Любители на кучета - 137

• 33 214
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Месец или два преди кастрацията записахме ден и час, защото имат списък на чакащите и вървят с около месец напред часовете.
Изследванията са в същия ден, преди операцията.
Обадиха се да я вземем следобед. Добре е да сте вкъщи същия ден, за да я наблюдавате.
Елза не искаше да яде и пие, постоянно търсеше къде да легне на хладно, вероятно й се гадеше от упойката.
Същата вечер трудно излезе по малка нужда навън, на другия ден вече беше по-раздвижена, но се усещаше, че не й е комфортно.
Беше без яка, не ближеше раната. Казаха, че са й дали обезболяващо с поетапно действие, предупредиха, че като премине не е добре да се дава пак, за да може да се пази, да не бяга, скача и т.н.
Голямо е притеснението, но минава Simple Smile

# 616
  • под тепетата
Ние от 4 месец хранехме по 3 пъти до годината. После минахме по два пъти.
Бубе, не си сама! Друго си е да ти се тръшнат на корема

Аз съм му отвила муцката, иначе е под одеялото Satisfied

# 617
Мони, минали сте през това изпитание...Милата  Ина, скоро ще се възстанови и ще играе щастлива и апетит ще се върне! Тони, уникални снимки на Бубата!И Озьово носле с кафето!Сладури!Усмихната неделя на всички!

# 618
Здравейтееееее Simple Smile

# 619
Здравей, Берга! Heart Eyes

Моето четирикрако вкъщи е номинирано за изгонване с неговите стомашни истории. Преди няколко дни прерови боклука и се погрижи да компостира немалка част от него. Повода - ММ с децата заминаха. От предния ден беше в депресия (не знам как винаги разбира, когато ще се пътува) и не се отлепяше от неговия Човек, но когато тръгнахме с колата всички (аз само да ги закарам), явно е решил, че е изоставен и трябва да се погрижи за прехраната си. Резултатът беше един ден с огромни купчини и две поредни нощи еднократно повръщане  в 4:20 (първата по старото време, втората - по новото). Снощи така му къркореше корема, че чак не ми се вярваше какви звуци могат да се чуват. Иначе е в настроение, излиза на разходка с топка и ми я бута, да я хвърлям. На изхода вече всичко е нормално. Само аз дето 2 нощи не съм спала нормално. За разлика от него, който няма проблем по всяко време на деня да сплете краката.

# 620
  • Бургас
Правилно е постъпил. Няма да седи гладен, я. Провери да не е скрил част от боклука нейде, например под спалнята Simple Smile

# 621
Макс има напредък, водя го на кучешка поляна и там си намери приятели. Вече не се страхува от други кучета и много добре си играе с тях, нищо че е най-малък ( на месеци)😄 После героите са уморени

# 622
Джини Ви държи под наблюдение и се чуди на беладжиите:

# 623
  • sf
А на Нейо хич ме му дреме 😆
Скрит текст:

# 624
  • под тепетата
Джинка, много сериозна си! Ози вече спи, на  него новото време не му харесва!

# 625
Сериозна е и гледа леко лошо, щото цял ден се занимаваме за пресаждаме и  прибираме саксии( съответно михме прозорци, отделно терасите бяха целите в пръст и кал и не я допускахме да шляпа по тях) , а тя милата е свикнала да я носим на ръце и да ѝ се обръща значение постоянно Rolling Eyes

# 626
  • София
Попи, повръщането не го контролират и не им е зор, но за разстройство, моите ме будят. Дано е вече добре Вълчан.

# 627
  • София
Майко, на Нейо как бих му нацелувала цялата муцуна!

# 628
Здравейте! Пиша, защото съм притеснена за своето куче. Ремонтирах 2 стаи от жилището си и дадох кучето си на приятелка.Често се виждахме и ми се радваше. Взимах го когато имах възможност на почивка и всичко беше наред(бяхме неразделни), но на почивката се разболях и тогава се привърза към сестра ми и не ми обръщаше внимание и аз нямах възможност бях доста зле.След почивката отново го дадох и често го виждах.Много ми се радваше❤След общо отсъствие на кучето ми (4месеца) вчера го взех. Разходих го, нахраних го, но за втора вечер е отдръпнат, няма желание да спи при мен, няма и желанието да се обръща когато го викам по име.Чува, но само това. Търси ме само когато е време за ядене и разходка.Моля ви помогнете ми да го адаптирам и да привлека вниманието му отново, защото се чувствам доста зле

# 629
Ре, да, за разстройство също разбираме по драматичен начин. За повръщането го чувам обаче и скачам. Едно да видя дали няма тяло в това, което изкарва, а и ако мога да го насоча да излезе навън, та да си спестя малко чистене.

Не го знам как е, да се оправят с баща му. Който се е прибрал каталясал и каза в 18ч., че си лягат с кучето за час и после нищо не се чу от тях. Joy Аз си имам дете с температура тази вечер за разнообразие.

Общи условия

Активация на акаунт