Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 67 774
  • 2 341
  •   2
Отговори
# 135
А пък сегашните жени са отражение на мъжете!
Яйцето от кокошката или кокошката от яйцето?

# 136
  • София
За мен мъжете са си същите, жените са ъпгрейднати. С една дума - нахитряха.

# 137
В момента в САЩ върви един "нов" модел, жени - "трейд уайф" (традиционна съпруга). Жената си седи вкъщи готви чисти, изглежда супер за съпруга си и не работи. Не съм сигурна дали този модел спада към хипергамията, но за мъжете е лесно постижим.
Това е пълна измама.

Интернет е пълен с кринч, особено в социалните мрежи, само къде болшинството от тези същите, които се определят като такива (поне за пред публиката със сигурност), могат да си позволят подобен живот само с мъж, който вади доста пари, което на фона на средната годишна заплата в Щатите от малко под 48К, което за техния стандарт е меко казано смешно. Говорим за 5-8% от техните мъже, които могат да си позволят жените им да не работят.

И кво от това? Мъжете как не дават шанс на грозновати и пълни жени? Що жените да нямат право и те да подбират?
Май точно това ви бърка в здравето, че всяка жена вече има избор и този избор не е задължително да е беден, комплексиран, злобен и дебел.

# 138
И защото се говори за предишните мъже покрай един скандал в спорта се сещам за това
преди около 80 години
Преди 80г един матрос е целунал гаджето си, не е нагушил случайно преминаваща мацка, не правиш ли разлика?

# 139
  • София
Избор има тонове!

# 140
Жените обичаме да ни глезят, това обаче не води до останалите негативни качества които ги сочи началния пост.
Е защо да са негативни - това са явно качества, нужни за оцеляване и просперитет на жените. Затова и природата им ги е дала.
Все едно ако ми кажеш "мъжете са по-агресивни" аз да почна да се оправдавам и да казвам, че самият аз съм божа кравичка, а пък познавам жени, на които не се излиза насреща им, че да не те разкостят само докато си отворят устата.
Може и така да е, но не променя факта, че мъжете са по-агресивни. Имаме повече тестостерон, явно природата е счела за нужно такива да ни направи - и няма какво да се оправдаваме. Може да го използваме за нещо градивно.

# 141
  • София
О, аз си падам по мъжкия хъс, сила, енергия, не ги ща унифицирани с мен, ще загубят чар.

# 142
  • Агент под прикритие
И кво от това? Мъжете как не дават шанс на грозновати и пълни жени? Що жените да нямат право и те да подбират?
Май точно това ви бърка в здравето, че всяка жена вече има избор и този избор не е задължително да е беден, комплексиран, злобен и дебел.
Това какво общо има с това, което писах, а именно, че бройката на жените, които се определят като такива, е недостатъчна за каквато и да е извадка? Как 5-8% от жените минават за "всяка жена"? Не съм коментирал нищо от това.
Дреме ми кой какъв избор имал, моите ме интересуват, не чуждите... Май търсиш драма там, където няма.

За мен мъжете са си същите, жените са ъпгрейднати. С една дума - нахитряха.
Ако социалните мрежи могат да бъдат взети за каквато и да е извадка, някои хора са спрели да се "ъпгрейдват" след, да речем, 15 годишна възраст. Grinning

# 143
Е защо да са негативни - това са явно качества, нужни за оцеляване и просперитет на жените. Затова и природата им ги е дала.
И на жените и на мъжете природата е дала едни и същи качества, другото е според това как те е оформило семейството и обществото с ценностната си система. Примери в историята бол.

# 144
Тясното определение за хипергамия включва стремеж към superiority в соцално отношение, широкото (цели две прикачих) - обвързване със social equals. В контекта на взаимоотношенията, в който съм срещала определението, е било в смисъл на mating across and up the success hierarchy in life.

Chris, смисълът на брак с равен е съответствие на жизнен стандарт, удовлетвореност и радост от живота, възможност да предложиш нещо на децата си, децата да стъпят на изправени рамене и упорит труд, и да имат по-добър старт в живота.

Лично за мен пари и социален статус на мъжа никога не са били самоцел в една връзка. Не мога да отрека, обаче, че те са свързани и вървят ръка за ръка с личностни качества и постижения. Абстрахираме ли се от примери висок финансов успех=измами и далавери, най-често успешният социален статус е функция на доброто образование, възпитание, отдаден труд, предприемчивост, наследствен капитал понякога, и няма нищо по-естествено много жени да се чувстват привлечени от и се влюбват в мъже с подобни атрибути. Не разбирам как това е меркантилност или пресметливост.

# 145
Не разбирам логиката на Джерами.
Всяка жена трябва безропотно да се остави да бъде целувана от всеки непознат мераклия ли?

Ама че гадост, ако някой целуне мен така ще го фрасна по носа.Ако ще да съм гадна модерна жена.

# 146
  • София
ОстаЙ го, той си бае за самотните жени, някаква фиксация му е.
Може би си търси оправдание за любовните неслуки.

# 147
  • София
Мда, примерът на Джеръми е много показателен за редпилърите, които страдат по едни времена, в които мъжете  правят каквото си искат, а жените търпят. Много им е трудно да превключат на втора и да осмислят, че жената и тя е човек и има право да не я мляскат рандъм чичовци и има право сама да си избере мъж, какъвто й харесва.
Просто идеална илюстрация.

# 148
Не разбирам логиката на Джерами.
Всяка жена трябва безропотно да се остави да бъде целувана от всеки непознат мераклия ли?
Е как, мечтата на всеки мъж е жените да са общи и достъпни, но понеже не е така, следователно трябвало да се редпилнеш за да осъзнаеш пльокнатото в първия пост Satisfied

# 149
Chris, смисълът на брак с равен е съответствие на жизнен стандарт, удовлетвореност и радост от живота, възможност да предложиш нещо на децата си, децата да стъпят на изправени рамене и упорит труд, и да имат по-добър старт в живота.
Аз смисълът от такъв брак добре го разбирам и съм напълно съгласен.
Питах те какъв е смисълът да се нарича "хипер-" ако ще е само равен.
Дадох ти пример с хипер-звукова скорост, има и много други. Хиперактивно се казва на дете, което е активно не колкото нормалното, а повече. Хипермаркет се казва на магазин, който е не равен или над нормалния, а определено по-голям от нормалния супермаркет. И така нататък.
Затова и хиперграмията е стремеж към повече, а не към равностоен брак.
И е присъща предимно на жените. Мъжете се привличат от млада, красива, фертилна жена - не са хипергамни. Де го Танграта да каже?

Общи условия

Активация на акаунт