Трима братя,три сестри - Pasión de Gavilanes сезон 2 🐎

• 31 050
  • 522
  •   1
Отговори
# 315
  • Галифрей
Аз съм гледала преди по напред и знам какво става и ще отворят и този случай отново, защото те бяха в съда. Ще го приключат.

# 316
Еее разгеле баба Габа най-накрая да се усети и тя. Как толкова време живееше с Митьо (отива му) и толкова си говориха и съвсем за нищо не се усъмни, макар че той на няколко пъти се оплете в лъжите си. Как пък не се поинтересува повече за мнимата му болна майка, която изведнъж оздравя за 2 дни, нито пък къде живее изобщо той, нито нещо за миналото му. Точно като с бившия й Дон Фернандито. Сара много глупава я изкараха наистина, а в сезон 1 тя си тръгна последна от сестрите и до края се бореше да изгони Фернандито (в началото му вярваше обаче).

# 317
  • Варна
Най-после Франко се появи у дома!
Чак ми е странно как доня Габриела и Сара изведнъж се “светнаха” какво става с Деметрио.
Пак свърши интересно серията и не се сдържах, гледах интро на следващата, че къде е чак понеделник….

# 318
  • София
Леля Роси играе брутално , истинска страст направо и е в кръвта на тая жена. Дразни ме факта ,че вкараха сега и този неприятен нейн мъж , изключително гнусен чичо , който уж е доктор , а се държи като мафиот - нещо им куца там сценария!
Дон Деметрио Хорадо 🤮 повръщам като го чуя това и всеки епизод се питам “тия тъпи ли са” какво още трябва да се случи , че да им просветне за тоя и как му позволяват да се разхожда из именията 🤦♀ и нали имал някакви земи , как никой не се запита защо не е в имението си , кой го ръководи - нямам думи просто!
Сара тоя сезон са я направили изключително заблудена , да не кажа глупава. Да предпочетеш тоя сопол пред децата си е абсурдно. Дори прислугата е срещу него и тя пак не вярва , да кажеш че е влюбена и заслепена , ще го оправдание до някъде , не е нормална тая работа!

Подозирам идиотски превод. В Латинска Америка /или поне в доста от сапунките/ имат навика да използват doctor със значение на "господин", а не като доктор/лекар. Та ако някой, дето не е наясно с тия неща, е превеждал... това обяснява защо се води доктор. Едва ли сценаристите са го планирали да е доктор в оня смисъл на думата, а и нашите преводачи явно не се усещат колко нелепо звучи. Те гледат ли какво превеждат или само им дават някакъв текст и импровизират без картинката?

# 319
Имам спомен, че бяха споменали, че е пластичен хирург🙄

# 320

Точно така, пластичен хирург е и затова уж Росарио изглежда така млада/и аз по спомен говоря/.

Обаче като дадат навън тъмно, а после отвътре снимат дневната светлина през прозорците направо ме разсмиват.

# 321
Да, в нашия превод го споменаха, че е уважаван и успял пластичен хирург.

# 322
Здравейте!Къде мога да гледам серията от снощи?Благодаря!

# 323
Аз гледам повторението също по бтв лейди сутрин от 9.00 до 10.00часа.
Понеделник сутринта може да я гледаш.
Иначе провери във Интернет напиши Трима братя три сестри сезон 2 и епизода и във гугал трябва да излезе серията.

# 324

В playtube трябва да я има вече....

# 325
Аз пък винаги съм си мислила, че пo възраст са Норма>Химена>Сара и съответно Хуан>Оскар>Франко. То така и ги пишат на някои места, не знам откъде идва това разминаване.

# 326
  • София
Вероятно заради конфигурацията на двойките.

# 327
Аз пък винаги съм си мислила, че пo възраст са Норма>Химена>Сара и съответно Хуан>Оскар>Франко. То така и ги пишат на някои места, не знам откъде идва това разминаване.
Сара си изглежда най-възрастна според мен. Химена е като момиченце, времето за нея е спряло, а Норма е по средата между двете. Според мен са си добре по реда, който е във филма и който отговаря и на реалния живот. Simple Smile
И е готино, че не са ги "сдвоили" по възраст. Grinning Иначе трябваше да са Хуан и Сара, Норма и Оскар, Химена и Франко. Всъщност може би и така бихме ги възприели, само средната двойка не мога да си я представя грам. Grinning

# 328
  • Галифрей
Сара е най-голямата сестра, каза го няколко пъти в сезон 1. Спомням си,че братята в началото коментираха коя е най-красива от сетрите и тримата се съгласиха,че е Норма 😁 Красива е да е ама Химена също. Двете са прелестни. Тъй разбъркани двойте хехе щеше да е много страно Норма и Оскар 😂🤣 туй никак не мога да си го представя 😂
Химена и Франко бяха гаджета в начото, тя много си го харесваше. Но той си обичаше леля Роси. А Оскар го караше да продължи с цирка ( тяхното отмъщение) а вътрешно ревнуваше. Разбра,че я обича когато ги отвлякоха по погрешка и прекараха  два дена в пустинията.

# 329
За мен този сезон най-положителните образи са на прислужниците (като изключим Адан).
Берта, Кинтина, Ирене, Доминга, Косме, Гонсало ❤️❤️❤️
Готови са на живот и смърт да защитят шефовете си! Безрезервно верни. Чудя се дали и в реалния живот е възможно това.

Общи условия

Активация на акаунт