Любители на кучета - 137

• 33 312
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Значи днес е била открита "селската баня" - и нашите са изкъпани.  Буря дори е "ондулирана" - дупето й се накъдри като след студено къдрене на бабите от едно време, за който го знае това модно течение.
Много са смешни като разберат, че работата отива на "изуй гащи" - и двете прилягват, гледат разсеяно в друга посока... Като не могат да го избегнат, стоят в банята като на заколение - в пълен ступор, и чакат да отмине. Направо могат да се видят балончета с мисли над главите им: "Хайде, то не се излиза на глава с вас, ами да минава и това...да се наиграете". Хубавото е, че след къпането чистенето на уши им се вижда лека процедура, иначе и там е борба, но след баня са примирени на всякакви "извращения" от наша страна.
Направихме грешка ние, че не ги водихме на плаж миналата година, но бяха малки като станаха част от семейството, после чакахме ваксините и стана началото на ноември, и така и не заобичаха водата.
Буря е като хубава селска мома с астраганено елече и върти дебело дупе, а Рая е като градска кокона - грациозна, сериозна, стъпва като с токчета.
Нямам снимки, че стана късно когато се сетихме, но скоро ще се поправя.
Хайде, честита баня и нали помните - след баня се полягва увит в чаршаф, да се отмори тялото и да попие влагата. Така беше едно време в градската турска баня, когато са ме водили като малка.
People Bath

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 10:25 от galenaa

# 541
  • под тепетата
А така, замириса на баня! Нашият не стои мирен - върти кръгчета, та свят ми се завива... Но сега мирише на кифличка, демек на чисто Smile

# 542
И Макс днес беше на баня😄 Как обича да си почине в най-големия пепелак. Вчера беше толкова уморен, че както ходи тъй се тръшва в пепелта.

# 543
Честит рожден ден на Ксена! Здрава да е и още много рожденни дни да я черпите с вкусотии 🤗

И една малко мързелива игра:

# 544
  • София
Максчо и Виви са ми много любими.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 00:25 от Reunion

# 545
След баня😄

# 546
  • под тепетата
Чака масажжжж!

# 547
Нищо не чака, спи и тъй хърка , че викам на ММ сложи те в малкя джоб:sweat_smile:

# 548
Reunion голям сладкиш ми е това твоето. 😍 Все едно ни е от родата 😃

# 549
  • София
Ама те вашите все са някаква рода, няма начин просто!

# 550
  • тук-там
Re, бе … Да му изям ушаците …

# 551
  • Пловдив
Артемис,
ЧРД на Ксена,на патерици,още дълги години да топли сърцата ви ,а вие да я черпите по-честичко!

Реа,
Така са те Пловдивските "Кофермани" Simple Smile
За последния месец ,Мунчо на два пъти на вечерната разходка се измъква от нагръдника и обикаля цяла вечер,докато не изяде
всичките боклуци в квартала.Единия път си играхе на гоненица до 3 ,другия до 2 и накрая като ми писне го заразязвам и лягам да спя.
Добре,че и двата пъти следващия ден беше почивен.
Та ,започвай да я отучваш да яде боклуци отсега.

# 552

Ей така се спи когато всичко ти е наред в живота, че даже се и усмихва насън. Simple Smile

# 553
  • под тепетата
Re, признавам си, че помислих твоето бебе за Макс. Погледът е същият! Зайо - Байо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 554
  • в голямото село
Дремещия Йода Grinning

Общи условия

Активация на акаунт