начин. Все пак става дума за биологична необходимост, не за някакъв каприз .

# 2 324
  • Sofia
Наваксвам днес с гледане и четене. Много скучен епизод, единственото интересно беше промото и новината за размесване, което пък аз смело прогнозирах, че няма да се случи Smile  Нищо, обичам изненади, а и ми е любопитно на какъв принцип ще са рокадите и до какво ще доведат.
Аз гледам едва от миналия сезон, но ми беше достатъчно да приема, че това е нищо повече от цирк/сериал/шоу и го следя като такова. Искам да кажа, че накъдето и да завие, все ще има какво да се следя, без да си го слагам много на сърце. Аа да, ок съм и с отпадналата, в останалите три жени има повече сюжет.

Общи условия

Активация на акаунт