Любители на кучета - 137

• 33 266
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Зачудих се - умишлено ли се кръстосват болонки и пудели с разни други породи или някой си е намерил маркетингов трик, да оправдае нехайство?

# 586
  • Бургас
Някъде е умишлено.
Например лабрадудълът е с нрав на лабрадор, но с козина на пудел и не се скубе.
По същия начин и кокапу - кокер и пудел.
Космите явно са голям проблем и хората търсят начин как да ги елиминират по естествен път.

# 587
  • София
В повечето случаи е умишлено. Опитват се да създадат нови породи, което е ок, защото и наложените вече така са се появили.
Като сте писали за названията, един виц - кучето ми е  кръстоска от булдог и шитцу, и не смей да му съкращаваш породата 🤣.
Бебето е мелез от поне 5 породи. Каня се да му направя ДНК тест. Има Ам. Стафи и риджбек със сигурност. Но от там, нямам идея. То и Ам. Стафитата са поне 5 породи генетично.

# 588
  • Пловдив
Toчно си мислех да напиша ,че това което е написа Тинтина ,че само ще му докарате Дрисък с тоя кефир,и тя ме е изпреварила.
Simple Smile

иланг - иланг
Ама как така ще мачкаш и галиш чужди кучовци,нали си имаш твое е си Wink Ама ха..

mihaelastamenova,
Не знам къде въобще четете(или по скоро не четете), но да твърдите че Немската Овчарка е непризната порода ,мхмхм....

https://www.fci.be/Nomenclature/Standards/166g01-en.pdf

А хората сме "всеядни", а не хищтници(хищниците се хранят единствено/основно само с месо),като прасетата .....

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 11:15 от whitefang

# 589
  • София
Ааа, прасетата са си съвсем всеядни!
Ама айде да не се обучаваме тука кое е хищник и кое не, има си учебници и който иска може да си преговори. Аз лично на кучето кефир нямам намерение да давам, камо ли пък редовно да я черпя. Яде си по малко кисело мляко, като лакомство понякога, но не смятам да експериментирам - и без това стомахът е чувствителен при нея. Предупредихте добре, от тук нататък всеки си има глава на раменете и е отговорен за собствения си питомец.
Според мен, де.

# 590
  • Пловдив
Тони ,махни текста в скобите и пак го прочети - Хората и прасетата са всеядни Simple Smile както и повечето примати.

Re ,
Bullshit Wink
You are  kidding us:)

# 591
  • София
Не е от скобите, запетайката след тях не видях Wink Сори! Ако прочетеш без запетайката и става друг смисъла Grinning Ма се събрхаме граматици с тебе тука Той постът не касаеше теб, така или иначе Wink

# 592
Whitefang, тя казва, че породата може да не е призната, както немските овчарки (т.е. последните ги има като порода).

Няма смисъл да спорим кой хищник, кой всеяден. Хора разни, тук помним и котки, хранени като вегетарианци от съфорумки. Хубаво е собствениците на бебета-кучета, особено малки породи все пак да не забравят в нито един момент от отглеждането им, че това са животни, колкото и да са ни мили. Храни и отношение, подходящи повече за малки деца, няма да им направят услуга, даже напротив.

# 593
# 594
  • Бургас
Браво на Лори!
И Елза не харесва мостове, стълби с дупки и пасарелки.

# 595
  • София
Бебето само басейн не понася, а и ми се кара, когато аз плувам.

# 596
Браво на Лори!
И Елза не харесва мостове, стълби с дупки и пасарелки.
Дрийм също не харесва отводнителни шахти с решетки отгоре. Опитва се да ги заобикаля или прескача и ме гледа ужасено, когато стъпвам по тях. Simple Smile

# 597
  • Бургас
Да, и шахтите с решетки също.

# 598
  • София
Чарли заобикаля и локвите, освен решетки и капаци. И си избира сухичко и чистичко... хем за минаване, хем за 💩 . Принц 😂🤣😂

# 599
  • Пловдив

Първи ден след втория ми ковид за 30 дни...
Шошо цопна в тинята в реката, натърка се във всичко умряло, дето срещна.
Хубавото е, че нямам обоняние и нищо не усещам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт