💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 570
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 2 295
Чакам разместването на племената. В този вид ми омръзнаха сини и червени, а и се надявам поне някои от жълтите да попаднах на по-добро място. Изгубените не участват в това разместване, нали?

# 2 296
  • софия
Мисля, че не би трябвало да участват.
 Добър ден, поспаланки! Снощи вместо Сънчо, приспаха народа с умрялата риба.
 На мен във фантазията ми е Вальо,  Гадьо и Вили, като изгубеняци. Майкоооу. Могат само от там да напълнят епизоди за цяла седмица. 😀

# 2 297
Ако Пичувити наместват племената допускам, че ще сложат в едно племе всеки, който има роднина на Чистилището.

# 2 298
Интересно ми е как ще се разберат пичовете. Или ще стане пак каквото казва Ганьо.

# 2 299
Представяте ли си, ако Гладиаторите правят нови племена да си изгаврят с тят като разделят Гатьо, Кольо и Даниел и ги накарат те да избират хора за свое ново племе и съответно после в племето се избеира капитан, т.е. може да не са те. Много искам да ги разделят тримата. Гатьо ще си е и сам воинът е воин, но Даниел ме съмнява да се наложи в ново племе.

# 2 300
  • Другата България
Във връзка със снощната дискусия, която водихме с Дяволо защо според мен ще разделят Гладиаторите се сетих за още един мотив.
ГаНьо е истинска находка за продукцията. Образ, който още могат и според мен ще развиват, лесно няма да се освободят от него, дано не направи някоя издънка само. За целта обаче следва да го поставят и в друга светлина, в друга среда,  в това племе той се изчерпа, плува в свои води /без спасителна жилетка/, в зоната си на комфорт е, има си подчинени, слушат го, има и хора, които да тормози и над които да се опитва да “издевателства“, има храна, има отделно легло...е, само жена няма, но той не е вкаран там за това. Ако остане с тези хора около себе си, няма какво повече да видим - те са силни, те ще побеждават, те ще са нахранени и наспани. Дори и да вкарат Мишо и малкия Рълев, ще ги смелят набързо. Трябва да извадят Ганьо, а и не само /но основно него/ от зоната му на комфорт, за да се прояви и на друго място, с други хора, при други обстоятелства. А това няма как да стане ако Гладиаторите пренареждат. Това няма да повлияе толкова на него обаче, но според мен ще “свали“ Ники Бедрото. За разлика от Гатьо той не е такъв .....ограничен човек, вижда се, че повече мълчи, някак раним ми се струва. По-различен е от Ганьо, Даниел и Крум. Остане ли без подкрепата им, според мен трудно ще се впише на друго място, а и ще е лесна мишена. Тоест, според мен Ники ще излезе преди Гатьо. Който има потенциал да се позадържи.

# 2 301
То и тази вечер играта ще е с умрялата риба. Пак ще е на късмет. Скучна ли ще бъде? Ако отговорът е "не", няма какво да се чудим, че жени победителки няма да има. Женските двубои са ни скучни и ни дават, каквото ни е интересно.

# 2 302
  • София
Най-доброто разместване ще бъде, ако сложат всички племена на сгънати листчета в една шапка, ако съберат всички участници и всеки да си тегли на сляпо и  което племе си изтегли, там отива. Стига с тези нагласации.

# 2 303
  • BG-DE
Ама не е ли още много рано за размествания, обикновено са на малко по-късен етап🤔

# 2 304
  • Другата България
Най-доброто разместване ще бъде, ако сложат всички племена на сгънати листчета в една шапка, ако съберат всички участници и всеки да си тегли на сляпо и  което племе си изтегли, там отива. Стига с тези нагласации.
Не давай идеи на Тупарев и продукцията. JoyJoyJoy
Току виж в следващ сезон и това видим.

# 2 305
Тез Пичуити след играта обаче няма да останат с много добро име.SmileyВече и име им излезна,таа от сега нататък да свикват Satisfied
Колкото до играта надявам се да им се развали пичовската коалиция Smiley ,че колкото са ми забавни толкова ми стават и дразнещи вече .

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 12:47 от *Аня*

# 2 306
  • София
Не давай идеи на Тупарев и продукцията. JoyJoyJoy
Току виж в следващ сезон и това видим.
Не вярвам.После ще им е по -трудна нагласацията на игрите..

# 2 307
  • София
Мирела (сезон 4) поздравява приятелката си, сладкото Вики

Вики пожелава успех на Камен в днешния двубой с Андрей

Морунов пожелава успех на своя приятел Андрей

В момента има събитие пред НДК, организирано от ИВ

Ето кои са там да се срещат с фенове и да играят игри заедно (сложили са играта с лъжиците и топчетата + пъзели)

Ауткаста с новото си видео

# 2 308
  • Другата България
Ето кой дал акъл на сладкото Вики да се ориентира към мъжете, разчитайки на чар и покровителство, естествено.
И тя приятелка на Мирела! Blush
Аз само за Мудева знаех, и представянето ѝ е доста добро до момента. Нищо общо с поведението и представянето на Вики-то. Просто за Мудева си личи, че е мъжко момиче.

# 2 309
  • София
Крум отговаря на въпроси:

Най-близък е с пичуити (самите те вече си се изписват така).
Освен с тях най-близък е с Мастагарков и Цвети.
Личен фаворит за победата освен себе си (защото той е там за победата) - Калоян и Мастагарков.
Най-силните играчи на Старейшините: Мастагарков и Момчил.
Най-силните от Изгубените: Васил от мъжете и Денислава от жените.
Редовно е побеждавал действащи футболисти на спринт (вярвам му, такъв куршум май не сме имали досега).
Тренирал е усилено 2, 3 месеца плуване, което му е слабия елемент от игрите (е, не влиза с жилетка момчето) - ами браво, така се прави!

Ники отговаря на въпроси:

Ядосва се, че го изкарват в лоша светлина, защото не е такъв, а е благ и тих човек.
Признава, че е употребявал и употребява анаболни стероиди и че ако се използват правилно и със знание не били опасни (тук не съм съгласен, но карай, сложна тема е)...
И каза, че няма професионален атлет, който да не употребява, но никой не си признава и лъжат масово.

Общи условия

Активация на акаунт