Трима братя,три сестри - Pasión de Gavilanes сезон 2 🐎

• 30 960
  • 520
  •   1
Отговори
# 120
Голяма драма , за една луда цялата рода отиде. Но вече е време да се разбере истината 🤷♀ Най - смешно е тая как си влиза когато си поиска , че и ключове си има. Отключва си , влиза си и се обслужва, че и посред бял ден. Трябваше ли Норма да се намеси , че да се случи нещо 🤦♀

# 121
А Оскар се държи като малоумен. Чак не можеше да повярва, че е била Ромина. 10 пъти попита "Ама как така Ромина"? Joy Остави една ненормалница да подлуди цялото му семейство и почти да убие няколко човека (досега трима - Химена, Габриела, Берта, че и Норма заплаши с пушка). Да си беше признал, като вижда колко на зле вървят нещата, ама не. Ще ми се изненадва и не може да върже 2 и 2 цял сериал. Joy Те вече съвсем на глупак го направиха.

# 122
  • Варна
Гледам 2 сезон от както тръгна по БТВ Лейди. Мен ми харесва поусъвременен е.
Когато гледах 1 сезон бях ученичка, от днес започнах наново да го гледам, ме имам смътни спомени за някои неща.
Знаете ли къде го има качен целия 1 сезон на БГ?

# 123
  • Галифрей
Да има ги всички епизоди с бг аудио в videoclip.bg, playtube

# 124
  • Варна
гледам от плейтюб, но как да си пускам сериите една след друга, без да ги въвеждам ръчно по серия номер?

# 125
  • Галифрей
гледам от плейтюб, но как да си пускам сериите една след друга, без да ги въвеждам ръчно по серия номер?
Аз обикновено цъкам върху профила и като са там всичките  ги отварям в нов прозорец. Може пък да ги на плейлиста.

# 126
Някой да знае дали Дуван наистина е син на Оскар, коментира ли се това на по-късен етап и дали ще заживее с него 🤔

# 127
Някой да знае дали Дуван наистина е син на Оскар, коментира ли се това на по-късен етап и дали ще заживее с него 🤔

Той Оскар е доста сигурен, че е негово дете. Ще се учудя ако накрая излезе такъв балък, че са го преметнали. Тази като я гледам как спи с всеки ратай покрай нея може и да не е от него.

# 128
  • sofia
Нали говореха,че са правили тест
Негово си е

# 129
Нали говореха,че са правили тест
Негово си е

Явно съм изпуснала това..

# 130
  • Галифрей
Даваха някъде в първите епизоди спомени как го правят. Не знам пом каква причината спаха, излеждаше сякаш той не е с всичкият. Повтаряше напрекъсното,че обича жена си.

# 131
Оскар веднъж казваше, че нещо се били скарали с Химена и тогава станало. Бил пиян. И да, само повтаряше, че обича Химена. Голям глупак.

# 132
  • Галифрей
Да случило се е само веднъж като се е напивал. Според мен трябваше да й каже всичко от а до я какво се е случило и как се чувства. Гадното,че го е крил толкова години а тази е луда мята само камъни и заплашва семейството му. Това не е моят Оскар от сезон 1. 😭 В с1 не можеше да диша без Химена. Той не беше такъв мъж страхливец и хлечо.

# 133
Ам аз мисля че не му е син, нали коментираха Ромина с кръстницата и че му е родила дете без да може да има деца и нещо ако се разбере трябвало да върне Дуван? Преди няколко епизода беше когато се мъчеше да я убеди да приеме да се изнесе.

# 134
А на мен ми е странно как така толкова години след раждането на детето тази Ромина нищо не е направила, а сега изведнъж тръгна да убива Химена.
Оскар се държи глуповато, а Химена даже спокойно реагира на толкова сериозно нещо като извънбрачното дете. Норма и тя много странно се държа - еми да, той й е изневерил и има дете от друга, но нищо ще се разберат.

Общи условия

Активация на акаунт