ЧХГ-то най-сетне е до небето, мечти за бебе топлят ми сърцето. ~бебеправене 421~

• 33 615
  • 821
  •   1
Отговори
# 705
  • Замък сред облаците
По време на мазно хранене или вечер преди лягане. Аз вечер го пия с омегата.

# 706
Момичета!!! Рефрешвах страницата с резултатите като луда.13 дни след О (последна М 30.08.), чакам коментар от Калчев.

До тогава може ли да ме посъветвате прогестеронът нисичък ли идва? Имам глобули Утрогестан, мога да сложа докато чакам обаждане, нали?

Също станах сега и при избърсване след тоалетна видях бледобежово течение, до момента нямаше нищичко, притесних се. Имам от време на време побоцвания и цялостно тежест ниско долу, болки няма.

Помагайте да го закрепим това чудо, пусти страх не ми дава да се зарадвам и ми се е свила душичката.

# 707
Благодаря, АА Heart

# 708
sunshine_child, тихичко честито! Нищо не мога да кажа за прогестерона, но стискам палци всичко да е наред до успешен финал!

tuti123, честито синичко Blue Heart

# 709
  • Замък сред облаците
Нисичък е, бих изчакала коментара на АГ и бих включила утрогестана след 2 дни ако чхг расте.

Тути, хайде до финал!

# 710
Честито Тути! И ние сме със синьо! Хайде, не остана!

Sunshine Child, честито! Дано всичко се развива добре до финал! Вие имахте ли МФ или се бъркам?

# 711
  • София
подкрепям АА, само ако чхг се удвоява правилно бих включила прогестерон, стискам палци да е така! иначе но-шпа 3х2, че даже и х2 можеш да приемаш за придърпвания, боцкания и т.н.

# 712
sunshine_child, тихичко честито! Калчев ще каже какъв прогестерон да започнеш. 🍀
Тути, честито синичко! 🩵
Колко се радвам, че има нови хубави новини в темичката ☺️
Молитвите за чудеса при нас продължават! 🙏

# 713
Имаме си от всичко - стартирахме с кухо яйце 2021г., от тогава до сега - два опита инвитро, МФ, аз съм с ИЯР, почти никакви шансове не ни даваха с моя яйцеклетка. Правих PRP миналия месец и един куп чудеса към него, много се моля всичко да е наред, но страха е голям проклетник, всички тук със загуби и премеждия знаете какво треперене пада. Това зацапване сега ми напомня на отлепването на сакчето при предната бременност, страх ме е да не се повтори. Знам, че е извън моите ръце, надявам се този път да е дошъл и нашият ред ♥

# 714
sunshine_child тихичко честито! Стискам палци да няма проблеми и да имаш най-хубавия пухкав финал! 🍀❤️🍀

# 715
Имаме си от всичко - стартирахме с кухо яйце 2021г., от тогава до сега - два опита инвитро, МФ, аз съм с ИЯР, почти никакви шансове не ни даваха с моя яйцеклетка. Правих PRP миналия месец и един куп чудеса към него, много се моля всичко да е наред, но страха е голям проклетник, всички тук със загуби и премеждия знаете какво треперене пада. Това зацапване сега ми напомня на отлепването на сакчето при предната бременност, страх ме е да не се повтори. Знам, че е извън моите ръце, надявам се този път да е дошъл и нашият ред ♥

Sunshine child, нямам търпение тогава да прочета темичката, която дай Боже ти ще стартираш! Подкрепям за прогестерона, провери ЧХГ след 48 часа както тук постоянно си казваме, пусни тогава пак и прогестерон и до тогава пий но-шпа и гледай да почиваш повечко и да се разсейваш от тревогите.

Истински ти пожелавам да е дошъл вашия ред!

# 716
Много хубави новини! Лека бременността, момичета!
Споделеният прогестерон не е много висок, вероятно ще ви включат допълнителен- циклогест, утрогестан или дуфастон. Много е трудно да си спокойна след резултата. Те първа в очакване на пулс, после морфология, 7-ми месец да дойде, хайде - мина, сега до раждане и т.н. Само усмивки и позитивни мисли!

# 717
Честито на момичетата нека така хубаво да продължи до финал! 🎉  Затъжила съм се за позитивни новини❤

На мен утре ми е часа при док Станулов, не съм правила никакви нови изследвания, защото ми закъснява отново... Ще пиша тук как е минало прегледа, нямам търпение🤩

# 718
Бях на док.🍀
6+2дни
Т 18.05.24г.
Вс е наред,бях се притеснила заради кафявото течение,нищо не каза да пия за него.
Питах и за парацетамола нищо не запомних 😁нещо си по 500 мг ама по колко на ден за т.
Пита ме за болничен,викам ще поработя още малко 😁(180 дни се зануляват на края на годината и 45 НЕ влизат в тях)
Не се отказвайте❤️Стискам ви палци и скоро да чуете вашите сърчица ❤️

# 719
sunshine_child, тихичко честито! Пожелавам ти да се държи здраво и да имаш една спокойна бременност! Nature Star2

Тути, честито синичко! Пожелавам ти само хубави емоции покрай бременността и здрав юнак накрая! Blue Heart

Ние рязко прекратихме с опитите този месец много преди О, че се оказа, че след операцията пак съм се уредила с инфекция. Така че и сега ще направим поне 2-3 месеца на скамейката докато ги изчистим.

Общи условия

Активация на акаунт