Объркана съм от неговите ,,знаци”

• 4 077
  • 46
  •   1
Отговори
# 15
Колко различно да ти казват?
[/quote

Едни ми казват, че ме харесва, други не, трети, че се държи просто учтиво.

# 16
Явно и той е притеснителен обаче:) което хич не  е лошо, мила ми е на мен цялата тема.
Напомня ми на младост, невинност.
 Аз също съм (бях, че съм вече много омъжена) срамежлива и колеблива.

А като те изпрати до някъде какво си викате - айде чао:) има ли прегръдка или нещо.
Може би наистина има голямо значение възрастта:) едно ще  е на 15, а друго на 25

# 17
Малка ми се струвате. Какво го мислите? Вече мъжете чакат жената да ги. нахрани, срамежливи са. То пък все едно много сложно Освен ако не сте на по 13

# 18
Няма значение какво мислят другите,важно е той какво мисли,няма как да знаеш като не си го питала!

# 19
Явно и той е притеснителен обаче:) което хич не  е лошо, мила ми е на мен цялата тема.
Напомня ми на младост, невинност.
 Аз също съм (бях, че съм вече много омъжена) срамежлива и колеблива.

А като те изпрати до някъде какво си викате - айде чао:) има ли прегръдка или нещо.
Може би наистина има голямо значение възрастта:) едно ще  е на 15, а друго на 25

Забравих да уточня, че откакто така се сближихме, ме прегръща като ще тръгваме съответно аз в една посока, той в друга. Така беше и след това парти. С разликата, че ми каза много мили думи, които наистина ме докоснаха.. ,,благодаря ти за днес вечерта”
Аз съм почти на 20 а той на 26

# 20
Сладури, рядкост са вече такива взаимоотношения. Свенливост, плахост и търпение.
Изпипвате и двамата дребни детайли,  които  връстниците ви, а и по- малките обсъждат с насмешка.
Направи първата крачка ти, финно намекни, деликатно. Ще усетиш какво е положението. Ама много срамежлив тоз левент.Heart

# 21
Според мен се води по нея ,да не я изплаши,  явно е трепетлика с него. Спокойно, все ще разбереш какво  е, просто не го отблъсквай.  като имате общи интереси ,може би си заслужава и чакане и една  голяма любов.

# 22
  • Далечният изток
Ооо, ама вие сте гаджета... Simple Smile

# 23
Много мила тема Heart Твой ред е според мен, той първи те е добавил в приятели, първи ти е купил бонбони, първи те е поканил на парти. Направи и ти нещо сега, за да му покажеш, че имаш интерес.

# 24
  • София
Да, твой ред е, пиши му и го покани някъде.

# 25
  • Варна
Много съм се изкривила явно. Наистина ли изпадате в умиление?  Двайсет и кусур годишни, това и за четиринайсетгодишни не ми е нормално.

На въпроса: Може и да има нещо, ама ако не е и той срамежливец, няма да продължи да се държи чак толкоз внимателно през цялото време. Пък ако е, за какво ви е да се събирате, все някой трябва да има малко решителност, за да вървят нещата.

# 26
  • София
19 годишна девойка си е сълза чиста, умилявам се, да.
Нека ги има тия трепети и чуденки, мен другото не ми харесва.

# 27
Добре вървят нещата, щом те е прегърнал, даже повече от веднъж.
Просто харесване за сега, хубавите работи бавно стават.
Нещо друго не разбрах, как да ги нараниш тия момчета, какво се каниш да им правиш?

# 28
На мен това очакване, мислене вкъщи и т.н винаги ми е било много вълнуващо и приятно. После срещи, разговори, колебания, очакване, вълнение:)
Знам че при повечето хора стават бързо нещата и 14 годишните се натискат почти веднага, но това не означава, че другия начин е ненормален. Категорично Не значи.
Всичко е нормално щом двамата се чувстват комфортно и на никого не вредят.
Аз на 20 бях супер неопитна и срамежлива и много ми напомня на мен и мои вълнения:)

Под 'да не ги нарани' вероятно има предивд, че е хубава и харесвана и като се повлюбят, пък тя ги отреже и е съвсетно и виновно, че са наранени младежите.Simple Smile)))

# 29
  • Далечният изток
Някой бивш ѝ е насадил някакво тежко чувство за вина май...

Общи условия

Активация на акаунт