Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 70

• 106 541
  • 831
  •   1
Отговори
# 120
Аз не мога и не о8га да си налучкам шампоан Confused С мазни корени съм. Същата работа ми е и за маска/балсам...сега взех една с кератин на Тресеме и пак нищо. Разресвам с дърпане.
Здравей,имах същия проблем помогна ми шампоан с ниацинамид в Дм балея зелен ябълка ,но мисля че ми беше пресушил скалпа.най най доволна съм от тези шампоани не Хербис мих се с този за мазна коса и сухи крайща косата ми.седи повече от 5 дне без да се омазнява ,сега взех и този за косопада на 3 ден нямам вече толкова паднали косми,пише че са естестнвеви съставки от Лили ги вземам на 13 лева са ето ги

# 121
ДХЗ, а ти кои серии ползваш?

# 122
На Балеа имам почти всички, На Глис също, на Тресеме купувам маски сега и термо(преди и шампоани).Въртя протеин и хидратация.Мия косата често- на 2-3 дни.Финиши имам на Елсев, Балеа, Глис, Олиосета.Дълбоко почистващ шампоан пак Балеа-2 пъти месечно го ползвам.

# 123
Не винаги,скъпите неща са качествени.
Напълно съм съгласна, повечето ми козметика е в ниския ценови клас, но съм си подбрала каквото ползвам след изпробване и на много други, не е само от цената да съм се водила. Сега, ако два продукта ми вършат еднаква работа, естествено че ще се купувам по-евтиния но не за това говорим.

За олио наистина имам предвид съвсем малко и по крайчетата на косата да слагам. Още сега имат нужда а тепърва започва сезон за пуловери, синтетични материи на якета, изсушен от отоплението въздух и прочие влошаващи фактори.
Хич даже не е от ДМ, но може би малките коприни на Chi?
Имам тази, за моя вкус мирише прекрасно, даже търся подобен парфюм.

И моята коса е лека, мека и т.н. Не съм забелязала да ми утежнява.

# 124

Имам тази, за моя вкус мирише прекрасно, даже търся подобен парфюм

Ако намериш, сподели. И на мен много ми харесва аромата.

# 125
  • София
https://www.notino.bg/neutrogena/visibly-clear-spot-proofing-poc … ja-i-maska-2-v-1/
Най-доброто, което съм ползвала като измивен гел или маска за бързо реагиране.
Друго добро попадение е маската на БАН от поморийска луга (имат магазин на Сердика до бившите Хали).
Здравейте, можете ли да ми препоръчате нещо измивно за акнеична кожа, също с черни точки? Има хиляди продукти на пазара и скъпи, но понякога нещо по евтино може да е по-ефикасно. Бих се радвала да споделите препоръки. Simple Smile
А за суха и дълга коса с мазни корени, фруктис Гарние е класика, напоследък също съм много доволна от шампоан с розмарин на Шаума, на Билка също са много добри. За блясък по краищата - кристалите на Visage в DM-a.

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 16:42 от ЛейдиРоуз

# 126
  • Deutschland
Ванилия и Натка, може би това ще помогне или поне се надявам.

Chi launched two fragrances: Miss Chi and Chi Man in 2006. Designer Chi has 2 perfumes in our fragrance base all launched in 2006.

# 127
Ще видя какво ще грабна от ДМ че ми е на 5 минути пеша и пак не мога да стигна до там... Но пък ми дадохте поне малко насоки за когато успея. Дано и да нацеля продукт дето да искам да го похваля тук как е на моята перушина. То ще е и цирк докато се науча как и по колко да слагам, до момента старателно съм избягвала точно този тип продукти, но пък сега ми е щукнало че и такова искам и ми трябва. А една жена веднъж навита за нещо... Grinning

# 128
  • При децата ми
Вчера пробвах Elseve total repair шампоан и балсам. Косата ми стана лъскава,  обемът не се изгуби, супер копринена е. Не се наложи да слагам никакъв финиш. Просто беше напълно излишен. Купувам упорито Керастаз от години, цените им са безумни. Винаги имам доза сухота с всяка една серия от Керастаз и винаги при миене ми пада много повече коса отколкото с какъвто и да е друг шампоан. Преди 15+ години бяха топ наистина,  но отдявня не са. И как все си мисля, че като дам повече пари и правя нещо много.
natka, моята коса се утежнява от финиши или направо ми матират косата. Тя не е боядисване, не я оформят топлинно и може би затова всичко ми идва тежко. Не е бюджетно, но на мен единствено ми пасва Morrocan oil Light. Дава блясък и не не утежнява.имя и малки опаковки. Много е икономично.

Присъединявам се и аз към доволните от шампоана, маската и балсама от серията. Elseve total repair. !Лъскава, здрава и мека изглежда косата с продуктите от серията. Със същите впечатления съм и от тази серия:

# 129
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
От серията Elseve Hyaluron Plump купувам маската за втори път.Прекрасна е дори за моята коса с мазен корен и сухи краища.

# 130
И аз съм изключително доволна от маската за коса на Elseve Hyaluron Plump. Толкова мека, лъскава, гладка ми става косата. Купувам 3-та опаковка.

# 131
Всички маски на Elseve са страхотни. Аз имам гъста, къдрава и суха коса, само  техните маски ползвам и съм страшно доволна.

# 132
  • Deutschland
Лилавата серия ми е фаворит и винаги се връщам към нея, когато нямам наличности вкъщи. Имаше и една серия с амла, не знам дали е пускана в България, беше страхотна. За съжаление лимитирана и не се появи повече.

# 133
  • Пловдив
Тази ли е?

# 134
Да, тази е.
И аз съм голяма фенка на лилавата серия, ползвах шампоан, балсам и маска. Харесвам и съм пробвала доста продукти на Елсев, преди 20 години умирах за червената маска за боядисана коса, бях пристрастена към аромата, сега е променен. Но общо взето почти винаги държа наличен някакъв продукт на Елсев. Единственото ми разочарование беше Total repair 5 серията.

Общи условия

Активация на акаунт