Любители на кучета - 137

• 34 148
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Леле хора, това е ужасно! Grinning Не съм свикнала някой да ми прави пакости, ама май ще се наложи хъхъхъ

# 106
  • Sofia
Ох, ще прощавате, ама много се смях с вашите къртици LaughingLaughingLaughing

И Чоки рови, доста купчинки от къртици или слепи кучета има по полянките. Но нали не ми е в къщи, оставям го да се прави на прасе известно време и после го тегля като "Бурлаки на Волге"...

# 107
  • Пловдив
Исках да попитам кой каква защита ползва срещу кърлежи? При нас има много и трябват сериозни мерки. Ина в момента е на хапче Bravecto, но лекарката каза, че ще ни препоръча друго, защото при това имало риск от гърч като страничен ефект.
Ще те помоля, ако можеш, да напишеш, какво ви е препоръчала докторката, защото по принцип и аз ползвам Bravecto за моите кучета.

Ще напиша, като отидем да ги вземем, защото вчера забравих да питам какво препоръчва, но каза, че другите таблетки се взимат всеки месец, а Bravecto на 4 месеца.

Предпазва от бълхи до 3 месеца (не 3 месеца,като му спада действието). За кърлежи е по-кратко ,мисля 1 месец.
За толкова пари ,колкото струва хапчето за големи кучета ,ще купите за  10 месеца капки фипронил(Фиприст на KRKA) за големи кучета (20-40кг).
Малко ви поизпуснах.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 16:41 от whitefang

# 108
Даре,харесах поста ти защото си майстор на перото. Но искрено съчувствам и на теб, и на Реа, и на Галена. Изчерпана съм откъм идеи за да опазите някоя красота в градините си. Сложихме на Сара годишните ваксини. Чувства се прекрасно и нали вече не е толкова горещо, вечер излизаме малко по-рано на разходка. Абе, "кучешки" живот си живее!

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 16:53 от Krotinia

# 109
Боожее..Чудя се аз защо нямам известия а-у, на тази прекрасна тема, а аз съм изтървала, че има нова 😂 Ама то ми е простено, понеже Тайра стана кака и знаете как е..недоспиването ми се отразява с пълна сила 🤭
Нашата Божидара малко подрани (малко малко-цели 52 дни), та си поизчакахме 2 седмици+, че да си я приберем вкъщи 🥰❤️

# 110
  • под тепетата
Ах, бабина сладка!
Честита госпожица, Мери! Не се притеснявай, бързо ще напълни бузки и крачета! Да е здравичка  , а кака Тайра ще си я пази и обича!

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 18:06 от bilqna_69

# 111
  • София
Благословена да расте тази дарена от Бога радост! Бързо да става голяма и да я гледаме как пропуква олимпийското спокойствие на Тайра Simple Smile Дано е така добра поне фотьойла да й остави като собственост Grinning

# 112
Мери, честит да ви е този дар от бога!
Здрава и умна да порасне и само да ви радва!

# 113
Честита рожба, Мери! Heart И да е честита “каката” Stuck Out Tongue Winking Eye

# 114
  • Варна
Господ здраве да й дава и да е много весело дете ❤️

# 115
  • Mediterraneo
Ей, Мери, да е жива и здрава! Много щури приключения на госпожицата! С кака й, разбира се.

# 116
Честита радост! Heart Eyes

# 117
  • Пловдив
Колко хубава новина! Мери, благословена и здрава да е Божидара! Разкажи повече (когато остане малко време) как са отношенията кака и бебе!

# 118
  • Sofia
Честита да е малката принцеса, Мери! Да расте здрава, в радост и непрестанни игри с Тайра!

# 119
Честит сладък, подранил бебок! В живота всичко хубаво да й се случва навреме!
Сложете й една жълта панделка на Тайра, да се знае къде е на снимката.

Общи условия

Активация на акаунт