Споделете 6.4.

• 11 417
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
  • България-Швейцария
Верж, това сигурно е гнусният вирус Close - с лекарства или без, една седмица Tired
И голям човек се чувства като парцал.
Нека спи, така минава по-бързо уж.
Само гледай да свалиш температурата с нещо до поносими граници.

# 166
 Hug Благодаря за съвета - редувам сиропи, чайове - и чета в Здравния. Че немога да се свържа и с докторката, явно много я търсят сега. Дано се размине без АБ, че ще му е втори този сезон.  Tired

На колежката на работа детето и то така, и едни схеми правим кой кога да работи  Crazy, цирк.

И ти да се пазиш сега.

# 167
  • България-Швейцария
Аз точно тая гадост изкарах, и то почти на крак Confused.
Цяло чудо ще е, ако всичко е наред с мен.
Чакам и се надявам Peace.

# 168
Аз точно тая гадост изкарах, и то почти на крак Confused.
Цяло чудо ще е, ако всичко е наред с мен.
Чакам и се надявам Peace.

Ще ти стискаме палци.  bouquet Hug Heart Eyes

# 169
  • UK
CTramell кога ще се разбере дали всичко е наред?

# 170
Споделям, че съм на диета и спортувам, но не слабея с темповете, които желая , поради което днес настроението ми е скапано и в момента набивам сладко  Embarassed  smile3511

# 171
  • Be realistic - plan for a miracle.
Споделям, че ученето не ми върви изобщо... Едва до 2-ра тема съм (от 40!). Утре пътуваме към София и ми е толкова криво.. Не ми се прибира там изобщо. Нямам избор де...

# 172
  • България-Швейцария
Най-рано в началото на другата седмица Confused, даже прекалено рано е това.
Засега уж съм добре, но много едни такива никакви мисли са ме налегнали.
Историята помни и по-тежки случаи от мене, аз всъщност не съм и пила кой знае какви лекарства, за разлика от снаха ми примерно, която точно в тоя период преди да разбере се лекуваше от тежък цистит. Всичко е наред и с нея, и с бебето, скоро ще се ражда.
Всичко си е божА работа, според мен, и да го мисля, и да не го, каквото стане - това Peace.

# 173
  • UK
Те мислите са по гадни от всичко... Дано всичко да е наред, стискам палци.

# 174
искам да ви кажа,че съм лесбийка
която иска може да ми пише,много съм добра в кревата
чакам ви сладурани

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 175
искам да ви кажа,че съм лесбийка
която иска може да ми пише,много съм добра в кревата
чакам ви сладурани

Споделям, че във форума се е появила една личност, от която ми се драйфа!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 176
И Яна от днес е с , 39 ' 5  ooooh!
Едва свалихме на 38 и пак почна да се качва.
Точно преди две седмици изкара подобно, но то май беше бактериално, не вирусно, защото и конюктивит имаше... Айде пак наново  #Cussing out
Лелите в яслата казаха, че повечето деца ги повтаряло, но според мен сега си е вече грип.

# 177
  deshtovidi    какво даваш?  Tired

# 178
  deshtovidi    какво даваш?  Tired

Dosega nqmahme termometur i chestno kazano sum q ostavqla bez da q svalqm ili samo vecher predi da legne i hakvam edna sveshtichka eferalgan v dupeto, za da spi po-spokoino. Obache dnes nai-nakraq kupihme da q izmerim i se oshashavih s tiq 39'5. Kupih nurofen,edin put sum i dala na obed,sled malko pak. Poddurja 38 nqkude i veche e jiznena,beshe neadekvatna gorkata. utre shte vidim kak e,shte q zaveda na lekar. Imam podruka sveshtichki,ako prez noshtta vdigne pak visoka,no ne znam chestno kazano tqh ili da produlja s toq nurofen. Bashta i mi e kazal v nikakuv sluchai Pnadoli i paracetamoli v kakvato i da e forma,toi farmaciq uchi i mu vqrvam, aspirin sushto - ne se dava na dete do 10tina godini. No kato cqlo sum ot tiq deto nishto ne davat, ili go pravq za sobstveno uspokoenie,to proticha vinagi po edin i susht nachin s lekarstva ili bez.  Rolling Eyes

# 179
  • Paradise
Чакам Кейси да сподели как е минал концертът Grinning

Общи условия

Активация на акаунт