Споделете 6.4.

• 11 411
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
 Sad  същата работа сме, пфуу - има хубава тема в Здравния за пандемията. Там майките минали по тоя път пишат как са процедирали, общо взето останах с впечатление, че е с Т 5-7 дни.
И аз не меря, попринцип не ми дава, и карам на ръка.  Blush

И ние сме утре на лекар, ще видим. Сега пак има Т, вече второ денонощие. Ох, не искам да изпише АБ, че Декемсрви вече пи.  Cry

Сега давам чайове, панадола и нурофена редувам, и витаминен сипор на д-р Тайс, редувано с капки на д-р Тайс.  Rolling Eyes Чудех се кое да купя и аптекарката каза да ги редувам, та до утре така, докато питам педиатърката.
А, и за кашлица давам - Вентолин и Мукоплант - тази комбинация най ни е помагала винаги.

Офф, ставам досадна, но като е болно детето винаги ми се иска да обсъдя с някой.  Blush
deshtovidi , утре след лекаря да пишеш, и аз ще пиша.  Hug Praynig

# 181
  • UK
Мбла, гледам един филм и като се върна в Скайп няма никого. Ама съвсем никого. Друг път си лягат по нощите, а сега...

# 182
Поредния цикъл командировки на мъжа ми започна. Ще се видим чак след две седмици. Терсене ми е без него.
Не мога да заспя. Ей го, два часа стана, аз още прескачам по форумите, утре пак ще съм подпухнала и с главобол, все едно съм препила.

# 183
  • UK
Никога повече няма да пея пред хора...

# 184
  • Be realistic - plan for a miracle.
Никога повече няма да пея пред хора...

Защо така категорично?  Confused

Аз преди време се зарекох, че никога няма да пея повече пред един определен човек Simple Smile Но с времето може и да се промени това решение.

Споделям, че напускам една общност, в която бях дълго време. Общност в интернет, която обичах. В момента се е превърнала в говорилня, в която всеки стъпва по главата на другия, обижда, клевети и ръси каквото му падне пред устата. Целта -- да се изтъкне и да докаже, че той е прав, а другия не... Всеки втори стана такъв. Затова се махам. Ще се наложи да си мeстя блога, вярно, но... по-добре отколкото да съществувам, макар и виртуално, сред такива хора...

Споделям, че Еовин ми липсва...

# 185
Ами ние не стигнахме до лекаря, защото Яна просто свали температурата и засега нищо и няма вече. Грип за ден, никви хреми, нищо. Не отидох на работа днес, даже излизахме в парка Заимов, напълно здрава изглежда и е активна, ни спира да бърбори. Преди две седмица изкара бактериална инфекция, с конюктивит и вс екстри, гърло, една седмица хрема, пет дни температура, сега само температура и то почти 40 градуса по едно време.

мойто изпитано средство е цитросепт, досега не бях давала на нея, защото е много горчиво, но пробвах и видях, че не се противи. Вчера и дадох 4 пъти през деня, по 4-5 капки - в лъжичка със сок и след това веднага и давам сок да си услади, че е много горчиво. Антибиотици не давам, много рядко само, а те винаги и ги изписват. Майка ми се побърква от ужас, ама аз съм добиче. Да чукна на дърво засега не е имала нещо от гърлото надолу, най-мн я тормози хремата. В здравния ако вляза ще се ошашкам и оплета с тия препоръчани лекарства и мнения.

# 186
Споделям ...

... много се развълнувах от вниманието и пожеланията на форума...
... в очакване съм на вълнуващите събития, които предстоят в семейството...
... искам да стане студено - за да треперя от студ, а не от притеснение, че някой е болен (дано изтрепе всеки срещнат вирус)...
... пожелавам на всички, които носят нов живот - всичкото благополучие на 9 безметежни месеца...

# 187
Искам да споделя с вас поредния бисер на дъщеря ми. Laughing

Ако случайно не знаете, пържолите растат на кокъли, както черешите по дърветата. hahaha Изцъклих се след като ми каза, че й се яде пържола на кокъл не за друго, а защото Криската не си пада особено по месото. Тя явно реши, че не съм я разбрала и оттам се развихри с обясненията. hahaha

Таз моята, ако я оставиш на плодове и салати така ще си перка цял живот.Въпреки това пак си е с тапа на дупето. ooooh!

Другарчета, нещо за отбелязване из форума, че съм поизостанала?

По-здрави на всички ви в тази събирателна тема. Grinning

# 188
  • UK
Споделям, че го обичам до болка. Липсва ми. Преди си говорехме всеки ден, по едва ли не цял ден... Сега едва се виждаме на седмица веднъж за малко и това е когато има нет. Като няма... С месеци... Тъпо даскало и тъпи кандидатстудентски изпити.

# 189
  • Пловдив / София
Споделям, след три поредни нощни смени днес цял ден реанимирам.
Обаче бяха забавни смени. Празнувахме на една колежка рождения ден.
Освен това в петък за първи път работихме на новата автоматизирана с-ма и се справихме повече от добре. Blush
Браво на моите колеги и на мен си, де. Mr. Green

# 190
  • Be realistic - plan for a miracle.
Закъснява ми... Не искам!!!  Sad Дали може да е от антибиотиците, бяха доста силни, смених 3 вида? Страх ме е...

# 191
  • Sf
Споделям, че утре ще ходя на преглед и малко ме е страх... Да, мен ме е страх... Колко е лесно да окуражаваш някой друг, но когато стане въпрос за теб самия...

# 192
Чакам Кейси да сподели как е минал концертът Grinning

Вече споделих, малко по-кодирано излезе като заглавие  Laughing

Голям студ скова при нас. Вчера ходих за купувам дебели дрехи. Поне още 2-3 дни ще е така...

# 193
Чудя се,дали аз изгубих вече способността си да разбирам хората или просто те не искат да бъдат разбрани...Летим из небесата,давим се в собственото си величие,опитваме се да избягаме от началото си...Крием го-от кого и защо?
Има ли граници посредствеността и можем ли да се спасим от нея?
Трябва ли животът да ни удари поредния шамар,за да осъзнаем,колко незначителни сме всъщност?...
Отказвам да мисля.Вредно е.

# 194
  • UK
Днес сутринта ме изстреляха за София набързо, и сега съм си тук. Багажа ми тежеше повече от мен и накрая вече изнемогвах, добре че един човек ми помогна за последните стотина метра, просто бях отчаяна вече...

Общи условия

Активация на акаунт