Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 67 788
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 2 055
Ако мъж, който видимо има много пари, се въздържа да черпи на среща, е ясен - скръндза. Sunglasses Абсолютно е за игнориране.
Виж, ако знам, че е бедняк, що да не почерпя аз. И няма да ми направи лошо впечатление.

# 2 056
Никаква интрига не ми създава. Първо, от марки не разбирам, че да ти сметна доходите, второ, и да разбирах, това означава, че ме пробваш или че си стиснат. Ако ти кажа гладна съм, искам да седнем в този ресторант, а ти ми кажеш по-добре да пием кафе, си аут. Ти проповядваш точно ред пил теорията, че не трябва да показваш прекален интерес и че жената първо трябва да си заслужи "почерпката", тоест със секс. Така не се хващат нито златотърсачки, нито самоиздържащи се жени. Така се хващат жени, които изискват малко, от кал да е, мъж да е, и търпят много. Нямат претенции, а и да имат, няма да ги покажат, да не вземеш да ги помислиш за претенциозни. Мъжете обичат да пробват жените докъде могат да се скатаят - откъм пари, време, вложено старание. Което отговаря на твоята стратегия всъщност.

# 2 057
Скрит текст:
Стига сте се чепкали, скъпи дами. Тези изследвания не могат да докажат нищо - поне не в смисъла, в който Лъвица иска да й се докаже. Това не е Питагоровата теорема, че да я докажеш.
На мен проучване "ми не требе". Достатъчно е да видя около мен колко мъже има, които си намерили жена без пари и амбиции и си я обичат и са щастливи с нея, а пък жена да е взела у тях мъж с малък или никакъв доход само за да краси къщата не съм чул да има. Дори и тези жени, които са успешни и могат сами да издържат семейство, пак търсят мъж, още по-успешен и от тях (дори в Швеция).
Вярно, не е редно да генерализирам, че всички жени на света са хипергамни, то и не съм го правил (и те не са), нито пък че навсякъде по света са такива. Но аз живея на едно място на света и движа в определен кръг жени, така че ми стига да знам какви са те тук, за да вземам решения за моя живот. А пък какви са по широкия свят много не ме касае. Макар че като гледам щом и от другия край на света мъжете са стигнали до същия извод, вероятно навсякъде са такива (взето като цяло, изключвайки персоните на многоуважаемите пишещи тук съфорумки).

Ето, Криско (искаше и) разбра даже без да ме е питал няколко пъти за обяснения. Искрено ме изумява каква самонадеяност се изисква да задаваш въпроси към човек, когото системно си апострофирал с лични реплики, или да задаваш откровено враждебни въпроси, и да имаш очаквания да ти обяснява, освен, ако не е чиста форма на заяждане, но коя съм аз, че да ви приписвам такова поведение Joy Или пък да чакаш друг да прочете, да смели и да резюмира, докато ти си вършиш нещо друго, изобщо нула самоинициативност и самостоятелно проучване, все някой някому е длъжен.

И на мен не ми трябват проучвания, за да установя закономерност в поведението на жените около мен. Повечето, ако не омъжени, сме в постоянна връзка, и всички, с едно изключение, сме хомо- или хипергамни. Изключението е над 30+ и се обвърза с мъж с по-ниско образование/доходи поради ограничения пазар на сингълс на тази възраст. Дори и за мъжката хипергамия имам два примера - зашеметяващи красавици (10 по десетобалната, колкото и да не харесвам тази система, за яснота споменавам само) се обвързаха не с по-богати, а направо с богати мъже (собственици на предприятия богати). Така че и от моето балонче и жените, и мъжете са хипергамни.

# 2 058
Bizzie, тези богати мъже как би оценила по външен вид по десетобалната?

# 2 059
На 30+ колко да е ограничен пазара...
На 40+ си е приличен. Grinning

# 2 060
  • France
И на мен не ми трябват проучвания, за да установя закономерност в поведението на жените около мен.
Това го разбрахме Wink
Интересно ми е ти какво би направила с печалбата от тотото? Би ли дала всичката или поне повече от половината на твоя партньор или би си вкарала цялата сума в сметката.

# 2 061
Какво стана с въпроса ми, ще питаш ли жена си какво би направила с печалба от тотото?
Какъв смисъл има да я питам какво би направила? То и президента на САЩ като го питат какво би направил ако спечели изборите, едно казва, пък после друго прави.
Ако спечели, ще видя какво ще направи и ще ти кажа.

# 2 062
На мен ми е интересно ако фалира големият спонсор, какво става...

# 2 063
  • France
Joy ти все ми бягаш по перваза. Нищо, питай я. Ако вече не знаеш отговора Wink

# 2 064
Що така решихме, че жената на Крис е с него само заради парите му и ако спечели от тотото, ще избяга с двеста? Или ще спре да готви и ще му натяква да стане мъж-домакин?
 Изобщо, освен пари, друго смятаме ли? Защото в моя балон за 40+ години няма нито една жена, която при внезапна положителна промяна на личните финанси е променила нещо в отношенията с партньора си.

# 2 065
Joy ти все ми бягаш по перваза. Нищо, питай я. Ако вече не знаеш отговора Wink
Ако имаш предвид, че не иска да живее с мен и би искала да избяга, но няма пари да си го позволи, не е това отговора.
Тя си работи, изкарва нелош доход и има доста спестявания, защото за домакинството почти не харчи.
Аз и не съм някакъв голям паралия, та да седи с мен за това - нито съм й купил кола, нито ботушки от 2000 лева - имало мъже, чувам, които така правели на държанките си, но моята не ми е държанка и не правя така.
Харча ги за семейството, дома, децата, каквото остане - влагам за старини и това е. Златотърсачка едва ли би си скочила баш на мен с такива финанси.

# 2 066
  • France
Не, Криско, ако една жена е хипергамна, тя ще предпочете мъжът ù да има повече пари от нея. Всичко останало е обстоятелствено.

# 2 067
  • София
Добре де, Криско, нали жената беше хипергамна? Ако ти не си бил високо в йерархията, къде е била тя? Пък и се оказва, че не би търпял жена, която да стои вкъщи и нищо да не прави, защото безделниници не ти трябват, което малко не се връзва с твърдението, че мъжете се интересували единствено от младост и фертилитет.

Но да, наистина интересно, кой ще избяга пръв, ако жената изведнъж се окаже с няколко милиона - тя, защото мъжът вече не отговаря на хипергамията й, или той, защото вече не може да й казва какво да прави... Абе мъже, не давайте на жените да пускат тото, опасно е за брака Joy

# 2 068
Bizzie, тези богати мъже как би оценила по външен вид по десетобалната?

Симпатяги.
Единият 7-8.
Другият  7-8 На една възраст са и двете двойки.
Не са някакви плужеци тип Делян Пеевски, или стари.

корекция заради лични данни

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 14:16 от Анонимен

# 2 069
значи, ако мъжът прави скъпи подаръци на жена си, тя задължително е държанка.. Joy
Крис сигурно затова не прави такива не жена си, да не я обижда..от уважение и любоф

Общи условия

Активация на акаунт