Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 70

• 106 587
  • 831
  •   1
Отговори
# 540
  • София
На мен рекламите на този елексир ми звучат като "залъгалка" с това "нощен", като че ли другите продукти не действат и през нощта...

# 541
Нистатин взех без рецепта.
1т. счукан нистатин се разтваря в 0,500мл. топла вода,  облива се главата след измиване и не се подсушава.
Аз слагам 5-6 таблетки , счукани в шампоана.
И го отмиваш, а при мен остава на скалпа.
Да,без проблем. Аз го стривам на много ситно , някъде колкото захар.

# 542
Скрит текст:
Нистатин взех без рецепта.
1т. счукан нистатин се разтваря в 0,500мл. топла вода,  облива се главата след измиване и не се подсушава.
Аз слагам 5-6 таблетки , счукани в шампоана.
И го отмиваш, а при мен остава на скалпа.
Да,без проблем. Аз го стривам на много ситно , някъде колкото захар.
Ивелина, предполагам, че другата потребителка имаше предвид, че при теб е по-силно концентрирано, но пък го отмиваш, докато тя не го отмива и затова слага само 1 таблетка. Аз поне така го разбрах, а не че и е трудно отмиването по принцип.

# 543
Тези пръскачите спрейове на Глис на мен лично ми омазняват косата.Ползвала съм мисля розовия уж за блясък, косата ми става като чиния след салата

# 544
Здравейте серум срещу пигментни петна кой ще препоръчате?🙂

# 545
Здравейте!
Ще съм много благодарна да ми препоръчате хубав крем за лице със слънцезащита, поне 30-ти или 50-ти фактор. Flowers TulipBlush

# 546
Момичета ,искам да ви похваля един продукт против целулит ,който наистина работи . Изпробвала съм много продукти ,но без никакъв резултат. Този гел на Bioten се оказа много ефективен ,загрява много силно проблемните зони и ги кара да червенеят. Ако имате нужда го препоръчвам.

# 547
И аз да похваля след близо 10 месеца ползване, шампоана и балсама на John Frieda за къдрици (лилава серия). И на моята, и на приятелят ми на косата оформят къдриците страхотно. Мога и да я суша и да не я суша , все стои добре моята. Аз слагам и някакъв крем, гел за къдрици допълнително. На John Frieda ги има нещата с Лили и Нотино, за ДМ - не знам. Маските им за коса, обаче, никаква работа не вършат и не ги препоръчвам. Със суха, тънка (средно мазни корени)и изрусена коса съм и досега не съм открила бюджетна читава маска.

# 548
  • Deutschland
И серията за блондинки е супер на Джон Фрида. Аз ги намирам на почти без пари в паралелен внос магазин. Цената на шампоан и балсам е под 5 евро общо.

# 549
Аз се гримирам доста и кожата ми е суха като стафида. Просто гел не ми върши работа. Благодаря за предложението, на щерка тийн ще го купя.
Евтини олиа явно няма.
Много ми харесват на полската марка Bielenda. Купувах ги редовно от Makeup. Чудесно почистват грим и са бюджетни. В последно време ги няма, обаче. Страхотно беше и едно на Balea - пластмасов флакон с помпичка, етикета е тъмно синьо и жълто. Още по-евтино и ефикасно. И него скриха. Ако Ви попадне вземайте поне 2 опаковки Simple Smile

# 550
Продукти на Bielenda по принцип предлагат и в Нотино.

# 551

Онзи ден набързо си взех червило от DM-тяхната марка trend it up. Изненадващо се оказа добър продукт. Към него се чудих дали да не взема и молив, видях че има избор от цветове.

Но пак като че ли са в кафявата гама,макар по-светлите леко да розовеят. Може да ги разгледаш. Simple Smile Цената е само 3,25лв.

Автоматични ли са тези моливи или се острят?

# 552
Автоматични ли са тези моливи или се острят?
Като гледам, "корпусът" на молива е пластмасов, значи са автоматични.

# 553
Автоматични са, потвърждавам.

# 554
Хубави са наистина, само не ми харесва че в такъв автоматичен молив много малко "материал" има Grinning Бързичко свършват. То това си важи за всеки автоматичен молив де, не конкретно за показания само.

Общи условия

Активация на акаунт