Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 69 242
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
А, на мен ми е забавно Satisfied Иначе, той си има адженда, ясно е, че няма да се промени Joy

# 1 516
Едва ли всичките ай ти та вадят по 10 средни заплати, а един добър монтьор може да надмине по доходи доста от същите ай ти та от по ниско платените от тях. Ся ясно, че не всичките са сдуханяци, обаче имам наблюдения над тях, както и съм попадал на наистина много теми с проблемите им. Основния проблем е в мозъка, самата работа променя начина им на мислене, е емоциите остават повече на заден план и се мисли като калкулатор. Отделно главоболие, което е почти постоянно при много от тях. Работата влияе на връзките им и отношенията, някои изпадат в другата крайност, превръщат се в големи купонджии дори на дърти години.

# 1 517
  • France
Оф Rolling Eyes защото да работиш с цигани много добре се отразява на мозъка

# 1 518
  • София
Едва ли всичките ай ти та вадят по 10 средни заплати, а един добър монтьор може да надмине по доходи доста от същите ай ти та от по ниско платените от тях. Ся ясно, че не всичките са сдуханяци, обаче имам наблюдения над тях, както и съм попадал на наистина много теми с проблемите им. Основния проблем е в мозъка, самата работа променя начина им на мислене, е емоциите остават повече на заден план и се мисли като калкулатор. Отделно главоболие, което е почти постоянно при много от тях. Работата влияе на връзките им и отношенията, някои изпадат в другата крайност, превръщат се в големи купонджии дори на дърти години.

Хипергамност, хипергамност, пък накрая мислене, емоции Satisfied

# 1 519
Оф Rolling Eyes защото да работиш с цигани много добре се отразява на мозъка
Е как се отразява?
А и точно ти с твоите депресии май имаш нужда да контактуваш с този етнос, щото при тях може да няма пари за ядене, утре може да са на студено, живеят в коптор с 5 чавета в една стаичка, ама музиката свири и се кефят на живота. Така че пак си помисли дали да им се подиграваш?
За хипергамията не съм много поддръжник на тази територия, но и аз съм забелязал някои неща като верни. Не винаги и не за всяка жена, но при някои го има стремежа за по успешен мъж.

# 1 520
  • France
Депресията е сериозно психическо заболяване и да я споменаваш за да се опитваш да принизиш някого говори достатъчно за теб.
Аз не страдам от депресия, въпреки сериозен дефицит на желязо и витамин Д. Но дори и да имах, щях просто да се лекувам. Виж, от простотията не съм видяла никой да се е отървал.

# 1 521
Да поставим на една линия, един успешен мъж, пълен егоцентрик, кариерист, доминант, имащ пари, но цепи стотинката за вас, който не го интересува вие как се чувствате и от другата страна по- обикновен човек, който ви обича, грижи се за вас ,гледа да сте добре.
С кой ще имате по- добър живот?
И как се избират партньори по статус и професия? Ей това никога не съм го правила.

# 1 522
  • София
За хипергамията не съм много поддръжник на тази територия, но и аз съм забелязал някои неща като верни. Не винаги и не за всяка жена, но при някои го има стремежа за по успешен мъж.

То почти всяко нещо го има някъде, при някого. Ама тук се коментира теория, която го твърди за всички жени.

# 1 523
То почти всяко нещо го има някъде, при някого. Ама тук се коментира теория, която го твърди за всички жени.
Добре Лъвичке, ето новата ми теория: мъжете са по-високи от жените.
Можеш ли да ми намериш някоя жена, която е по-висока от мен? А, имало викаш - ОК, значи теорията не е вярна.
Опроверга я по същия начин, по който опроверга и "жените са хипергамни".

# 1 524
  • France
Крис, мнозинството от мъжете са по-високи от жените. В това никой не спори. Както и че има някои жени, които са по-високи от някои мъже.
Това не дава знак за равенство на твърдението "мнозинството от жените са по-хипергамни от мъжете". Не сте ли учили логика в училище?

# 1 525
  • София
Добре Лъвичке, ето новата ми теория: мъжете са по-високи от жените.
Можеш ли да ми намериш някоя жена, която е по-висока от мен? А, имало викаш - ОК, значи теорията не е вярна.
Опроверга я по същия начин, по който опроверга и "жените са хипергамни".

Ако теорията ти е "всички мъже са по-високи от всички жени", да, така я опровергавам и напълно вярно.
Ако теорията ти е "мъжете като цяло са по-високи от жените" - това е друга теория.
Ако теорията ти е "мъжете от един етнос като цяло са по-високи от жените от същия етнос" - това вече е съвсем друга теория.

И т.н. Относно хипергамията, която е доста по-сложна за измерване и комплексна характеристика от височината, трябва доста повече да се постараеш. Тук разглеждаме два фактора - наистина ли можем да твърдим, че я има, и ако я има (при някои или при всички), какво я предизвиква? Тоест, дали това е фундамент, или следствие - тоест, не стабилна характеристика, а симптом на нещо друго. Редпилърството обаче твърди, че "жените" са такива, които обаче не издържа на аргументите в темата.

# 1 526
Депресията е сериозно психическо заболяване и да я споменаваш за да се опитваш да принизиш някого говори достатъчно за теб.
Аз не страдам от депресия, въпреки сериозен дефицит на желязо и витамин Д. Но дори и да имах, щях просто да се лекувам. Виж, от простотията не съм видяла никой да се е отървал.
Опитът за принизяване по етнически признак или дори само, чрез хората, с които се контактува обаче не говори нищо за теб, или говори все хубави неща. Дооообре, разбрах те, всъщност съм те разбрал отдавна.
Не разбрах обаче как се отразява на мозъка контактът с цигани, много ще се радвам да ми обясниш подробно.

# 1 527
  • France
Не аз ги окачествявам като "джагали" и "мангали". Това е хубавото на писмената реч, че остава. Wink следващият път се потруди повече, когато решиш да се измъкваш от калчищата, които сам си сътворил.

# 1 528
Те самите се наричат така много често, не ми отговори на въпроса обаче, и защо дори само контактът с тях те принизява?
Не се опитвай да се измъкнеш, както казваш писмената реч остава.

# 1 529
@Лъвица - естествено, че като цяло. Колко пъти да го напиша?
Теорията е, че жените като цяло са по-хипергамния пол. Причини има много и са биологично обусловени от начина на размножаване, те са в генетичния код на жените, тъй като женската има нужда от закрила и провайдър, докато малкото й и тя самата са уязвими.

Теорията е такава, на мен ми звучи разумно и наблюденията ми на практика я потвърждават. Но идваш ти и ми казваш "жените не са хипергамни, защото аз не съм хипергамна и леля ми не е хипергамна, омъжи се за по-беден мъж". Ми ОК - вярвам ти (за теб и леля ти). И какво от това? Повечето жени са, някои не са. Който иска не-хипергамна, сигурно може да намери. На мен не ми пречи, ако е, аз съм ОК с такава - приел съм, че това е част от женската й същност. И не искам да си стеснявам кръга на избор като търся специално не-хипергамна.
Сега пак ли съм нелогичен? По-ясно от туй не мога да го обясня и се страхувам, че ако пак не си ме разбрала, причината не е в мен.

Общи условия

Активация на акаунт