E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~209

• 41 849
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро,момичета!

Нека днес ни се случват само хубави неща, да срещаме повече
усмихнати и позитивни хора и да ни върви във всички начинания!

Ани, да не си в Русе,че пишеш от телефона,или имаше друг проблем?

Снощи беше закритата прожекция на филма "Ататюрк".Аслъ и Беркин са били сред присъстващите!

Пълното видео с Аслъ и Беркин от закритата прожекция на филма "Ататюрк".
Аслъ е казала, че все още не планира да се снима. Тя иска да бъде по-дълго с дъщеря си Елай.
(предполагам ще има руски превод на видеото)

https://youtu.be/NbrCSHAwG9M?si=870k0kwum5KiJ8uS

#DZMnews
📸 Арас Булут Ийнемли, Сонгюл Йоден и Есра Билгич на гала премиерата на сериала ''Ататюрк''!

Приятен есенен ден!

# 91
Здравейте момичета

Злати, да в Русе бях....
Скрит текст:
Късно в недея реших да отида. Моята приятелка ми каза, че вече има разсад за малини. Пролетта направих неуспешен опит да си засадя малини, но се прихвана само един корен  и сега реших да опитам есента...Ако не стане братовчеда обеща да ми даде от неговити издънки на пролет...Навремето имахме малини, но останаха в мястото на зълва ми, но тя ги изкорени...Но е много сухо и незнам как ще изкопая дупките...Трябва да мокря и да ги поливам докато завали дъжд....

Днес на спирката, докато чаках автобуса гледах видеото с Аслъ - прекрасна е....Откакто стана майка е станала още по-хубава....Дано щастието да им се усмихва и да остареят на една възглавница, както казват комшиите

Злати ако не беше писала, на снимките нямаше да разпозная нито Арас Булут Ийнемли, нито Сонгюл Йоден...Тя пък от къде е извадила този бюст....

Мелек започна...Ще гледам, след това ще пиша....

Още малко снимки на Аслъ...

Тази вечер като гледах Сеид Али старши чак ми се доплака...Как да не харесва човек турските сериали, като актьорите играят със сърце и душа и сякаш това, което се случва на екрана е истинско...Колко дъга се е събрала в душата на Сеид Али...Починала е съпругата му...С помощта на сестра си е отгледал три деца...И Мелек му е скроила такъв номер, напълно неприемлива постъпка за комшиите....Толкова доброта и тъга носи Сеид Али....За разлика от него, Джумали е много злобен човек....Не спира да рови и да отмъщава на Мелек...За разлика от него Халил и Йомер са много добродушни...да се чуди човек от кого са взели тази доброта....
Мелек си мисли, че баща й е виновен, че са я уволнили...но причината е Джумали....
Защо ми се струва, че Алпай много скоро ще отвлече Керем...Тази вечер когато говореше с неговата Фонда, показваше два билета...
Махмут е голям добряк, но жена му е голяма змия....Сигурна съм, че когато се върне ще започнат отново разправиите в конака...
Да дават по един епизод на седмица, ама цял, както е в Турция...На практика те излъчват по един епизод седмично, но разкъсан на 5 части...Оригиналните епизоди са над два часа, а при нас епизодите са по 40 минути...останалото е реклами......
Спокойна нощ момичета

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 23:34 от MAMA-AN

# 92
Добро утро,момичета!

Ани, за сериала...Алпай взе билет и за малкия Сеит Али.Така каза на Фунда,когато говориха.Той вече опита с Керем,когато го качи в таксито,но не успя.За това сега ще опита с малкия.Предложи на Дефне да го доведе за да се сбогуват.Предполагам като вземе малкия,тя няма да може да му попречи.А Мелек няма как да остави Али сам и ще тръгне след тях за Г-я.Обаче Дефне има среща с Йомер.Да видим дали той  ако е с тях,няма да попречи на Алпай да вземе малкия.

Някои от снимките на Аслъ май са от терасата им...

видеото от премиерата с руски субт.
https://vk.com/aslienver_love?z=video136478071_456245133%2F65126 … pl_wall_-87501705

А Сонгюл Йоден е бременна в 6-я месец за това е с голям бюст...преди време бях писала,когато се разбра...омъжи се преди 3 г. за втори път...

тук е със съпруга си

Хубав  есенен ден!

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 09:34 от Zlatina3

# 93
Здравейте прекрасни

Моите дружки са много специални и не гледат турски сериали , че ми пречат и на мен да ги гледам...Звънят ми когато се присетят...Та се наложи да изгледам Мелек целия в Нова плей и Черно море половината, та окъснях...Ама какво да ги правя....

Злати - снощи щях да напиша, че Сонгюл ми прилича на бебена, ама отбелязах само порасналия й бюст...Дано да е щастлива с новия си партньор и бебчо да се роди жив и здрав Hands Pray

С 43 минутния епизод на Мелек, не разбрахме дали Алпай ще отведе малкия Сеид Али...Алпай звъня на Дефне, но тя не му отговори....По-късно позвъни на Сеид Али и така завърши епизода...Сигурно ще го вземе...Йомер е интилигентно момче и едва ли ще успее да спре този наглец Алпай.....

Не разбрах добре, но Митхат след като видя Мелек при Хафъз и разбра, че тя ще започва там работа, спомена нещо за Джумали...Да не би бащата на Халил да е собственик на това училище....
На мен лично ми липсва Халил в епизодите...За сега го дават много за кратко...Дано занапред се променят нещата...

Махмут е душа човек, но как си е взел тази змия Кадрие за жена...Ама така е....Както казва една наша поговорка "Хубавите ябълки прасетата ги ядат"....В случая хубав, не става въпрос за красив, а добър човек.....

Момичета, ако знаете споделете Мелек и Халил ще се съберат ли....

Елай с тати....

И мама Аслъ...

25.10.23 JOLLY JOKER MERSIN Йозджан Дениз - концерт....

Лека нощ и сладки сънища

# 94
Добро утро,момичета!

Честит Димитровден!Нека бъдем здрави,изпълнени с любов и вяра.Честито на имениците!

Ани,сериалът не съм го гледала,но предполагам,че Мелек и Халил ще се съберат. Хафъз,който управлява ателието не напразно извика Мелек.А Джумали сгреши като се обади в болницата да освободят Мелек.Сега тя е по-близо до Халил.Може би за това Митхат спомена името на Джумали.Като разбере,че я изгони от едно място,тя се озовава на друго.Довечера ще разберем какво ще стане с малкия и дали Алпай ще успее с плана си.

За сериалът ''Червени пъпки'' срещнах инфо,че снимките трябвало да започнат вчера,но са отложени за събота!Може би, защото Йозджан е имал насрочен концерт,както видях от снимката пусната от Ани.

Желая ви приятен ден!

# 95
  • София
Привет!
Извинявайте, че се намесвам в темата, но ви чета и много интересни неща научавам тук.
Ани, радвам се, че следиш сериала "Моето име е Мелек". Аз отново го гледам, защото преди близо две години го прожектираха в Турция и го следях с руска озвучка. Бризчето беше направила и тема, но малко бяхме тези, които пишеха. Турските епизоди са 66 броя е два сезона. Нашите така са го накъсали, че от един турски са измайсторили два- три. Въпреки всичко сериалът заслужава да се гледа. Ще ти отговоря на въпроса в скрит текс, защото някой се сърдят.
Скрит текст:
Да, Халил много обича Мелек, не е пън като баща си, отказва да го сватосват и много подкрепя Мелек.
Помага й във всички ужасни ситуации в които тя изпада и най-вече в лечение на болестта й. До нея е въпреки Джумали, но и той накрая кандисва. 
Скрит текст:

Хубав ден на всички ви.

# 96
Здравейте момичета

Честит празник на всички християни, на именниците, на строителите и на всички, които празнуват днес - бъдете живи и здрави и много щастливи Flowers HibiscusHeartFlowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

Нинка добре дошла при нас Hug Благодаря за подсказките Hug Мислех да те питам дали си гледала сериала в оригинал, за да науча какво ще става....Вече трудно издържам напрежения...А като знам какво да очаквам се справям по-добре...Това, че знам какво ще се случи не ми пречи да гледам епизодите, напротив по-спокойна съм и гледам детаилите......
Още един въпрос - Кадрие ще роди ли бебето или ще го загуби и ще обвини Мелек....

Между другото незнам актрисата ли е грозновата, или така я гримират та ми е толкова неприятна....

Злати плана на наглеца Алпай проработи...Взе малкия Сеид Али, сега ще чакаме да видим какво ще се случи на летището...Тези кратки епизоди ме изнервят...
За Джумали си права - вместо да извади очите на Мелек й изписа вежди както се казва...Може би не е очаквал, че Хафъз има топли чувства към Мелек и ще й предложи работа...Ама Хафъз така хубаво му го каза тази вечер, чак Джумали остана безмълвен.....
Дефне е много безотговорна...голямо самочувствие без покритие....Керем се кротна за сега, но Дефне много си вири носа....

От другия сериал съм много озадачена....
Скрит текст:
Вие как мислите, Генджо дали е изнасилил Мелек??????

Снимки с Ози и Самар в Кан....

До утре момичета

# 97
Добро утро,момичета!

И петък дойде...Кафето ухае ароматно и денят започва ни приятно.Да му се
насладим и си пожелаем прекрасен ден с много настроение и хубави моменти.

Нинка,добре дошла! Hug И аз гледам сериала и нямам нищо против, ако разбера нещо предварително.

Ани,предполагам Кадрие ще загуби бебето.Като я гледах как се вихри в стаята.Все пак трудно е забременяла и трябва да се пази! Благодаря за новите снимките! Hug

Скрит текст:
И аз мисля като теб,че Генджо е насилил Мелек.

# 98
  • София
Привет!

Момичета, благодаря ви за приема в темата. Flowers Bouquet
Ани, успокои ме, че ти е интересно да научаваш за последващи събития.
Първо за Кадрие - ужасен образ на жена, която очаква дете. Злобна, завистлива - ами лош човек. Да , губи детето.   Ядосана се подхлъзна с високите токчета и се сгромоляса от стълбите.  Разбра, че губи детето,  но веднага реши, че трябва да обвини за това Мелек.  Изчака я да излезе и целенасоцено се сбъска в нея. Разпищя се, че Мелек я е бутнала. Голяма мръсница, но я видя прислужницата.  За "успокоение " в края на сериала я дават, че е родила близнаци.
Какво ли не се струпа на главата на Мелек и се питам как няма да е болна?
Много ме ядосват нашите от телевизията - така са разкъсали епизодите, но мисля, че довечера ще се разбере, че Алпай  не успява да замине със  Сейт Али и остава в Газиантеп  Малко преди да се качи на самолета Фунда му се обади, че го търси полицията и ще бъде арестуван за парите, които взе от отбора на Керем.  Радостното е, че стария Сейт Али започва да приема внуците, а също и  Мелек.
Колкото да е обиден и наранен от Мелек, бащиното сърце започва да се събужда и да загърбва тежките турски нрави и действията на Джумали. Другата седмица ще видим как и у Митхат започва да се събужда братската обич и той открива и взема от баща му малкия Сейт Али.  Халил,  е този, който е обичал и обича Мелек и въпреки, че е най-наранения от нея е най-щастлив от завръщането й.
Спирам, че май-прекалих, а и видях, че има превод на "Присъдата". Тава е сериалът, който гледам с голям интерес и увлечение, а то е за сега и единствения, който гледам онлайн и който има бг.субтитри.
Хубава вечер и до скоро.

# 99
Здравейте момичета Hug

Злати, Нинка благодаря ви за споделеното Hug

Тази вечер не се разбра, че Алпай и Салид Алли младши не са заминали за Германия...Добре, че Нинка ни разказа, че Алпай не е заминал, та гледах спокойно епизода....
Вярно е, че Дефне не е дала Сеид Али на баща си, но като се има предвид какви са му намеренията на Алпай, постъпката на Дефне да остави Сеид Али сам с телефона си е абсолютно безотговорна....Дори и Керем не й повярва, защото той беше потърпевш от безотговорните действия на Дефне....Без малко баща му не го натика насила в таксито, за да го заведе в Германия....
Тежки думи каза Салид Али баща на Мелек, че сърцето не иска да види това, което виждат очите....и че Дефне е същата като майка си Мелек...
Мъчно ми е за Мелек...Съжалявам я за това, което й се случва...Но не одобрявам постъпката й преди 20 години....като забегна с Алпай....Всички рано или късно ще й простят...Но дано тя да си дава сметка какво е причинила на баща си и братята си....
За Кадрие нямам думи....Чак ми е жал за Махмуд.....А и Митхат непрекъснато налива масло в огъня...и е контра на брат си...Прекалено много вярва на кака си Кадрие.... до сега не видях някой да се държи неуважително с нея, а тя непрекъснато търси кавгата и се самосъжалява....
Даноследващата седмица да има повече яснота за Сеид Али младши...И да дават повече Халил...С интригите около Алпай, образа на Халил ми се губи....

Злати
Скрит текст:
Радвам се, че мислим еднакво за Мелек и Генджо....Дано вече и да изяснят този въпрос без недомлъвки....
Не одобрявам, че Нефес каза името си...Тук разсъждавам малко като Сание....Не случайно Генджо накара робинята си Нилюфер да предизвика Нефес да си каже името...Понякога оставам с чувството, че при Нефес самочувствието е без покритие....

Една усмивка 32 карата за лека нощ

# 100
Здравейте,момичета!

Нинка,благодаря за разказаното какво ще се случи по-нататък в сериала!Аз също гледам ''Присъда'' с бг.субт.!Добре,че го качват на няколко места.
Ани,има време за Халил.Той сега се лута м/у миналото и настоящето.Чувставата му са наранени,но все още обича Мелек и ще го покаже по свой си начин!Събота и неделя ще си починем от сериалите! Simple Smile

Скрит текст:
Много е умен Генджо.Хем дава дарение,хем манипулира Нилюфер да се обади и да предизвика Нефес да си каже името.Сега ще стане лошо за Калели.Мелек сигурно ще потърси Нефес.Генджо ще разбере.Да видим и Мурат как ще се отърве от това,което му е подготвил Генджо.

За сериалът с Йозджан,снимките ги изместиха за днес.Да видим дали ще започнат.Четох,че смятат да го пуснат в понеделник.Този,който е в момента ще го изместят.Един вече изместиха.''Казвам се Фара'' с Енгин Акюрек и Демет Йоздемир от сряда  в събота,тъй като започна да му пада рейтинга.А имали подписано за 26 еп.,остават им 8 еп. до края.Ако се повиши рейтинга може и да продължат.Аз го гледам сериала и за това чета тук-там.А в сряда 1 ноември пускат новия сериал ''Моят пекрасен живот с Онур Туна и Хилял Алтънбелек(гледахме я в ''Черна роза'').Големи врътки правят Фокс тв.!
Скрит текст:
снимка от фрага на  сериала...

Онур и Хилал от Кан

Да не забравите за смяната на часа...
Скрит текст:
На 29 октомври 2023 г. в 4:00 часа сутринта трябва да преместите часовниците с един час назад, така че ще стане 3:00 часа. Така ще преминем към стандартното астрономическо време и ще се радваме на допълнителен час сън.
Имайте приятен слънчев ден!

# 101
Здравейте момичета

Злати, така е събота и неделя си почиваме от сериалите, но на мен ми е скучно и ми липсват...А сега като сменят часа, за което бях забравила, добре, че ми напомни, ще стане още по-скучно...В 18 часа вече ще бъде тъмно и трябва да  се прибираме...Е, това не важи за хората, които живеят в апартамент. Става въпрос за селата...Но скоро и аз ще стана живееща в апартамент....Но все още времето е хубаво и не ми се прибира....
За Халил си права - личи си, че все още обича Мелек и не храни лоши чувства въпреки стореното от нея....Но ми се струва, че могат да дават повече сцени с него и с приятеля му, актьора, който беше приятел и на Кахраман в Съдбата...Забравих му името...Но ще бъда търпелива, ще  дойде и неговия ред....
За Морето
Скрит текст:
И аз очаквам, че ще стане лошо за Калели, затова казах, че този път мисля като баба свекърва....Нефес започна да ме дразни...Голямо самочувствие придоби след смъртта на Ведат...
За Мурат незнам какво да кажа...Глупаво момче...Факта, че Генджо го купи с една кола е красноречив...Но Генджо му скрои номер със стрелбата по мишената и го държи за гушата, но Муратчо не чува петлите...
Може би съм споделяла, четох във фейса, че Генджо ще влезе в затвора....Но това може би ще бъде на финала на сериала...Сега ще му гледаме педи физиономията и гадните интриги...На мен ми е жал за Мелек и съм бясна на майка й!

За новия сериал с участието на Ози нямам никаква информация. Научавам само от Злати. Из руските сайтове търся нещо ново, но не намирам...

Желая ви прекрасна съботна вечер

# 102
Добро утро,момичета!

Ани,,благодаря ти за споделеното! HugПоуспахме се повече в новото време!Сега докато свикна и с него.
Скрит текст:
Днес може би си в Русе за да гласуваш!

За сериала с участието на Еркан нищо не съм срещнала.Кога ли ще започнат снимките?

Вчера са започнали снимките на сериала ''Червени пъпки(ЧП-съкратено)'', който Gold Film подготвя за канала FOX, като се очаква проектът да замени сериала''Друг човек'' с Бурак Дениз и Ханде Ерчел.Постерът щял да се снима на 7 ноември.
И защо са объркали годината 23 с 25? Thinking

Актрисата Селен Йозтюрк се е присъединила към актьорския състав на сериала „Червени пъпки“.
Аз съм я гледала във ''Великолепния век'' ...

Скрит текст:

Приятна слънчева неделя!

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 09:55 от Zlatina3

# 103
Здравейте прекрасни

Злати - пожеланието ти се сбъдна - слънчева и топла неделя....
А аз днес
Скрит текст:
запалих печката, защото я бях боядисвала и кюнците са нови...Уплашиха ме, че много ще мирише....Вчера духаше много силен вятър и не посмях да я запаля, защото при силен вятър връща пушека, та пробата я направих днес...Заредена беше с тънки дърва...Превантивно отворих прозорците, но миризмата не беше никак страшна...малко замириса, но не е това, което ми разказваха...Прозорците цял ден бяха отворени, защото стана много топло...Утре ще я заредя отново за студени дни.....
Не съм ходила да гласувам. Аз в последно време гласувам с "Не подкрепям никого". Не разбрах този път в бюлетините имало ли е такава опция...Но в неделя нямам автобус в посока Русе....Четох, че в Русе избирателната активност е била малко над 23%.....Така ще бъде....Хората вече не вярват на никой...Едни и същи муцуни се кандидатират и нищо не вършат...Въздуха в Русе отново е ужасен, но кмета и директора на РИОСВ  казват, че не мирише...Въпреки, че направиха ТИР паркинг, тировете отново са по булеварда...Писна ми вече от обещания и когато седнат в креслата правят каквото им наредят.....Русенци протестират, че в Гюргево на мястото на химическия завод който ни трови години наред с хлор ще строят инсенератор за вредни отпадъци...Много хора напуснаха Русе заради този хлор....Моите деца са хлорни деца....И промените в България тръгнаха от протестите на русенци....Но сега на същото място румънците ще правят инсенератор за изгаряне на вредни отпадъци...Народа прави протести, но държавата отново не хае, а това е международен въпрос...Но тези хрантутници в парламента и правителството не ги интересуват проблемите на хората...Те изпълняват чужди поръчки, за да бъдат на власт....Така, че ако гласувам, ще гласувам с не подкрепям никого или изобщо няма да гласувам....

Божеееееееееее колко хубаво е написано 28.10.2025 Joy

От кога ще започнат да излъчват сериала - има ли дата за премиерата...

Едва ли ще го гледам онлайн, но ако има руски превод може да се помъча /скоро не съм гледала с руски превод, да видим дали ще се справя/....поне да разбера идеята....
Пред блока една съседка говореше за автоматичен превод, но не бил верен и тя гледала с руски превод...Не зная за такъв автоматичен превод....трябва да я разпитам...

Лека и спокойна нощ

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 23:13 от MAMA-AN

# 104
Добро утро,момичета!

Ново време,нова седмица, в която ще изпратим м.октомври
 и посрещнем м.ноември.Нека ни е на късмет и сполука.

Ани,аз отдавна го знам.Гледала съм с автоматичен превод фрагмани и клипове.Трябва да е качен в ЮТуб и да има турски,английски или др.субт.!Долу вдясно има икона за настройките с езиците.
Сега на почти всички сериали има руски превод-със субт. или двугласна озвучка.
Скрит текст:
Аз гласувам редовно,дали печели или губи,който съм избрала.Яд ме е заради тези които отиват като под строй,дори не знаят за кой гласуват.Само им казват коя цифра да отбележат.ММ предната година не отиде,когато беше болен.Сега отново отиде.

🆕 от Аслъ
Нашата красавица, заедно със съпруга си и Джихан, празнуват 100-годишнината от провъзгласяването на Турската република.
✍ Надпис към снимката с Елай: “Честит най-красив празник, дъщеря ми ♾ Heart ''

https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456242014%2Fb9a569e9d46c1c9d66
https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456242015%2F73e56e3b85040ed782

За останалите патрони не намерих снимки или видеа как са празнували празника!

С грандиозно шоу на дронове и фойерверки вчера приключи мащабното честване на 100-годишнината на Турската република.Снимките и видеата са на линка,ако желаете да ги видите...
https://vk.com/aslienver_love?w=wall-87501705_54328

Приятен ден и успешна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт