ЧХГ-то най-сетне е до небето, мечти за бебе топлят ми сърцето. ~бебеправене 421~

• 33 646
  • 821
  •   1
Отговори
# 525
Голдън много съжалявам, консултация с имунолог и твърдо за при Калчев може и да ти направи биопсия да се види средата средатата в матката и да каже защо не закрепват но той ще каже най - добре....

# 526
И от мен гуш, Golden.
Може да отнеме малко време, но ще успееш. Както и всички тук в темата.
Преди време някой беше публикувал един късметлийски списък писан на ръка (стана ми много мило като го видях, бях го забравила). Доста момичета от списъка знам, че вече имат дете, че и две. За другите просто не съм следяла във форума. Та не се предаваме! Heart

Относно завистта - мисля, че при мен беше просто безсилие.
Аз поне се чувствах така, защото успехът не зависи само от теб и не става само с упоритост.
Да кажем решиш да купиш жилище или да се издигнеш на работа - абе все има някакви начини да стане.
За забременяване можеш да направиш много неща (процедури, изследвания, добавки, т.н.), но пак не е сигурно, че ще успееш. Това независене от мен направо ме побъркваше.

# 527
Голдън, Heart
Бях ти писала на лични за случая на една моя приятелка.
Доктора, за който говорех е Боян Бойчев от клиниката в Тутракан.
Ако имаш време, възможност и желание, направи една консултация с него, докато чакаш час при Калчев.
Наистина много съжалявам за случващото се и те прегръщам.
Не се включих в темата с емоциите, обвиненията и … НО след такива преживявания, ами наистина не е честно.

# 528
Голдън, прегръдки! Надявам се скоро да отикриете и да разрешите проблема! Heart

Относно пушенето - пуших мноооого дълго време, от ученичка и миналата година ги спрях от раз. Бях започнала да си мисля, че искам бебе и реших да ги спра. Не пуших 6м и чак тогава започнахме опитите. Често ми се случва да си мисля, че не се получава защото съм бивш пушач или както съм споделяла друг път по време на М пия нимезил/аулин или етодин форт (от скоро се опитвам да издържа с него...). Пия вино по чаша вечер, рядко 2, но при излизане с приятелки се отпускам понякога и изпивам малко повече. Може и сама да се съботирам, последните излизания се опитвам да не е повече от 2 чаши. Звуча като алкохолик... Моят ММ не пие и не пуши

# 529
Благодаря ви много за подкрепата Heart Вече прокървих даже, емоционално се държа, бях се подготвила за подобен развой на събитията. Сега трябва да започнем изследвания и да посетим някой добър специалист, крайно време е. Ще запиша час за Калчев със сигурност, мисля че би ми помогнал. А за имунолог, какво мислите за доц Конова? Тя идва в Бургас ох време на време.

# 530
Ех , момичета , не мога да ви изчета . Голдън , направо не знам какво да кажа … съжалявам за това , през което преминаваш Sad
Относно темата за бременните покрай нас , аз в моето обкръжение нямам познати , които да са без деца . Даже бих казала , че започнаха леко да ни дискриминират - ами не ви викнахме , защото всички бяхме с деца и неща от този дорт . Това не ми пречи да се радвам на чуждите дечица , да са живи и здрави ❤

# 531
Голдън , съжалявам за лошия развой . Стискам палци да откриете проблема и това да е последната БХ , през която преминаваш ❤
Съншайн , странен аргумент . Нас понякога не ни канят , защото знаели , че няма кой да гледа малкия , а всички били без деца 😄
Та , гледни точки има различни .

П.П. Все още следя темата с интерес и се надявам “старите” кучета вече да се изнесат от тук , а междувременно трепна и с новите , така че скорошен успех на всички !

Памперси за замерване нямаме вече , но инати , разправии и смях има за всички 💙

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 22:26 от *Мери*

# 532
Golden, не знам какво да кажа… Confused поплачи си хубаво, пий нещо за душата довечера и скоро с нови сили ще търсите проблема.

Ние още сме болни вкъщи, вече втора седмица, не знам какво се случва. В допълнение към кашлица и гърло, от вчера ми се повдига и ми се ядат само сладки неща. Понякога имам гадене като ПМС симптом, така че по-скоро на това го отдавам, не на вируса.

# 533
Мери , наистина странен аргумент , който аз лично не разбирам , но и те си имат своето право . Беше ни останала една единствена приятелска двойка без деца , но за съжаление се разделиха , защото се разминаваха по този въпрос . Иначе преди ни подпитваха - ама вие деца няма ли да правите , айде , времето минава . Вече всички се досещат , че има проблем и спряха да питат . Аз отдавна съм спряла да се отчайвам относно липсата ни на успех в това направление . Ежедневието ми е прекалено динамично и нямам много време да го мисля . При това имам силна вяра , въпреки петте години неуспех . Ще стане когато е писано , независимо дали е по естествен път или инвитро . Не си позволявам  да мисля негативно по въпроса , защото смятам , че човек понякога сам си предизвиква съдбата .

# 534
Голдън за Конова не съм запозната. Но ще препоръчам доц Михайлова,  ако правиш биопсия при Калчев и излезе нещо там ще те насочи при нея, ще пуснете нужните изследвания, ще те разпита за цялата история и ще прецени дали ще има терапия и каква. Аз бих казала,че работи супер индивидуално и при всеки пациент терапията е различна.
Но моля те не отивай при Русев дава едни и същи терапии на 99% от пациентите си....🫤
Кураж Голдънче😭💗

# 535
Голдън... Много съжалявам! ❤️Кураж....

# 536
Благодаря ви и на останалите. ❤️ Наистина го приех добре днес, не съм се разстройвала, поне знаем, че със сигурност има проблем и не е просто съвпадение.
В София има много, много специалисти, обаче ни е много трудно пътуването с работата на ММ, моите ангажименти и детето.. За един два прегледа ок, ама все още не мога да провеждам направо терапия при някой в София и да ходим по 2-3 пъти месечно примерно. Ще пробвам при Конова на 10.10 пускала часовете за Бургас, които ще са на 17.10 и 18.10 и за 15 мин свършвали. Ще пробвам да звънна на 10ти и да се опитам да се вредя при нея. Имам и час за ендокринолог след няколко дни.

# 537
Голдън и много добър репродуктивен ти трябва, в Бургас е трудно. Сенкова също чета добри отзиви, Ейнджъл и тя даде препоръка. Доц. Михайлова прави онлайн консултации има свободни часове сега ако решиш 180лв е прегледа при нея. Провери си тромбофилията ако не си, плюс витамини фолиева киселина, Вит Д едно по едно и ще си дойдат нещата на място.😊

# 538
  • Замък сред облаците
Проверявала ги е вече част от тези неща, по-надълбоко ще се търси.

# 539
Това с онлайн консултацията е добра идея, може би трябва да пусна някакви изследвания и да и ги изпратя. Аз така правих консултация с д-р Иванова. Иначе имам пускана тромбофилия, Витамини, фолиева, ЩЖ, желязо, вече имаме и спермограма+днк фрагментиции, имам и ЦС. Остана ми биопсия, НК клетки, ИР, придобита тромбофилия да пусна. Ама пък пусках д-димер и всичко останало и беше наред, ще я пусна и нея, ама се съмнявам това да е причината.

Пс. Много ме притеснява евентуален полип и ще имам сериозно обсъждане с АГ и това.

Общи условия

Активация на акаунт