💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 442
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 2 895
  • София
Shatzi,

Фифо ще участва на 100%
Както и Жени и Мирела. Май и Вайс ама не съм сигурен. Абе ще е пълно с играчи от ИВ. Някакви забавни игри ще има и Фифо май ще бъде полят с вода, че е загубил ли, знам ли аз вече. Гледах промото с едно око.
Със сигурност ще гледам но на запис, за да превъртя всичко останало, защото аз Рачков по принцип не гледам.

# 2 896
Ще ми бъде интересно да разбера и вие асоциирате ли някой от участниците с известно лице.

Страхотни прилики!!!
На мен Румен Радев ми прилича на един български актьор,  не чак толкова на физиономия, но като почне да говори.  Познахте ли?
Гифът идва след малко.

# 2 897
  • София
Излезе и ЧакалКаста  с гост Вайс като гледам снимката.

# 2 898
Деволе, от кросфитърите най-голямата излагация до тук е на Илина, така ли се казваше гаджето на Борис, тази от предния сезон къде дори не можа да докопа до племената. Визитката и бе уникална, едва ли не жената супергерой никога непоявявал се досега в игрите и изведнъж бум айде чао - провал на всички 3-4 игри в които игра.
Дори Мишето от същия сезон каза в подкаст, че е била изумена, че Илина не е показала нищо от това което може и се вижда в залата, каза, че тя Илина е два пъти по добра от нея - а Мишето физически бе уникална, мисля най-добрата в предния сезон, тя също е кросфитърка.

# 2 899
Наивно е да мислим че изборът е бил на Вики. Не просто логически, а от това което показаха.
- Не показаха как ѝ съобщават, че ще избира.
- Не показаха да се учудва.
- На показаха да мисли.
Остават 2 варианта. Казано им е предната вечер и всички амазонки са умували или пък ѝ е казано в автобуса на път за "арената" какво да избере.
Някой ако пита - ама може в автобуса да са ѝ съобщили да мисли и сама да избира. Хахах, няма как такъв идиотизъм.

# 2 900
# 2 901
  • София
Пуснах Чакалкаста, много свеж тандем са с Жорко, забавлявам се много, Вайс е много готин гост- не му пука и с чувство за хумор.
Надкаста тоя път има минус от мен - почти нищо не чух от Андрей, постоянно го прекъсваха и той не успя да вземе думата много, а сподели интересни неща.

# 2 902
  • София
А Вики откъде ще знае за името, Пеньо?
Всички го знаят там като Гатьо. Пеньо никой не му вика. Само на личната карта е така.
И Вики изведнъж му каза, Пеньо? Айде бе, не на мен тези шарани.
Това бе вкарано, за да го унизят, пак да се обяснява и просто като допълнителен комедиен елемент.

# 2 903
  • Другата България
Елина.
Мисля, че Елина беше.

Гатьо с жълт екип.....Joy
Аз да си направя прогнозите, че ще мога да се включа чак утре след 21:00 часа, вече ще сте изгледали първата част на епизода, а вероятно ще има и нова тема с анкета.
Та:
При Гладиаторите - Вики ще изпрати Цвети
От Чистилището при Старейшините - Дени. Изпратен при оцеляващите - със сигурност няма да е Мастагарков, вероятно Моника, или за “благодарност“ на Васил може и брат му, тоест, Момчил.
Териториална битка - Гладиатори, Старейшини, Амазонки - тоест, според мен наредбата по местоживеене ще остане същата, най-много да разменят Гладиатори и Старейшини, но Амазонките пак ще са на реката, така мисля.
Капитани - Гладиатори - Крум, Старейшини - вероятно Васил, Амазонки - Цецо/Вики като бонус, че се завърна. Bowtie
Лека вечер от мен, отивам да се обособя и дефинирам при Морфей.
Ау, Ау, Ау!

ПеЙО. Така му каза Вики. И той я поправи. Joy

# 2 904
Дяволо, освен всичко изброено от теб, ако правилно помня Фифо беше електроинженер, което ще рече добре развита математическа мисъл, която също е от полза.

Силно се надявам Цецо да е харесал Цвети, а не Мяу - мяу. Трудно ще изтърпя евентуални любовни лиготии на последната.Дяволче, нищо лично, знам че си я харесваш. 😉

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 20:15 от _Hope_

# 2 905
Някакви разлики между играта в петък и снощната имаше ли? В правилата?

Жените вадеха кукичката стоейки вътре в  басейна. Мъжете трябваше да излизат отвън и тогава да вадят. (и после да хвърлят грешната)
Много по-лесно е да скриеш грешната торбичка клякайки във водата и размахвайки ръце насам натам и малко движейки се. Противникът дори и да гледа не може да знае къде точно е пусната. 
Не че някой много се е ползвал от тази разлика, но както за много други неща, предполагам че не е нарочно а просто от небрежност и недомисляне на продукцията.

# 2 906
Гледам Рачков ,много готини бивши играчи от ИВ  са .

# 2 907
Гледам Рачков ,много готини бивши играчи от ИВ  са .
Препоръчвам Grinning Фифо, Лефтеров, Мирела и Неделчо са там.

# 2 908
Мира, Мирела, Морунов, Лефтеров, Фифо, Неделчо и Жени виждам при Рачков

# 2 909
И Стратимир е там .Много е смешно Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт