Трима братя,три сестри - Pasión de Gavilanes сезон 2 🐎

• 30 267
  • 517
  •   1
Отговори
# 450
  • Галифрей
Според мен много добре развиха в сезон 1  на всички историята. Бяха сполетени и си помагаха в трудни моменти, все пак  Норма имаше своята голяма травма но Хуан й помогна. Оскар и Франко също претърпяха своето развитие. Те бяха сдружено голямо семейство и Дядо Мартин. Копунджия и скица най-милият дядо на света ❤ Само не сполучи на дъщеря. На тях никак не им беше лесно. Нещо което лиспваше в сезон 2.
Дана и Марио играят прекрасна двойка в “ Предателство” Марио е толкова талантлив играе двама близнаци. Единият е добър а другият е злодей. Двамата са сложни персонажи и той ги изигра отлично ❤
Препоръчвам го на феновете ако не сте го гледали.

# 451
Ами възможно е просто това да са само мои субективни впечатления и да съм си развалила гледането предвид големите очаквания, които имах за сериала. Масата от хората, които не са гледали първата версия, са го гледали непредубедени и са доволни, така че може би просто проблемът е в мен. Но аз голямо чакане му ударих да видя историята в по-нова и по-високобюджетна продукция (на "Опасна любов" му личеше, че е стар), а после ми се стори, че историята на Норма и Хуан беше претупана в първите 30 епизода и оттам нататък малко им се обръщаше внимание. Едва ли има значение, понеже сериалът стана голям хит, а кой съди победителите Laughing Не ми пречи все пак сега да го изгледам отново и да му се насладя.

# 452
  • София
Като фен на стария сериал, споделям мнението ви. Наистина Рут беше по-наситен и интересен образ.

# 453
Little Evil, много се радвам, че не съм единствена така! Всеки път като поглеждам Нетфликс и как са го качили си казвам: "Ех, а да можеше да качат и старите екранизации..." Не само на ТБТС, а имаше и още един мистичен сериал на Хулио Хименес - En cuerpo ajeno, който май имаше римейк пак с Марио Симаро, но оригиналът много ми се гледа, да можеше да го качат някъде... Та така, съжалявам за лирическото отклонение, просто ми е жал, че вече не се правят такъв тип сериали.

# 454
  • Галифрей
Не знам не съм гледала оригинала аз преди не знаех,че съчуства 😁 Говорех си иначе за версията на 2003г. Според е най-добрата за времето си.  Но ако някой знае къде го има оригинала с бг аудио или английски субтитри така да сравня. Супер 😳❤  Попринцип по старите теленовели  от  80-те и 90-те трудно се намират. Седят си там в архивите на бтв и не ги повтарят. 😟

# 455
Диана Бишоп, специално "Опасна любов" го има с бг аудио в Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=t9zbg6laKnY&list=PLuAUOv7FXrc7z8 … -OY1EscVyC4_88ckp

Пробвай го, ще ми е интересно как изглежда в очите на някой, който го гледа след "Трима братя, три сестри". Simple Smile Коя версия е по-добра ми се вижда въпрос на вкус, но някои неща седят повече на място в старата версия, предвид, че там действието се развива през 40-те години на миналия век: уреденият брак на Норма/София; връзката на Бернардо с Либия, която толкова време не разкрива, че той е женен; наличието на трима строители-измамници, които дълго време остават неразкрити, предвид лошите комуникации в миналото (все пак е било достатъчно да се говори с архитекта, за да се разкрие всичко); фактът, че се натиснали Ева да изостави Рут и да я даде на сем. Урибе и много много други. Ако е за настоящето, ми изглежда нереалистично.

# 456
  • София
Little Evil, много се радвам, че не съм единствена така! Всеки път като поглеждам Нетфликс и как са го качили си казвам: "Ех, а да можеше да качат и старите екранизации..." Не само на ТБТС, а имаше и още един мистичен сериал на Хулио Хименес - En cuerpo ajeno, който май имаше римейк пак с Марио Симаро, но оригиналът много ми се гледа, да можеше да го качат някъде... Та така, съжалявам за лирическото отклонение, просто ми е жал, че вече не се правят такъв тип сериали.
Помня го, с Ампаро Грисалес и Данило Сантос. Беше много хубав. Марио Симаро беше в римейка, да. То и Предателството е римейк-на Господаря на Раусан.

# 457
  • Галифрей
Аз гледах пет епизода на Господарят на Раусан  с бг аудио, обаче не мога да намеря останалите епизодите  😭
Сетих за една стара теленовела “ Дивата котка” с Марио и Гато. Там младички и зелени. ❤ Не ми хареса особено, гледах малко. Главната героиня е най-наивната,тъпа и добра жена,  има бая епизоди  Освалдо Риос също играе там ( аз много го харесвам) Марио в тези костюми от 90-те изглежда много смешно с тях 😃

# 458
"Господарят на Раусан" също го харесвах и го бях изгледала до последния епизод - това е атестация за качество, понеже тогава лесно губех интерес към теленовелите и доста от тях не доглеждах докрай.

Иначе "В чуждо тяло" беше с Ампаро Грисалес и Данило Сантос, да, много ги харесвах и двамата, страхотни актьори. Heart

# 459
  • Галифрей
Почнах да гледам “ Опасна любов “ и ми стана смешно защото актьорът който играе Оскар,  играе Армандо Наваро в известният реймек  😁

# 460
Хахаха, да, Хуан Себастиан Арагон играе и в двете екранизации, това е любопитен факт за римейка. Той е доста запомнящо се лице обаче, помня го във "Вдовицата в бяло", играеше отрицателна роля. Има една такава коварничка физиономия той. Laughing

# 461
  • Галифрей
Да на него му отива  да играе лош, той ми беше от любимите злодей 😁❤  Тук ми липсва каубойската шапка и загладената коса да върди гордо и да крещи “ Росарио” 😂

# 462
  • София
Доста умело се намъкаше в класики в жанра тоя Хуан Себастиан! Същият изигра и племеника на Хустино Бриньон в оригинала на "Вдовицата в бяло" - отново отрицателен персонаж.

# 463
  • Галифрей
Така изгледах няколко епизода. Участва също оня злият прислужник Малкълм, тук по-млад като Лео 😁 а Лидия и Рут актрисата съм виждала един от злодеите в “ Жената в огледалото”

Очаквах Габриела и Фернандо да са по -жестоки както ги знам. Но не са. Иначе изненада ме Фернандо,  приличаше на Оскар Исаак 😁дори ми беше жал за него. Нали в 2003 там Норма беше насилствена.
Убиха Сара и Франко 😔💔
София ( Норма) и Химена много ме дразнят. Боже колко са зле. Химена ме дразни най-много
Тъпи крави честно. Историята с Софи и Хуан почна добре и страстна. Обаче я нейното цупене ми идва в повече. Разкараха нали за сестрата и после се филмираха когато Хуан говореше,че трябва да купи отрови за мишките. Заради тях ги тихнаха в затвора за нищо. И най-тъпото като стигнат тихналото положение, станат богати тогава ще се върнат при тях. Минаха две години еми не се върнаха а Оскар и Хуан станаха богати. А ти двете са шматки.
Софито Витория Пучини от Али Експрес която е висока колкото Хуан,изобщо я представят като тъпа жена.

# 464
Е, те ако положителните герои не са наивни и глупави, сериал няма да има, ще се съберат в два-три епизода. Joy София (Маргарита Ортега) беше висока, но ми харесваше, че са съразмерна двойка с Хуан, при Дана Гарсия и Марио Симаро сякаш разликата във височината идва прекалено голяма, добре че чисто енергийно си пасват. Иначе Маргарита Ортега я намирах за много красива Heart Габриела и Фернандо и аз нямам спомен да бяха представени като някакви невероятни злодеи, но там втората част на сериала беше доста по-различна от тази в ТБТС, та нямаше нужда да са много лоши.

Общи условия

Активация на акаунт