Дана и Марио играят прекрасна двойка в “ Предателство” Марио е толкова талантлив играе двама близнаци. Единият е добър а другият е злодей. Двамата са сложни персонажи и той ги изигра отлично ❤
Препоръчвам го на феновете ако не сте го гледали.
Не ми пречи все пак сега да го изгледам отново и да му се насладя.
Коя версия е по-добра ми се вижда въпрос на вкус, но някои неща седят повече на място в старата версия, предвид, че там действието се развива през 40-те години на миналия век: уреденият брак на Норма/София; връзката на Бернардо с Либия, която толкова време не разкрива, че той е женен; наличието на трима строители-измамници, които дълго време остават неразкрити, предвид лошите комуникации в миналото (все пак е било достатъчно да се говори с архитекта, за да се разкрие всичко); фактът, че се натиснали Ева да изостави Рут и да я даде на сем. Урибе и много много други. Ако е за настоящето, ми изглежда нереалистично.
София (Маргарита Ортега) беше висока, но ми харесваше, че са съразмерна двойка с Хуан, при Дана Гарсия и Марио Симаро сякаш разликата във височината идва прекалено голяма, добре че чисто енергийно си пасват. Иначе Маргарита Ортега я намирах за много красива
Габриела и Фернандо и аз нямам спомен да бяха представени като някакви невероятни злодеи, но там втората част на сериала беше доста по-различна от тази в ТБТС, та нямаше нужда да са много лоши. Препоръчани теми