Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 67 957
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 755
  • France
... пред някой висок колкото мен и на моята възраст може да е предпочела мен, защото съм бил с по-висок статус от другия - трябва да се срамувам за това ли? Напротив, гордея се, че съм го победил...
Това е много тъжно. Не знам как се е формирал този начин на мислене, но поне обяснява позицията ти.

# 1 756
Подкрепям Крис. Мъжете които могат да изкарват пари гледат други неща. Не дали и жената се гърби наравно с него.
Него ще го интересува дали му е сготвено, изчистено и дали ризите му за работа са изгладени, а не някоя да блъска по 12 часа в някой офис и да иска да се съревновава с него.

# 1 757
  • France
Ариел, твоята история (поне такава, каквато я разказваш) също е тъжна. Поне за себе си разбрах някои неща.

# 1 758
  • София
Думата хипергамия се отнася до социалния и образователен статус... сега, кой какви други значения й приписва, не знам. Че тука малко излезе, освен ако мъжът не е по-зле от жената във всяко отношение, жената е хипергамна Joy

тука всичките мъже мисля писаха същото.

Абе ние и жените пишем, ама нещо не се брои Laughing А ти Крис, не беше ли казал в една друга тема, че не би си взел жена, която изкарва повече? Накрая да не се окаже, че не жените са хипергамни, а мъжете са хипогамни, и то може би поради страха им, че жените са хипергамни и няма да ги задържат, ако не ги превъзхождат?

И при равни условия да те предпочетат единствено заради парите пак ми се вижда болезнено, но хора всякакви Confused

Да, тъжно би било, но понякога обстоятелствата го налагат. Затова и винаги казвам, колко се радвам, че не ми се налага да ми е фактор. За образованието не бих казала (то и без тук не винаги значи нещо), но определено предпочитам интелигентен мъж. Ама защото ще имаме доста повече за какво да си говорим и да правим заедно, е не за да е повече от мен Joy Иначе има нещо умилително в хубавички, но глупавички мъже, ама май не са за сериозна връзка Joy

# 1 759
Philomena,  моята история е "тъжна" защото съм повредена още от малко дете. Възпитавана съм, че по-важно от парите няма (защото разбираш какво е едва когато ги нямаш).
Когато израснеш в крайна бедност и омраза това няма как да не те промени.
Аз за себе си съм намерила баланса, за друг това може да е "тъжна история".
Истината обаче е, че финансовите проблеми винаги се омаловажават от хора с изключително много пари.
После пишат някакви високопарни думи как и на хляб и вода се живело, без никога да са мизерствали.

# 1 760
  • France
Ти сама го казваш - повредена си от дете. Не искам и не мога да споря с теб.

# 1 761
Повечето мъже в темата, които дебатират усилено, според мен го правят само заради спора, и първосигналното противопоставяне "мъже-жени". Най-малкото са обвързани хора, някои с деца, и нямат проблеми с отхвърлянето.
Препоръчвам им да се запознаят малко по-подробно с движението на редпилърите и техните най-ярки представители (има достатъчно "материал" в ютуб, тикток, мъжки сайтове и подобни), и да кажат честно и с ръка на сърцето - наистина ли изповядват тези теории, съгласни ли са синовете им да разсъждават и действат така, или съответно дъщерите им да срещат такива мъже по пътя си?
Защото ако стигнем до "те са принципно прави, но не искам това за сина си/дъщеря си", то това си е най-обикновено лицемерие Smiley

# 1 762
  • София
Аз пък цял живот си мислех, че парите не са толкова важни и все ги пренебрегвах. Умишлено и тъпо търсех не богати мъже. Докато напоследък започвам съвсем ясно да осъзнавам, че няма нищо лошо в един мъж, който има нещо зад гърба си. Е така, нещичко да се подпре, ако тръгне да пада, да остане без работа и при.

# 1 763
Абе де да знам аз от хора с пари все съм чувала как тези без средства просто били "мързеливи" ( пропускайки зад себе си богати родители, имоти, богати съпрузи).
Най-много си личи как губят връзка с реалността като почнат да ти обясняват как и ти можеш да забогатееш като тях като пак удобно се пропускат семейството, имотите и завещанията.

# 1 764
  • София
То умишлено да търсиш не-богати е също толкова "умно", колкото умишлено да търсиш богати. Съвсем други неща трябва да са решаващи.

# 1 765
Някъде преди 80 страници съм написал, че ред пил теорията е за разни загубеняци, дето не могат да продължат нормални отношения с жена и го оправдават с тези глупости.
Отричането, че жените се стремят към по успешни мъже или такива с по добър потенциал, също е глупост. Общо взето темата наистина се превърна в спор заради самия спор.

# 1 766
  • France
Но пък понякога в спора се ражда истината. Wink ето, научих някои неща за спорещите тук. А и излъгах малко скуката. Blush

# 1 767
  • София
Прекалено много се разтегли понятието хипергамия, сега вече и потенциалът се вкара. Ако твърдението е, че жените не желаят загубеняци, да, естествено, че не желаят. Но не това се твърди.

# 1 768
  • France
Да, стана като в историята за "Краставицата". Joy

# 1 769
... пред някой висок колкото мен и на моята възраст може да е предпочела мен, защото съм бил с по-висок статус от другия - трябва да се срамувам за това ли? Напротив, гордея се, че съм го победил...
Това е много тъжно. Не знам как се е формирал този начин на мислене, но поне обяснява позицията ти.
Кое му е тъжното - не мога да разбера?
Два петела като се сбият и кокошката после отива при победителя, на кого му е тъжно - аз мисля, че на победения, но ти казваш, че на победителя трябва да му е тъжно?
Просто мъжете се съревноваваме сега по статус, то по бой не може вече, не е в порядките на обществото, но преди време и така е било и пак жените са избирали победителя, а не победения.

Общи условия

Активация на акаунт